- Reaksiyon puanı
- 116,176
- Puanı
- 1,060
Bölümlük olarak yayınlanan çizgi film ve animasyonlara dair (Anime olmayan) bölüm yorumlarınızı ve genel tavsiye & sohbetlerinizi bu konu altından yazabilirsiniz. 🤗
Talep geldi. Onay aldık açtıkBir ara Heidi’ye tekrardan başlamayı düşünüyordum çok iyi oldu bu @Dosi
Tom ve Jerry, Buggs Bunny gibi efsane çizgi dizilere de arada YouTube’dan göz atıyordum… Çocukluk döneminin unutulmazları ama insan çocukken bir başka keyif alıyordu….
Yeni versiyonu değil ama, şu versiyonunu izlemek önemliTalep geldi. Onay aldık açtık
Ben Heidi'yi yakın zamanda izledim. Bir çok Çizgi fim (dizi) hakimim
Çocukken izledim bunuYeni versiyonu değil ama, şu versiyonunu izlemek önemli
Bunu bile biliyorum 😱Pingu'nun üzerine cizgi film tanimam. Tüm kasetlerini zamaninda aldirmistim.
Çocukken izledim bunu
------
Bunu bile biliyorum 😱
Demek ki tam fanıymışsın bu yaşta bile çoğu hoşuma gidiyor izlerkenBana dogum günü hediyesi olarak her sene birer tane kaset hediye ederlerdi.
Demek ki tam fanıymışsın bu yaşta bile çoğu hoşuma gidiyor izlerken
@Yakamoz-Asi'ye çizgi dizi önerim: Heidi
İsviçre'nin bir dağ köyünde geçiyor, çocukken az izlememiştir.
Türkiye'deki çizgi dizileri sayıyor bildiğin, Türk kanallarını izlemiştir tabii küçükken, doğal.Izlemisimdir kesin. Onu hatirlamiyorum ama Pingu'yu iyi hatirliyorum. Tom&Jerry, Speedy Gonzales falan izlerdim.
Türkiye'deki çizgi dizileri sayıyor bildiğin, Türk kanallarını izlemiştir tabii küçükken, doğal.
@Yakamoz-Asi Heidi buYeni versiyonu değil ama, şu versiyonunu izlemek önemli
@Yakamoz-Asi Heidi bu
@Dosi ne yapsın? Alt yazılı yabancı dizilerle büyümüş.Cok yabanci kanal yoktu bizde o zamanlar. Canak antenimiz vardi, hala var gerci, oradan ne cikarsa artik.
@Dosi ne yapsın? Alt yazılı yabancı dizilerle büyümüş.
Sen şimdi Dallas'ı da izlemişsindir diyeceğim de, yaşın yetmiyordur. @The_Erinch izlemiştir belki ama Dallas'ı.Ben cok eskilerden bir latin amerika dizisi vardi televizyonda, onu izliyordum alt yazili.
Tanımıyorum dedin diye beIsvec'liye bak sen, Isvicre'liye Heidi'yi tanitiyor.
İzlemişliğim var. Yeğenler sağolsunEkli dosyayı görüntüle 109239
MUCİZE UĞUR BÖCEĞİ İLE KARA KEDİ (2015 den beri)
Çizgi film, Marinette Dupain-Cheng ve sınıf arkadaşı aynı zamanda platonik olduğu Adrien Agreste üzerine kuruludur.Marinette ve Adrien, Paris'i kurtarmak için bir mucize gardiyanı tarafından seçilmişlerdir. Görevleri ise kelebek mucizesini insanları akumalayarak kötüleştirmek için kullanan Hawk Moth ve yardımcısı Mayura'yı yenmektir. Paris tehlikede olunca Marinette ve Adrien süper kahramana dönüşürler: Marinette Uğur Böceği (Ladybug), Adrien ise Kara Kedi (Chat Noir) olur. Gerçek hayatta Marinette, Adrien’e âşıktır; ama onun Kara Kedi olduğundan habersizdir. Adrien ise Uğur Böceği'ne aşıktır ancak Kara Kedi onun Marinette olduğundan habersizdir. Karakterlerin akumalanarak kötüleşmesini sağlayan Hawk Moth ise gerçekte Adrien'nın babası Gabriel Agreste'dir. Amacı ise karısını mucizelerin mutlak gücüyle hayata döndürmek istemesidir.
Ekli dosyayı görüntüle 109240Ekli dosyayı görüntüle 109238
En bi sevdiğim çizgi dizi. Şu an 4. Sezonu yayınlannmakta.
1. SEZON - 26 BÖLÜM
2. SEZON - 26 BÖLÜM
3. SEZON - 26 BÖLÜM
4. SEZON - ŞU ANLIK 8 BÖLÜM YAYINLANDI.YENİ BÖLÜMLERİ ÇOK YAKINDA DİSNEY CHANNEL TÜRKİYE 'DE.
ÖZEL BÖLÜMLER
- NEW YORK ÖZEL BÖLÜM
- SHANGAY ÖZEL BÖLÜM
YANİ ŞU ANLIK TOPLAM 88 BÖLÜM YAYINLANMIŞTIR