- Reaksiyon puanı
- 86,293
- Puanı
- 1,060
asla tutmayız asla, hiç şüphen olmasın sık sen kafanaArkamdan yas tutarsınız diye yapmıyorum![]()
Bu amca Polat abimizle kıyaslanamaz bile
Pis zilli .ssasla tutmayız asla, hiç şüphen olmasın sık sen kafana![]()
O amca dediğin Polatı bi lokmada yutarBu amca Polat abimizle kıyaslanamaz bile![]()
İki tanesi belli bunlar rahmetli @destere nin favorileriydi eminim bunların @serhatt A kalmasını isterdi vasiyet yazsaBaksana kendisinin de niyeti var olur bu iş@serhatt

Oooooo iddialı laflarO amca dediğin Polatı bi lokmada yutar![]()
Drogba reyiz bunun işini halleder benceİki tanesi belli bunlar rahmetli @destere nin favorileriydi eminim bunların @serhatt A kalmasını isterdi vasiyet yazsa@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63739 Ekli dosyayı görüntüle 63740
O bana laf atıyor canım, benim suçum yok, ayrıca ilgimi de hiç çekmiyorSen @Maskeli Fedai ile cilveleşmeye devam et....
İki tanesi belli bunlar rahmetli @destere nin favorileriydi eminim bunların @serhatt A kalmasını isterdi vasiyet yazsa@Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @xBUGRAx Ekli dosyayı görüntüle 63739 Ekli dosyayı görüntüle 63740

Sen @Maskeli Fedai ile cilveleşmeye devam et....
İki kuduruğa bakın heleO bana laf atıyor canım, benim suçum yok, ayrıca ilgimi de hiç çekmiyor![]()
Kendini nimetten sanma seninle hiç işim olmazİki kuduruğa bakın heleGözümde pul kadar değeriniz yok
![]()
Benim davam belli duruşum belliKendini nimetten sanma seninle hiç işim olmaz![]()