Çukur - 14. Bölüm Yorumları

20:48de @Forumdash ın dediği gibi "babam nerede" diyor. Ama sorun bu flashback, yani eski sahne. Yamaç olayı hatırlıyor. :D Ama her halükarda bölümde varmış adam. :A @Çiğdem- @Halef

Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle :A :A :A @Forumdash @Halef
Yok şimdi sezar'ın hakkı sezar'a Çiko. :A Adamlar haklı çıktı. :A

gOXlb5.png

@Forumdash @Halef

Geçen bölüm görünmüş işte. :A İzledikten sonra hatırladım ben. Sahneyi görsen sen de hatırlarsın büyük ihtimal. :A
SEN KAÇIRMIŞSIN :A:A
Itirazın? :Z
Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demek :F

O değilde Forumdashta bölümü kontrol ederke görmemiş siz haklısınız demişti :F Doğru bilen çocuğu siz haklısınız dedirttik :A :A :A

Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demek :F

O değilde Forumdashta bölümü kontrol ederke görmemiş siz haklısınız demişti :F Doğru bilen çocuğu siz haklısınız dedirttik :A :A :A
Bu Aliço Yamaç'a Paşa'nın hapishaneyi patlattığını söylüyor ya, boom falan diye o sahne işte. :A

Iyide bunlar benim sorduklarımın cevabı değil :A
Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı. :A

Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı. :A

Oda herşeye sessiz kalacağına Yamaç gibi biraz sesini çıkarsaymış böyle olmazmış. Birazcık saçma geldi. :A