Öyle özel bir şey değil genel olarak bahsettim Pakize'yi mavi değişik bir seyin içine falan alıyorlardı yaHee, sahneler kısmını görmemişim.
Öyle özel bir şey değil genel olarak bahsettim Pakize'yi mavi değişik bir seyin içine falan alıyorlardı yaHee, sahneler kısmını görmemişim.
Bilmiyorum bence dedikodusu aşırıSeksenler'de çok iyi karakteri bence.
Öyle özel bir şey değil genel olarak bahsettim Pakize'yi mavi değişik bir seyin içine falan alıyorlardı ya
Bilmiyorum bence dedikodusu aşırı
Ben de hatırlayacak bir şey yok her bölüm yapıyorlardı geçen sene mi ne bakmıştım 3 5 bir deO kadar detaylı hatırlamıyorum. Baya oldu izlemeyeli çünkü.
Ben de hatırlayacak bir şey yok her bölüm yapıyorlardı geçen sene mi ne bakmıştım 3 5 bir de
Tabi o zamanlar daha iyi Selda Özbek gelince biraz daha komikliği kaçmıştı ama ben geçen sene derken 2011 dekinden bahsediyorum o eskilere denk geldikçe bakıyorum zaten sahne sahneBen genel de ilk sezona bakıyorum, çünkü o zamanlar daha keyifliydi. Hem Zuhal Topal'da vardı.
Tabi o zamanlar daha iyi Selda Özbek gelince biraz daha komikliği kaçmıştı ama ben geçen sene derken 2011 dekinden bahsediyorum o eskilere denk geldikçe bakıyorum zaten sahne sahne
Kaldığı yeren devam ederse rezalet zatenEğer kaldığı yerden ve dram olarak devam edecekse üzücü.
Kaldığı yeren devam ederse rezalet zaten
Zaten günlük olunca onlar gitti onun gereksizliği de bence biraz sakindi bir de Suzan ile çift olduğunda her şey çok daha komikti bencede ilk başta gitmeliydiSelda Özbek'in karakteri gereksiz geldi bana. Zuhal Topal çıktıktan sonra Avni karakteri de çıkartılabilirdi, devam ettirilmesi saçma oldu.
Farkettim 2011'den bahsettiğini.
Zaten günlük olunca onlar gitti onun gereksizliği de bence biraz sakindi bir de Suzan ile çift olduğunda her şey çok daha komikti bencede ilk başta gitmeliydi
İyi o zaman
UmarımUmarım öyle bir hata yapmaz sayın Birol Güven..
Tabi herkes gibi unutuldular birden Suzan ve Avni hakkındaki düşüncelerim de aynıGünlük olunca çıktı mı onlar? 😱 Hiç hatırlamıyorum oraları... Suzan ile Avni'nin tartışmaları ayrı bir güldürüyordu izleyenleri.
Tabi herkes gibi unutuldular birden Suzan ve Avni hakkındaki düşüncelerim de aynı
ya cidden oyuncuyum diye ortalıkta mı dolanıyor Ömrü hayatında 3 projede oynadi galiba Ferhunde ve ÇD'de ömrünün yarısı geçti
Evet televizyonun top 5 komedi karı kocalarından benim için belki de 1 bu arada attığın o fotoğraftaki sahneyi izlemediysen izle çok iyiKeşke bir dizide tekrar oynasalar beraber, ne güzel olur.
Evet televizyonun top 5 komedi karı kocalarından benim için belki de 1 bu arada attığın o fotoğraftaki sahneyi izlemediysen izle çok iyi