Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibiGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi.Ne oldu acaba Ömer abiye
![]()
Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibiGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi.Ne oldu acaba Ömer abiye
![]()
Paşa bitti zaten canım oradan dönemez.Yok Snepeak orada da olayın içinde yok tabi fragmanlarıda görmek lazım ama Yamaçların yanında olmadına göre Paşa gidiyor , Selim haftayada yok gibi![]()
O sahnede yanlarında olmadına göre bu bölümde unut sen SelimiPaşa bitti zaten canım oradan dönemez.![]()
@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acabaGelecek bölümün tanıtımında da sanki olmayacak havası verildi , sessiz sedasız şutlasalar keşke
![]()
![]()
@xemrexxx @Forumdash @MasacRE-
Vardı kahvehane girip babam nerde mi ne diye sorumuştuGerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi.Ne oldu acaba Öner Erkan'a
![]()
Ben hiç hatırlamıyorum youtubede de sormuşlar neden yoktu diye sanırım senin rüyana göründü @ForumdashVardı kahvehane girip babam nerde mi ne diye sorumuştu
Show TV senaryomuzu kaldıramadıToplantı yapcaz haftaya pazartesi
![]()
Hangi sahneydi o?Vardı kahvehane girip babam nerde mi ne diye sorumuştu
Show TV senaryomuzu kaldıramadıToplantı yapcaz haftaya pazartesi
![]()
Sen youtube da parça parça mı izliyonBen hiç hatırlamıyorum youtubede de sormuşlar neden yoktu diye sanırım senin rüyana göründü @Forumdash@S.G.A.T.
Gereksiz sahneyi nerden bulayımHangi sahneydi o?@Çiğdem-
Sen youtube da parça parça mı izliyonPUHU TV'den izlesene full bölüm
Gereksiz sahneyi nerden bulayımYoutubeda bile full bölüm yok
![]()
Bölümü izledikten sonra sahne videolarıdnan yorumlara bakıyoruz onlarda Selimi sormuşHangi sahneydi o?@Çiğdem-
Ya varBölümü izledikten sonra sahne videolarıdnan yorumlara bakıyoruz onlarda Selimi sormuş
@Forumdash Senin dediğin sahne yok Selimi görmedime eminim onun gıcık suratını görsem asla unutmam![]()
Bölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin varYa varBi kez gördüm zaten. Kahveye girdi sonra sahne değişti
![]()
Tamam bulursan sizin çekeceğiniz varBölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin var![]()
Haber etBölümü full tekrar baştan bakacam her sahneye bulamazsam çekeceğin var![]()
Haber et![]()
İzleyip geliyorum dizileri forum daykan konsantre olamıyorumTamam bulursan sizin çekeceğiniz var
Ben diziyi izlemeye... Yorumun yoktu bu arada![]()
Haber et![]()
Aaa diyecem unutuyorumTamam bulursan sizin çekeceğiniz var
Ben diziyi izlemeye... Yorumun yoktu bu arada![]()
Tamam ben de bakıcam SS atıcam... Seni utandırcam demicem seni MOR edicemAaa diyecem unutuyorum
Tam iki kere kontrol ettim bölümü gözden kaçmasın diye Selim melim yok @Forumdash ın rüyasına girmiş![]()
![]()
![]()
13 MÜ Sen hangi bölümden bahsediyorsun 14.bölümden mi eski bölümlerden miOturan yerlerimden uydurmadım yaNeyse 13ü izlemeye ben
![]()