Ne yapıyorlarsa artık hiç kimseye görünmeden.2 Kez baktım ayoll yokSenden başka görende yok bu fragman yorumuna Selim bu bölümdemi yok diye yorumlar gelmiş bu adam senden başkasına görünmemiş
@S.G.A.T.
Ne yapıyorlarsa artık hiç kimseye görünmeden.2 Kez baktım ayoll yokSenden başka görende yok bu fragman yorumuna Selim bu bölümdemi yok diye yorumlar gelmiş bu adam senden başkasına görünmemiş
@S.G.A.T.
Tahminde bulunanlar olmuş ama söyleyemem sen oku bak
öğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammışTahminde bulunanlar olmuş ama söyleyemem sen oku bak![]()
![]()
![]()
Sabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.öğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammış![]()
Sabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.Olsa ben görürdüm zaten.
![]()
Tam 2 kere dakıka dakıka tüm sahneleri baştan sonra inceledimöğğğfff tamam yokmuş bulamadım Kahvehaneye gelen kişi İdrisin gelinine aşık olan adammış![]()
Senden kaçmaz zatenSabah sabah niye kafa karıştırıyorsun şimdi.Olsa ben görürdüm zaten.
![]()
Al @Çiğdem- gören bi kişi dahaVardı da pasifti, figüran gibiydi resmen.![]()
Ama gerçekten bu bölümde resmen "yoktu". Çok pasifti anlamadım..
Bana niye anlatıyorlar öyle pis şeyleri.
Bana niye anlatıyorlar öyle pis şeyleri.Sapıkmıyım ben.
Birbirlerine anlatsınlar.
![]()
Hiç yoktu cnmAma gerçekten bu bölümde resmen "yoktu". Çok pasifti anlamadım..
Hiç yoktu cnm@Forumdash Sırf gördüm diye 2 kere bölümü taradım oda taradı evet yokmuş dedi , sende tara anlarsın olmadını
Evet Forumdash ile birbirinize anlatın rüyalarınızı![]()
Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.Ne zaman gördüm biliyor musun? Yamaçla İdris'in odasına girecekken idris yamaç gel dedi, selim çıktı ve odasına gitti. Ayşeyle göz göze gelip odadan çıktı![]()
Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.![]()
![]()
@Forumdash
@S.G.A.T.
Ben öylesine baktım öyle bir sahne gözükmüyor.Acaba bizimle kafamı buluyorlar zaten bir yarım aklımız var onuda götürücekler @S.G.A.T.![]()
![]()
@Forumdash
@S.G.A.T.
Millet youtubede Selim nerede diyor dünyada tek size görünmüşSiz 14. bölümü izlediğinizden emin misiniz acaba![]()
Yoksa Selim 3 harfli mi?😱