- Reaksiyon puanı
- 67,535
- Puanı
- 1,060
NE varsa bende var yatıp kalkıp bana dua edinSen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu
NE varsa bende var yatıp kalkıp bana dua edinSen becerememişsin etiketi Arslan Bey, şimdi Serhat'ın etiketiyle haberimiz oldu
Sus kız tüm yaz Ufuk Bayraktar olsun diye yirtindin durdun şimdi hemen sahip çıkıyorsun karizmatik erkek görünceSerhatın etiketi geldi evet
Cumali Yamacı toparlıyor çok görkemli geldi diziye bakalım
Oo süper olmuş fragman.Serhatın etiketi geldi evet
Cumali Yamacı toparlıyor çok görkemli geldi diziye bakalım
Öyle deme o şarkıyı duyunca direk Aras geliyor artık aklıma
Ben şarkıdfan nefret ediyorum ne efsanesiFark Var efsanesinin bir gün geçileceğini tahmin etmezdim. Arabalarda son ses çalınıyordu hep, acayip gaza getirici bir şarkı. Rap çok dinlemem ama şarkı cidden başarılı.
Yakışan doğru kişiyi bulmuşlarSus kız tüm yaz Ufuk Bayraktar olsun diye yirtindin durdun şimdi hemen sahip çıkıyorsun karizmatik erkek görünce
Ben şarkıdfan nefret ediyorum ne efsanesi
Benim etiketi kullan bak. Kendini silip, beni ekle. Güncel liste.NE varsa bende var yatıp kalkıp bana dua edin
Ben gebermem ayoll Musti gibiKiz bu forumdskiler seni gebertmek istiyor galiba hepsi hayalet gibi konudaEkli dosyayı görüntüle 61764
Diğer konuda ayarlarım unutmazsamBenim etiketi kullan bak. Kendini silip, beni ekle. Güncel liste.
Kiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhatt harun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan @Bully
Hahahha evet Harun @kerem @serhatt @BullyKiz Oni bulamadım da bu var eskilerden yukarıdan aşağıya ; @kerem @Harunnn60 @serhatt harun çift taraflı çalışınca tükenip kaçmıştı forumdan @Bully
Ekli dosyayı görüntüle 61770
İşin gücün yok mu yahu? 10 dakikalık analiz izliyorsun. Tadı kaçıyor dizinin.
Hhaha ilk defa tek izlediğim analiz bununkı oldu canlıdan söylemiştim tşk ettiİşin gücün yok mu yahu? 10 dakikalık analiz izliyorsun. Tadı kaçıyor dizinin.
Bir de işsiz hanım, canlı yayına mesaj da gönderiyor ve teşekkür de alıyor.Hhaha ilk defa tek izlediğim analiz bununkı oldu canlıdan söylemiştim tşk etti