VarGelemem işim vardır o zaman kesin
Yeni dizinin konusunu ben mi açayım kız? Yönetime bi cık sor bakimSakınca var mı
![]()
VarGelemem işim vardır o zaman kesin
Yeni dizinin konusunu ben mi açayım kız? Yönetime bi cık sor bakimSakınca var mı
![]()
İzleyince söylerim o zamanVarSen söyle ben açarım
![]()
Üyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkarİzleyince söylerim o zaman@OzaN ne zaman gelecek? Beni kural dişi saymalı
![]()
Ben uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaÜyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkar![]()
![]()
![]()
Ben etiketine bakarım ayoll kimseye ayrım yokBen uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaDur günümüzde Kayyum diyorlar artık
![]()
Üyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkar![]()
![]()
![]()
yeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirimBen uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaDur günümüzde Kayyum diyorlar artık
![]()
Diziyi her gece 1 bölüm izleyecez birlikteyeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirim![]()
2 Olabilir belki daha fazlası 1 güne fazla öyle tek başına pancar motoru gibi gtmeyecenüç bölüm olsun![]()
@Forumdash bir diziyi açıklasında ben hazır kıta bekliyorum altta görüldüğü gibi2 Olabilir belki daha fazlası 1 güne fazla öyle tek başına pancar motoru gibi gtmeyecen@Forumdash
yeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirim![]()
Dark gibi gidelim işteDiziyi her gece 1 bölüm izleyecez birlikte@Forumdash
Dark gibi gidelim işteHer gece bir bölüm yeter bence de
Daha Netflix'in yeni dizisi Altered Carbon mu neydi unuttum adını o var
Netflix yeni bir dizi daha başlatacak onun haberini dönüşte
![]()
Dark gibi derken @destere 7.bölümdeyken bizde 2.bölümden yetişmeye çalısıyor modunda demek istedin sanırım
Karacanın ilk sahnesinden mutlu oldum diğer kız iyi intikam aldıÇiğdem'in bu bölümde sırasıyla en sevmediği sahneler aşağıdadır.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey
Son sahnenin orjinaliÇiğdem'in bu bölümde sırasıyla en sevmediği sahneler aşağıdadır.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey
Karacanın ilk sahnesinden mutlu oldum diğer kız iyi intikam aldı![]()
![]()
![]()
@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acabaKaraca bomboş bir karakter, acilen diziden çıkarılması için gerekli senaryo yazılmalı.![]()
Gerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi.@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acabaGelecek bölümün tanıtımında da sanki olmayacak havası verildi , sessiz sedasız şutlasalar keşke
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @MasacRE-