Ha işte, en zirve onlardı bencedeDur dur sen Leo yaz diyince bahsettim benim bahsettiklerim oymuş İlk fotoğrafta bebek göremeyince afalladım, ikincisinde de anne yok gerçi ama
Ha işte, en zirve onlardı bencedeDur dur sen Leo yaz diyince bahsettim benim bahsettiklerim oymuş İlk fotoğrafta bebek göremeyince afalladım, ikincisinde de anne yok gerçi ama
Eski bölümleri çok daha tatlı zaten, yalnız da Marsupilami ve ailesi düşünülemez bile. Bu yüzden net seçeneğimiz onlarHa işte, en zirve onlardı bencede
Bunu çok seviyordum ben zamanında
Güzeldi amaBunu çok seviyordum ben zamanında
Küçükken çok çizgi filme bakıyordum. Sonra 7. sınıfta bilgisayar kullanmaya başlayınca yavaş yavaş bırakmıştım.Güzeldi ama
Ben de ailedeki küçükler nedeni ile hakimim çoğunaKüçükken çok çizgi filme bakıyordum. Sonra 7. sınıfta bilgisayar kullanmaya başlayınca yavaş yavaş bırakmıştım.
Kimlerle izliyorsunBen de ailedeki küçükler nedeni ile hakimim çoğuna
Şuan büyüdüler ama abimin çocuklarıKimlerle izliyorsun
Büyüdüğüme mi ne yeni TRT çocuk çizgi filmlerini hiç sevemiyorumŞuan büyüdüler ama abimin çocukları
Şimdide kuzenimin 3 yaşında çocuğu var, bize geldikçe Niloya ve Maşa ve Koca Ayı açıyoruz. Hepsine hakimim
2 senedir açmıyoruz bilmiyorum şuan ne var ama en son Rafadan Tayfa çok vardıBüyüdüğüme mi ne yeni TRT çocuk çizgi filmlerini hiç sevemiyorum
Keloğlan çok iyiydi ilk başta ayrı bir hikayelisi vardı bir de Köstebekgiller ilk çıktığında severek izliyordum. İlk çıktığı zamanlarda izlemeye başlamıştım ben. Taşın Sırrı vardı onu aşırı seviyordum. Eskilerden en sevmediğim sık yayınlanan Pepe'ydi. Rafadan Tayfa çok popüler olmadan bakmışlığım vardı. Son dönemlerde baktığım nadir çizgi filmlerden galiba2 senedir açmıyoruz bilmiyorum şuan ne var ama en son Rafadan Tayfa çok vardı
5 sene falan önce Köstebekgiller, Keloğlan falan vardı. Onları severek izlerdim bende
Pepe okul çağında olan çocuklara hitap ediyor genelde benide sarmadı o.Keloğlan çok iyiydi ilk başta ayrı bir hikayelisi vardı bir de Köstebekgiller ilk çıktığında severek izliyordum. İlk çıktığı zamanlarda izlemeye başlamıştım ben. Taşın Sırrı vardı onu aşırı seviyordum. Eskilerden en sevmediğim sık yayınlanan Pepe'ydi. Rafadan Tayfa çok popüler olmadan bakmışlığım vardı. Son dönemlerde baktığım nadir çizgi filmlerden galiba
Onu pek sevmiyordum Evet Pepe daha çok okul öncesi bencePepe okul çağında olan çocuklara hitap ediyor genelde benide sarmadı o.
Aklıma geldi. Bi de Pırdıno vardı
Bak buna hiç denk gelmedimBu arada eskiden bir de Dinazor Kovası vardı orada Henry diye bir çocuk vardı onun logoları vardı ben ondan alıştım hep logolara Henry'nin oyuncakları diyordum
Zaten Heidi nin bu versiyonu güzel yenisini sevmiyorum ben 🤷♀️Yeni versiyonu değil ama, şu versiyonunu izlemek önemli