Çukur - 14. Bölüm Yorumları

Son düzenleme:
Bölüm aksiyon vaadiyle başlamadı, dram vaadiyle başladı. Her şey ona göre ilerledi. Arada dram içine aksiyon sahneleri de serpiştirildi.

Salih ile Sadiş'in karşılaşması iyiydi. Bu ikilinin psikolojisinin bir güzel bozulması gerekiyordu, öyle de oldu. Salih'in mevzuları dönünce, ne Selim'in sahnesi döndü, ne de Beyefendi. Beyefendi olmayınca, çok büyük aksiyonlar çıkmadı. Güzel salladı Salih, yani Vartolu Beyefendi'ye. Efsane küfür etti. Paşa desek, kendi ipini kesti. Bir de şu Yamaç'ın, Sena'ya söylediği romantik sözün yeşilçam repliği olması da vardı. Keşke daha özgün bir şey olsaydı.

Gereksiz sahne çok azalmış. Bütün bölüm yoğun bir şekilde Yamaç, Salih, Sadiş, Paşa ve İdris üzerinden gelişti. Bunlar dışındakilerin sahnesi çok azdı. Selim'in sahnesi mesela hiç yoktu. Beyefendi geri planda kaldı. Avukat yoktu.

Bölüme bu kez Yamaç damgasını vurdu. Paşa'nın da etkisiyle geri plana atılmaya çalışıldı ama Yamaç hep hücum etti. En sonunda karşılığını da aldı ve Salih mevzusunu çözdü. Son sahne çok duygusaldı. Hatta o sahnede "İçerde" dizisindeki müzik çaldı. Hani Sarp ile Umut'un birbirlerini buldukları zaman çalan müzik çaldı.

En güzeli de fragmanlarda ne vaadederse onu yapan yapımlar. Bu bölüm vaadedilenler gerçekleşti. Gerçekler bir bir ortaya çıkmaya başladı. Dram sahneleri vardı ve o dram sahnelerinde duygu geçti.

Yalnız bölümü az önce bitirdim de gerçekten efsane bir bölümdü.

Son sahnede Yamaç ağlarken gözlerim birazcık dolmuş olabilir.

Tamam ben de bakıcam SS atıcam... Seni utandırcam demicem seni MOR edicem
2 Kez baktım ayoll yok
Senden başka görende yok bu fragman yorumuna Selim bu bölümdemi yok diye yorumlar gelmiş bu adam senden başkasına görünmemiş
@S.G.A.T.

@Halef Yeni bitirmiş bölümü soralım Selim varmıydı bölümde