- Reaksiyon puanı
- 86,284
- Puanı
- 1,060
Duruşuna tükürürüm seninBenim davam belli duruşum belliSon parlakçı kalana kadar hepinizi öldüreceğim
![]()
(TüküremediDuruşuna tükürürüm senin![]()
Zor o biraz, been burda olduğum sürece hayal olarak kalacak(Tüküremedi)
Forumda yeniden gereken teşkilatı kurup sizi azınlık yapacağız![]()
Bir insan hem kuduruk, hem zilli hem de hain nasıl olabilirZor o biraz, been burda olduğum sürece hayal olarak kalacak![]()
Tatlım bunu sana sormalı bu dediğin sıfatların hepsi sende mevcutBir insan hem kuduruk, hem zilli hem de hain nasıl olabilir![]()
Tam bu mesajı yazıp seni etiket edecektim ama gözün üstlerindeymiş zatenSen @Maskeli Fedai ile cilveleşmeye devam et....
O ikinci foto ne fotoşok mu 😱😱😱İki tanesi belli bunlar rahmetli @destere nin favorileriydi eminim bunların @serhatt A kalmasını isterdi vasiyet yazsa@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63739 Ekli dosyayı görüntüle 63740
Yok gerçek noldu göz mü koydunO ikinci foto ne fotoşok mu 😱😱😱
Yakında @xBUGRAx ile böyle kavgaya tutuşacazTam bu mesajı yazıp seni etiket edecektim ama gözün üstlerindeymiş zaten![]()
![]()
@Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
@Maskeli Fedai Bile kıymete bindi bu forum gerçekten tuhafYakında @xBUGRAx ile böyle kavgaya tutuşacaz@Maskeli Fedai için
![]()
@xemrexxx @Forumdash @denizz19 @kerem @Dosi @ozgur2113
pembe palto için kapışmanız daha mantıklı @Maskeli Fedai yerineYakında @xBUGRAx ile böyle kavgaya tutuşacaz@Maskeli Fedai için
![]()
@xemrexxx @Forumdash @denizz19 @kerem @Dosi @ozgur2113
Kendi bana yürüyor ayol benim suçum yok
Ben onun için kapışıyorum zaten, havalar soğudu kalın bi monta ihtiyacım var