Bu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemliİyi olmuş, son bölümler iyice rezildi zaten. Biraz ara verip adam akıllı bir şeyler yapsınlar
Bu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemliİyi olmuş, son bölümler iyice rezildi zaten. Biraz ara verip adam akıllı bir şeyler yapsınlar
@Forumdash Şirketini savunucam diye bazen sallama konusunda Emreyi geçiyorAy öyle saçmalık mı olur ayol
Abisinin gelmesine rahatsız olmamışsındır tabiEvet Senayı çok ön plana çıkardılar,anası geldi,abisi geldi,eski madigudisi geldi yeter yani
Olmadım tabi,gözümüz gönlümüz açıldı sayesindeAbisinin gelmesine rahatsız olmamışsındır tabi
Emrenin eline kimse su dökemez o knuda
Aaa Sena annesini alıp gitsin Emrah kalsınOlmadım tabi,gözümüz gönlümüz açıldı sayesinde
Bak bu çok iyi fikirAaa Sena annesini alıp gitsin Emrah kalsın
Ama gerçekler şu ki Emrah yeni sezona çıkmazBak bu çok iyi fikir
Çıkar be niye öyle diyosun fesatAma gerçekler şu ki Emrah yeni sezona çıkmaz
Benim okudupum bir yer Cumali gebertecek onu diye yazmış sezon finalindeÇıkar be niye öyle diyosun fesat
ölürse bırakırım bendeBenim okudupum bir yer Cumali gebertecek onu diye yazmış sezon finalinde
Cumali de hayal kırıklığı olursa ben ikinci sezonu izlememBu sezondan geçti gibi çok daha düşmeden tamamlasınlar Cumali ile yeni sezon tekrar toparlanır tabi seçim çok önemli
Aaa tam aksine sen Cumali hayranı olucaksınölürse bırakırım bende
Şuan Mestanın olması çok büyük ihtimalmiş İşler ile birlikteCumali de hayal kırıklığı olursa ben ikinci sezonu izlemem
Yok ya pek sanmıyorum,istediğim gibi birinin geleceğiniAaa tam aksine sen Cumali hayranı olucaksın
Hhaha tam senlik parlak Emrahın yerini alırIykkkkk bu gelirse izlemem
Tipim değil bu adam benimHhaha tam senlik parlak Emrahın yerini alır
Ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu adaylar arasında sadece Nejat İşler'i kabul ederim, diğer ikisinden birisi olursa bye bye ÇukurŞuan Mestanın olması çok büyük ihtimalmiş İşler ile birlikteErkan Avcı da ihtimallerde ama İşler dışında o ikisinide Yamaç 2 bölüme adamı yapar hevesim kaçar Mestan ya da Erkan gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?