- Reaksiyon puanı
- 34,957
- Puanı
- 1,061
Tanımıyorum dedin diye be
Pek severek izlemedim diyebilirim, zorla kitaplarini okuttuklari icin okulda.
Tanımıyorum dedin diye be
Bizde en popüler olan buydu, en azından en çok yayınlananPek severek izlemedim diyebilirim, zorla kitaplarini okuttuklari icin okulda.
Bizde en popüler olan buydu, en azından en çok yayınlanan
Bir ara Heidi’ye tekrardan başlamayı düşünüyordum çok iyi oldu bu @Dosi
Tom ve Jerry, Buggs Bunny gibi efsane çizgi dizilere de arada YouTube’dan göz atıyordum… Çocukluk döneminin unutulmazları ama insan çocukken bir başka keyif alıyordu….
Yok ama Uğur böceğinin en yakım arkadaşı Alya öğrendi. Hatta bu sezonun yeni bölümlerinde Marinette uğur böceği mucizesini(yani kendi mucizesini) Alya'ya veriyor. Alya bir bölümlüğüne uğur böceği oluyor.Tanımıyorum dedin diye be
------
İzlemişliğim var. Yeğenler sağolsun
Daha uğur böceği, kara kedinin kim olduğunu öğrenmedi mi?
Desene anca finalde öğrenirYok ama Uğur böceğinin en yakım arkadaşı Alya öğrendi. Hatta bu sezonun yeni bölümlerinde Marinette uğur böceği mucizesini(yani kendi mucizesini) Alya'ya veriyor. Alya bir bölümlüğüne uğur böceği oluyor.
Finale de daha çok var şu an 4. Sezon yayınlanıyor. Ama geçen aylarda yapımcısı açıkladı 7. Sezon onayı verilmiş.Desene anca finalde öğrenir
Marsupilami'nin hangi kısmını seviyorsun? İlk zamanları mı yoksa sonradan değişen kadro olanı mıTam olarak çizgi film sayılıyor mu bilmiyorum ama Nickelodeon'ının çizgi filmlerini izleme niyetim var. (Sünger Bob, Madagaskar, Dora)
Bir de üstteki fotoğrafta görünce canım Marsupilami çekti, eski favori çizgi filmimi de izleyeyim bir ara.
MinikaGO versiyonu da idare eder aam Yumurcak'ta şu yine bir aile vardı sanırım, o kısımlar çok iyi. Tam ortası diyeyim garanti olsunMarsupilami'nin hangi kısmını seviyorsun? İlk zamanları mı yoksa sonradan değişen kadro olanı mı
@Tolstoyevski üst kısmı kaçırdın
Leo ile olanı mı?MinikaGO versiyonu da idare eder aam Yumurcak'ta şu yine bir aile vardı sanırım, o kısımlar çok iyi. Tam ortası diyeyim garanti olsun
Bunu kendi elcağızlarınla hazırladıysan tabii ki bu olmalı edit edeyim bekle hemenYerli çizgi dizimiz Niloya'yı da baştan sona izledim şarkıları güzeldir
------
En İyi Ben Seçerim görseli
Pokemon harici diğer hepsini izledim
Ekli dosyayı görüntüle 109254
------
Bu görsel mi olsaydı acaba @Tolstoyevski kendi el yapımı
Çizgi dizi diye edit et istersen yazıyıBunu kendi elcağızlarınla hazırladıysan tabii ki bu olmalı edit edeyim bekle hemen
Üsttekilere pek aşina değilim sanırım alttakilerden bahsediyorum. Böyle deniz kıyısında bir evleri falan olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Yok çizgi film olarak kalsın çünkü çizgi film olarak daha yaygın biliniyor sonuçta Ama başlığa mecburen dizi ekledik ki yanlış anlaşılmasınÇizgi dizi diye edit et istersen yazıyı
Üstekiler daha iyiydi aslında Onu izlemeye çalış Leo yaz çıkar Hepsi su kenarında yaşıyorÜsttekilere pek aşina değilim sanırım alttakilerden bahsediyorum. Böyle deniz kıyısında bir evleri falan olması lazımdı yanlış hatırlamıyorsam
Dur dur sen Leo yaz diyince bahsettim benim bahsettiklerim oymuş İlk fotoğrafta bebek göremeyince afalladım, ikincisinde de anne yok gerçi amaÜstekiler daha iyiydi aslında Onu izlemeye çalış Leo yaz çıkar Hepsi su kenarında yaşıyor