Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibiGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi. Ne oldu acaba Ömer abiye
Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibiGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi. Ne oldu acaba Ömer abiye
Paşa bitti zaten canım oradan dönemez.Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibi
O sahnede yanlarında olmadına göre bu bölümde unut sen SelimiPaşa bitti zaten canım oradan dönemez.
@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acaba Gelecek bölümün tanıtımında da sanki olmayacak havası verildi , sessiz sedasız şutlasalar keşke @xemrexxx @Forumdash @MasacRE-
Vardı kahvehane girip babam nerde mi ne diye sorumuştuGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi. Ne oldu acaba Öner Erkan'a
Ben hiç hatırlamıyorum youtubede de sormuşlar neden yoktu diye sanırım senin rüyana göründü @Forumdash @S.G.A.T.Vardı kahvehane girip babam nerde mi ne diye sorumuştu
Show TV senaryomuzu kaldıramadı Toplantı yapcaz haftaya pazartesi
Sen youtube da parça parça mı izliyon PUHU TV'den izlesene full bölümBen hiç hatırlamıyorum youtubede de sormuşlar neden yoktu diye sanırım senin rüyana göründü @Forumdash @S.G.A.T.
Gereksiz sahneyi nerden bulayım Youtubeda bile full bölüm yokHangi sahneydi o? @Çiğdem-
Sen youtube da parça parça mı izliyon PUHU TV'den izlesene full bölüm
Gereksiz sahneyi nerden bulayım Youtubeda bile full bölüm yok
Bölümü izledikten sonra sahne videolarıdnan yorumlara bakıyoruz onlarda Selimi sormuşHangi sahneydi o? @Çiğdem-
Ya var Bi kez gördüm zaten. Kahveye girdi sonra sahne değiştiBölümü izledikten sonra sahne videolarıdnan yorumlara bakıyoruz onlarda Selimi sormuş
@Forumdash Senin dediğin sahne yok Selimi görmedime eminim onun gıcık suratını görsem asla unutmam
Bölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin varYa var Bi kez gördüm zaten. Kahveye girdi sonra sahne değişti
Tamam bulursan sizin çekeceğiniz varBölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin var
Haber etBölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin var
Haber et
İzleyip geliyorum dizileri forum daykan konsantre olamıyorumTamam bulursan sizin çekeceğiniz var
Ben diziyi izlemeye... Yorumun yoktu bu arada
Haber et
Aaa diyecem unutuyorumTamam bulursan sizin çekeceğiniz var
Ben diziyi izlemeye... Yorumun yoktu bu arada
Tamam ben de bakıcam SS atıcam... Seni utandırcam demicem seni MOR edicemAaa diyecem unutuyorum
Tam iki kere kontrol ettim bölümü gözden kaçmasın diye Selim melim yok @Forumdash ın rüyasına girmiş
13 MÜ Sen hangi bölümden bahsediyorsun 14.bölümden mi eski bölümlerden miOturan yerlerimden uydurmadım ya Neyse 13ü izlemeye ben