Bunların buluşma teklifini falan reddetGözünü oyarım![]()
dostluk arkadaşlık anlamında bi samimiyetŞimdi samimiyet falan yanlış anlaşılacak laflarDoğru kelimeyi sevmek önemli
![]()
Bunların buluşma teklifini falan reddetBaşına bir şey gelmesin
![]()
maskeli de serhata kancayı takmış başkasıyla buluşmasını istemiyor
Allahım herkesler peşimde güzel olmak ne zormuşmaskeli de serhata kancayı takmış başkasıyla buluşmasını istemiyortam tencere kapak bunlar
@xBUGRAx de @cookies le buluşsun intikam için
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Aserat
Gözü var bende bunu herkes biliyor![]()
Yuh be arkadaş iki dkda beni satmışmaskeli de serhata kancayı takmış başkasıyla buluşmasını istemiyortam tencere kapak bunlar
@xBUGRAx de @cookies le buluşsun intikam için
@Çiğdem- @Harunnn60 @Forumdash @Aserat
Uzak olsun öyle şeylerdostluk arkadaşlık anlamında bi samimiyet![]()
Bu sahnenin gerçek olmadığını anlamayacak kadar saf değilim çok şükürBu sahneyi gerçek sananlar hangileriniz oldu@MEnes @MasacRE- @ömer karataş @turkuazz @cookies @kerem @xemrexxx @serhatt @sokak sanati
![]()
![]()
Benim youtubede analizci oğlan yüzünden heyecan yapamadım o bu sahnenin olucağını demişti hayal olarak![]()
iyi oldu sana onu savunursan böyle olurYuh be arkadaş iki dkda beni satmış![]()
Seninle asla bir araya gelmiyeceğim için bakkala gitmemize de gerek yokUzak olsun öyle şeylerSeninle bakkala bile gitmem
![]()
Ben hayal olucağını bilmesem Cumali çetoları vurana kadar gerçek sanardım sonrası hayal olduğu belli oluyorBu sahnenin gerçek olmadığını anlamayacak kadar saf değilim çok şükür![]()
O sahnenin hayal olduğunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok zaten, analizci çocuk büyük bir iş yapmamış, sanırsın Ersoy gibi 138 iq'su var çocuğun ne abarttın be oğlanıBen hayal olucağını bilmesem Cumali çetoları vurana kadar gerçek sanardım sonrası hayal olduğu belli oluyorAma analizci oğlan bırakmıyor heyecan yapalım ne diyorsa çıkıyor
![]()
![]()
@xemrexxx
Bölümden kaç gün önce söyledi bee vartolu böyle rüya görecek ölecekler diyeO sahnenin hayal olduğunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok zaten, analizci çocuk büyük bir iş yapmamış, sanırsın Ersoy gibi 138 iq'su var çocuğun ne abarttın be oğlanı@xemrexxx
GEBERSeninle asla bir araya gelmiyeceğim için bakkala gitmemize de gerek yok![]()
Sen napıyon görüşmeyeli kütük kardeşimGEBERUmarım kim vurduya gidersin
![]()
İyidir ne olsunSen napıyon görüşmeyeli kütük kardeşim![]()