'Çocuklar Duymasın' Yeniden Mi Başlıyor?

KeySparklingBlueandgoldmackaw-small.gif

:noworry::noworry::noworry:

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Çünkü gerçekten sıktı artık bitip bitip tekrar başlaması hayır konu hep aynı her sezon muhakkak bi ayrılık yaşıyorlar sanırım Birol Güvenin iki dizisi tuttu şuana kadar galiba Seksenler ve Çocuklar Duymasın bitirip bitirip tekrardan başa sarıyor ...

Seksenler, Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar, Ayrılsak da Berberiz, Papatyam, Arka Sıradakiler gibi dizileri var başarılı olan, zamanında iyi izlenmeler aldılar.

Birol Güven'in her dizisinde aynı olaylar en az 1 kere yaşanır. Evet, sıktı ama izleniyor. Ekranda doğru düzgün izlenecek komedi dizisi yok. Komediden devam ederlerse yine izlenir.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Seksenler, Çocuklar Duymasın, En Son Babalar Duyar, Ayrılsak da Berberiz, Papatyam, Arka Sıradakiler gibi dizileri var başarılı olan, zamanında iyi izlenmeler aldılar.

Birol Güven'in her dizisinde aynı olaylar en az 1 kere yaşanır. Evet, sıktı ama izleniyor. Ekranda doğru düzgün izlenecek komedi dizisi yok. Komediden devam ederlerse yine izlenir.

Bu saydığın dizilerin hepsini izledim zamanında biliyormusun, ama neden sadece iki dizide takılı kaldığını anlamış değilim sadece ..Anladığım kadarıyla sıkı bir Birol Güven dizileri hayranısın o zaman sana laf yok reis 😉

Bu saydığın dizilerin hepsini izledim zamanında biliyormusun, ama neden sadece iki dizide takılı kaldığını anlamış değilim sadece ..Anladığım kadarıyla sıkı bir Birol Güven dizileri hayranısın o zaman sana laf yok reis 😉

Birol Güven hayranlığım asla yok, kendisini sevmem. Ama yaptığı işler belli bir süre sonra başka bir yöne sapmadıkça izlenebilecek yapımlar.

• Beğendim
Reactions: Zeyno
  • Beğendim
Reactions: kerim yavuz