20:48de @Forumdash ın dediği gibi "babam nerede" diyor. Ama sorun bu flashback, yani eski sahne. Yamaç olayı hatırlıyor.
Ama her halükarda bölümde varmış adam.
@Çiğdem- @Halef
Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle20:48de @Forumdash ın dediği gibi "babam nerede" diyor. Ama sorun bu flashback, yani eski sahne. Yamaç olayı hatırlıyor.Ama her halükarda bölümde varmış adam.
@Çiğdem- @Halef
Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle![]()
![]()
@Forumdash @Halef
Yok şimdi sezar'ın hakkı sezar'a Çiko.Video Türkiyede açılmıyor ama o sayılmaz bu Bölümde oynamamış ben onu diyorum ayoll ve yarında yok büyük ihtimalle![]()
![]()
@Forumdash @Halef
Ben niye görmedim bunu
Keçi seni. Istediğine inan sen![]()
SEN KAÇIRMIŞSINBen niye görmedim bunuAma önceki bölümden sahnemi bu yenimi eskiyse eğer bu bölümde yer almamıs oluyor işte
Yeniyse ben kaçırmısım
![]()
Geçen bölüm görünmüş işte.Ben niye görmedim bunuAma önceki bölümden sahnemi bu yenimi eskiyse eğer bu bölümde yer almamıs oluyor işte
Yeniyse ben kaçırmısım
![]()
Geçen bölüm görünmüş işte.İzledikten sonra hatırladım ben. Sahneyi görsen sen de hatırlarsın büyük ihtimal.
![]()
Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demekSEN KAÇIRMIŞSIN
Itirazın?![]()
Bu Aliço Yamaç'a Paşa'nın hapishaneyi patlattığını söylüyor ya, boom falan diye o sahne işte.Eğer yeni sahneyse tamam ben tv de görmedim orada gözden kaçabilirde bölümü 2 kere kontrol ettim sahne kısaysa ileri alırkan gözümden kaçmıs demek
O değilde Forumdashta bölümü kontrol ederke görmemiş siz haklısınız demiştiDoğru bilen çocuğu siz haklısınız dedirttik
![]()
![]()
![]()
@Halef @Forumdash HaklıymışBu Aliço Yamaç'a Paşa'nın hapishaneyi patlattığını söylüyor ya, boom falan diye o sahne işte.![]()
Herkes gider Selim kalır@Halef @Forumdash Haklıymış
Ama figuran gibi geri çektiler adamı yeni bölümde de 1 defa görünür görünmez , şöye çaktırmadan diziden şutlasalar![]()
![]()
![]()
Dizide anlamadığım şey Selim niye Beyfendi ve Vartolu'yla iş birliği yapıyor?@Halef @Forumdash Haklıymış
Ama figuran gibi geri çektiler adamı yeni bölümde de 1 defa görünür görünmez , şöye çaktırmadan diziden şutlasalar![]()
![]()
![]()
Özel mesele o. Selime korumalardan birini öldüreceğini ima etmiş ama abisini öldürdü.Dizide anlamadığım şey Selim niye Beyfendi ve Vartolu'yla iş birliği yapıyor?
Ve Vartolu neden Kahraman'ı öldürttü .
@S.G.A.T.
Özel mesele o. Selime korumalardan birini öldüreceğini ima etmiş ama abisini öldürdü.![]()
Selim bırakmak istedi aslında ama oğlanın kaseti var BeyefendideDizide anlamadığım şey Selim niye Beyfendi ve Vartolu'yla iş birliği yapıyor?
Ve Vartolu neden Kahraman'ı öldürttü .
@S.G.A.T.
Selim bırakmak istedi aslında ama oğlanın kaseti var BeyefendideYani Selim oyüzden ne diyorsa yapıyor şuan
![]()
![]()
![]()
Özel mesele o. Selime korumalardan birini öldüreceğini ima etmiş ama abisini öldürdü.![]()
Bu haklı davamda bana yardımcı oldugu için @S.G.A.T. 'a çoook teşekkur ediyorum
Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı.Iyide bunlar benim sorduklarımın cevabı değil![]()
Selim, en başa geçmek istiyor. Kahraman abisinin, babasının arkasında kalmaktan çok sıkıldı. Ona da 1 milyar Tl para teklif ettiler, o da kabul etti. Parayı alıp kendine villa falan döşeyip karısıyla istediği hayatı yaşayacaktı.![]()
Çıkardı zaten, kasetle şantaj ettiler.Oda herşeye sessiz kalacağına Yamaç gibi biraz sesini çıkarsaymış böyle olmazmış. Birazcık saçma geldi.![]()