Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

Alma değil bu çalmaymış. :A

Ne yani tüm yaygara jenerik yüzünden mi? :F Ama sanki başka bir şeyler yazmışlardı dedikleri dizinin bölümlerini izleyin birde Çilek Kokusu'nu izleyin anlarsınız gibi bir şey yazdı. :D

Hatta Armağan Çağlayan da gönderme yapmıştı galiba. :A

hadi ya. :D kiraz mevsimi'nde de aynı olay olmuştu 2. bölümde bırakmıştı bunuda bırakmasın. :(

3 ve dördüncü bölümleri izledim üçünçü bölüm çok iyi eğlenceli Heyecanlı bir bölümdü 4 bölüm gayet iyi bölümdü asıl hikaye daha yeni Başlıyor :oley::oley:

Bölüm fena değildi güzeldi :bağır:aMa nedense dizi 11 de bitiyor kalbim Ege'de kaldı 23.45 te bitiyor starın çözüm bulması Lazım bölüm İlik bi saati ortalama ikinci yarı çok iyiydi :oley::ok::oley:puan 8.2

2. BÖLÜM YORUMU

Çok güzel bir bölümdü. Burak ile Aslı'nın halleri çok güldürüyor beni. :D Özellikle o havuza sipariş getirip, götürmesi falan. :D Dizinin sonuda güzel bitti, Aslı da ne güzellik öyle. :bhr:

3. Bölüme Geçtim. :X

3. VE 4. BÖLÜM YORUMU

Dizi süper ilerliyor açıkçası. Sıkılmadan izliyorum. Volkan ve Aslı çok yakışıyormuş onu anladım. :bhr: Çağla el ele tutuşturdu onları. :D Aslı ve arkadaşı İstanbul'a geri döndü, dizi tamamıyla İstanbul'a taşındı sanırsam. :( Keşke Eylül'e kadar orada devam etseydi. Aslı ile Burak aynı evde olmuş oldu, 4. bölüm sonu güzel bitti. :X

5. Bölüme Geçtim. :X

Yalnız Volkan'ın oyunculuğunu beğenmedim, acayip yapmacık sırf kaslı diye oyuncu olmuş gibi. :(

Diziyi seviyorum olaylarda gayet iyi geldi ama, dizide en iyi oyunculuk Çağla'nın arkadaşında bence. Aslı'nın gördüğü rüyada Volkan'ın hareketleri acayip yapmacıktı. :(
İlk bölümde de Yusuf Çim bana yapmacık geldi. Sonra çok iyi toparladı ve şu an çok iyi. Volkan iyi aslında, rolü biraz az geliyor ama bana.

Vee bugün günlerden #ÇilekKokusu :) Merakla bekliyorum, tanıtımlar süper.. :X

Dizi yeni bölümüyle başladı, güzel bir bölüm olacaktır. :Z O kadar bekledim bölümü :bhr:

Aslı, Volkan ile Deniz'in öpüşmesini gördü. :( Artık kendine gelemez heralde bir müddet. :(

Volkan ile Aslı çıksa artık, aslında ben BurAs'cıyım ama olsun, iki tarafı da seviyorum. :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06