Maskeli Fedai
Favori Üye
Tam bu mesajı yazıp seni etiket edecektim ama gözün üstlerindeymiş zaten![]()
![]()
@Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Hepinizin canı cehennemeKendi bana yürüyor ayol benim suçum yok![]()
Tam bu mesajı yazıp seni etiket edecektim ama gözün üstlerindeymiş zaten![]()
![]()
@Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Hepinizin canı cehennemeKendi bana yürüyor ayol benim suçum yok![]()
Hepinizin canı cehenneme![]()
@cookies i görünce serhat ve @xBUGRAx i görünce maskeli melunu isimli çalışmamla geceyi noktalayayım
Ölümün böyle bi psikopatın elinden olur inş.@cookies i görünce serhat ve @xBUGRAx i görünce maskeli melunu isimli çalışmamla geceyi noktalayayım@Çiğdem- oka bas
@Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @Forumdash @Billy Kane @turkuazz @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD
@cookies i görünce serhat ve @xBUGRAx i görünce maskeli melunu isimli çalışmamla geceyi noktalayayım@Çiğdem- oka bas
@Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @Forumdash @Billy Kane @turkuazz @dreamy @MasacRE- @DarkLegenD
Hepinizin canı cehenneme![]()
@Maskeli Fedai de seviyor bizi benceÖlümün böyle bi psikopatın elinden olur inş.![]()
Ölümün böyle bi psikopatın elinden olur inş.![]()
(Nefret ediyordu
kapalı sevgili isterim demişsin @xBUGRAx de bu Ka kapanabilmiş(Nefret ediyordu)

sevgisi batsın onun
Olmamışını verdim sanakapalı sevgili isterim demişsin @xBUGRAx de bu Ka kapanabilmiş@Çiğdem- @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx @Billy Kane @turkuazz @MasacRE- @dreamy @DarkLegenDEkli dosyayı görüntüle 63756
Aylar önce 30.000'ler konumu açarken öyle demiyordun amaBizde sana bayılıyorduk![]()
aylar önce böyle samimi değildikAylar önce 30.000'ler konumu açarken öyle demiyordun ama![]()
Samimi olduk gerçek yüzünü gördüm diyorsun yaniaylar önce böyle samimi değildik![]()
aynen öyleSamimi olduk gerçek yüzünü gördüm diyorsun yani![]()
Şimdi samimiyet falan yanlış anlaşılacak laflaraynen öyle![]()
Şimdi samimiyet falan yanlış anlaşılacak laflarDoğru kelimeyi sevmek önemli
![]()
Serhatin samimı olmasi için mavi kimliğinin olması yeterliaynen öyle![]()
Bu zilli gözünü sana dikmiş haberin olsunSerhatin samimı olmasi için mavi kimliğinin olması yeterli![]()