VarGelemem işim vardır o zaman kesin
Yeni dizinin konusunu ben mi açayım kız? Yönetime bi cık sor bakimSakınca var mı
VarGelemem işim vardır o zaman kesin
Yeni dizinin konusunu ben mi açayım kız? Yönetime bi cık sor bakimSakınca var mı
İzleyince söylerim o zamanVarSen söyle ben açarım
Üyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkarİzleyince söylerim o zaman@OzaN ne zaman gelecek? Beni kural dişi saymalı
Ben uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaÜyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkar
Ben etiketine bakarım ayoll kimseye ayrım yokBen uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaDur günümüzde Kayyum diyorlar artık
Üyeler dizi yorumu açamıyor yoksa suyu çıkar
yeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirimBen uyemıyım? Ben TMSF olarak atandım burayaDur günümüzde Kayyum diyorlar artık
Diziyi her gece 1 bölüm izleyecez birlikteyeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirim
2 Olabilir belki daha fazlası 1 güne fazla öyle tek başına pancar motoru gibi gtmeyecenüç bölüm olsun
@Forumdash bir diziyi açıklasında ben hazır kıta bekliyorum altta görüldüğü gibi2 Olabilir belki daha fazlası 1 güne fazla öyle tek başına pancar motoru gibi gtmeyecen@Forumdash
yeni dizi konusunu açın bende bakayım bir zaten güzelse dizi iki güne tüketirim
Dark gibi gidelim işteDiziyi her gece 1 bölüm izleyecez birlikte@Forumdash
Dark gibi gidelim işteHer gece bir bölüm yeter bence deDaha Netflix'in yeni dizisi Altered Carbon mu neydi unuttum adını o varNetflix yeni bir dizi daha başlatacak onun haberini dönüşte
Dark gibi derken @destere 7.bölümdeyken bizde 2.bölümden yetişmeye çalısıyor modunda demek istedin sanırım
Karacanın ilk sahnesinden mutlu oldum diğer kız iyi intikam aldıÇiğdem'in bu bölümde sırasıyla en sevmediği sahneler aşağıdadır.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey
Son sahnenin orjinaliÇiğdem'in bu bölümde sırasıyla en sevmediği sahneler aşağıdadır.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @Arslan Bey
Karacanın ilk sahnesinden mutlu oldum diğer kız iyi intikam aldı
@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acabaKaraca bomboş bir karakter, acilen diziden çıkarılması için gerekli senaryo yazılmalı.
Gerçekten bu bölüm hiç yoktu di mi.@S.G.A.T. ın Herifine ne oldu acabaGelecek bölümün tanıtımında da sanki olmayacak havası verildi , sessiz sedasız şutlasalar keşke@xemrexxx @Forumdash @MasacRE-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?