İlk cümle benim de hoşuma gitmediSadece 3 projede oynamış olması oyuncu olmadığı anlamına mı geliyor?
İlk cümle benim de hoşuma gitmediSadece 3 projede oynamış olması oyuncu olmadığı anlamına mı geliyor?
Sadece 3 projede oynamış olması oyuncu olmadığı anlamına mı geliyor?
İyi bak çok iyi eski hayatları ve çok farklıİzlemişimdir, ama hatırlamıyorum. Survivor bitsin bakarım.
İyi bak çok iyi eski hayatları ve çok farklı
niye ilkinde güldürü atıp şimdi olmamiş attınİlk cümle benim de hoşuma gitmedi
Aman çok farklı bu yüzden çok merak etme zaten bu muymuş diyeceksin izledigindeMerak ettim şimdi.
Aman çok farklı bu yüzden çok merak etme zaten bu muymuş diyeceksin izlediginde
Evet oyunculuk bir meslekse bu da memur. Alt düzeyindenNe alaka şimdi?
Evet oyunculuk bir meslekse bu da memur. Alt düzeyinden
Çünkü ilkinin 1.hariç diğer cümleleri komikti ama duyar kasmayla alakası yoktu olmamıştı anlamadan yazman bunu çok doğru değil ayrıca hiç de komik değilniye ilkinde güldürü atıp şimdi olmamiş attın
Ömrünün yarıdan çoğunu bir karaktere adadıysan oyuncu değilsindir. Setteki çaycı daha çok oyuncudur. Ne de olsa oynadiği karakter sette çayçıOyunculuk sadece televizyonda oynadığı diziler ile olmuyor. Filmlerde oynadı, aktif olarak tiyatro oyunlarında da yer alıyor.
Izle izle sadece çok farklı dedim sonuçta nadıl olduğunu bilmiyorsun veya neyin farklı olduğunuNe güzel merak etmiştim, şimdi izlemeyebilirim de.
Ömrünün yarıdan çoğunu bir karaktere adadıysan oyuncu değilsindir. Setteki çaycı daha çok oyuncudur. Ne de olsa oynadiği karakter sette çayçı
Komik oldugundan değil. Emojilerin forum içinde neyden dolayı kullandiğini bilmiyorsan ben öğretemem. "Aradiğin ortam" buysa bana bulaşma zaten!!!!!Çünkü ilkinin 1.hariç diğer cümleleri komikti ama duyar kasmayla alakası yoktu olmamıştı anlamadan yazman bunu çok doğru değil ayrıca hiç de komik değil
Bi dakka şuan tum emojili mesajlarina olmamiş atıcamTamam.
Sana bulaşan yok zaten bu arada emojilerin burada nasıl değil benim nasıl kullandığım önemli olan bu yüzden çok fazla tartışmaya gitmesin konu kapatalımKomik oldugundan değil. Emojilerin forum içinde neyden dolayı kullandiğini bilmiyorsan ben öğretemem. "Aradiğin ortam" buysa bana bulaşma zaten!!!!!
aradığım adım.Sana bulaşan yok zaten bu arada emojilerin burada nasıl değil benim nasıl kullandığım önemli olan bu yüzden çok fazla tartışmaya gitmesin konu kapatalım
Bi dakka şuan tum emojili mesajlarina olmamiş atıcam