S.G.A.T.
Favori Üye
20:48de @Forumdash ın dediği gibi "babam nerede" diyor. Ama sorun bu flashback, yani eski sahne. Yamaç olayı hatırlıyor. Ama her halükarda bölümde varmış adam. @Çiğdem- @Halef
Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle @Forumdash @Halef20:48de @Forumdash ın dediği gibi "babam nerede" diyor. Ama sorun bu flashback, yani eski sahne. Yamaç olayı hatırlıyor. Ama her halükarda bölümde varmış adam. @Çiğdem- @Halef
Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle @Forumdash @Halef
Yok şimdi sezar'ın hakkı sezar'a Çiko. Adamlar haklı çıktı.Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle @Forumdash @Halef
Ben niye görmedim bunu Ama önceki bölümden sahnemi bu yenimi eskiyse eğer bu bölümde yer almamıs oluyor işte Yeniyse ben kaçırmısım
Keçi seni. Istediğine inan sen
SEN KAÇIRMIŞSINBen niye görmedim bunu Ama önceki bölümden sahnemi bu yenimi eskiyse eğer bu bölümde yer almamıs oluyor işte Yeniyse ben kaçırmısım
Geçen bölüm görünmüş işte. İzledikten sonra hatırladım ben. Sahneyi görsen sen de hatırlarsın büyük ihtimal.Ben niye görmedim bunu Ama önceki bölümden sahnemi bu yenimi eskiyse eğer bu bölümde yer almamıs oluyor işte Yeniyse ben kaçırmısım
Geçen bölüm görünmüş işte. İzledikten sonra hatırladım ben. Sahneyi görsen sen de hatırlarsın büyük ihtimal.
Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demekSEN KAÇIRMIŞSIN
Itirazın?
Bu Aliço Yamaç'a Paşa'nın hapishaneyi patlattığını söylüyor ya, boom falan diye o sahne işte.Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demek
O değilde Forumdashta bölümü kontrol ederke görmemiş siz haklısınız demişti Doğru bilen çocuğu siz haklısınız dedirttik
@Halef @Forumdash HaklıymışBu Aliço Yamaç'a Paşa'nın hapishaneyi patlattığını söylüyor ya, boom falan diye o sahne işte.
Herkes gider Selim kalır@Halef @Forumdash Haklıymış
Ama figuran gibi geri çektiler adamı yeni bölümde de 1 defa görünür görünmez , şöye çaktırmadan diziden şutlasalar
Dizide anlamadığım şey Selim niye Beyfendi ve Vartolu'yla iş birliği yapıyor?@Halef @Forumdash Haklıymış
Ama figuran gibi geri çektiler adamı yeni bölümde de 1 defa görünür görünmez , şöye çaktırmadan diziden şutlasalar
Özel mesele o. Selime korumalardan birini öldüreceğini ima etmiş ama abisini öldürdü.
Selim bırakmak istedi aslında ama oğlanın kaseti var Beyefendide Yani Selim oyüzden ne diyorsa yapıyor şuanDizide anlamadığım şey Selim niye Beyfendi ve Vartolu'yla iş birliği yapıyor?
Ve Vartolu neden Kahraman'ı öldürttü .
@S.G.A.T.
Selim bırakmak istedi aslında ama oğlanın kaseti var Beyefendide Yani Selim oyüzden ne diyorsa yapıyor şuan
Özel mesele o. Selime korumalardan birini öldüreceğini ima etmiş ama abisini öldürdü.
Bu haklı davamda bana yardımcı oldugu için @S.G.A.T. 'a çoook teşekkur ediyorum Dediğim sahne işte kahveye geldi figuran gibiydi demiştim
Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı.Iyide bunlar benim sorduklarımın cevabı değil
Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı.
Çıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.Oda herşeye sessiz kalacağına Yamaç gibi biraz sesini çıkarsaymış böyle olmazmış. Birazcık saçma geldi.