Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

ÇİLEK KOKUSU YENİ BÖLÜMDEN KARELER...

11536441_997909983574212_6839960259521186866_o.jpg 10557547_997905880241289_8321369434569185588_o.jpg 11009169_443988809117118_3370011377055885502_n.png 11009204_443988579117141_2003906532948671056_n.png

Diziye baktım ve pek içime sinmedi belli bir yapmacıklik vardı.Normalde severim böyle dizileri. kafa dağıtmak vs. için iyi oluyor ama buna ben bile tahammül edemedim. senaryo berbat, oyunculuklar berbat, bir sürü berbat klişe.

Kiralık aşk'ın yanında biraz sönük kalmış. kiralık aşk'ı daha başarılı buldum açıkçası.
Mesela dizide tesadüflerden birkaç örnek
-hanfendi biletinizi başkasına satmışlar, aa ama bizınıs kılasda boş yer var, aa tam da çocuğun yanı, önceki uçakta yer kalmamış

-işten kovuldum aa tam arkadaşım da istifa ediyomuş, bodruma çalışmaya gidiyo, aa tam da çocuğun gittiği yer.
-otel kapandı, şurda otel var, aa tam da çocuğun oteli
-ben barmen olarak çalışıyorum, tamam biz de geliriz, aa çocuk da tam oraya gelmiş

hayır tesadüfü geç, harbi ayarlasan, planlasan bir aksilik çıkar yani şu programda. :D
Tamam yaz dizisi konu klişesi ama yani gerçekten çok kötü. başroldeki kızı kiraz mevsimi'nden kopyalamişlar , zaten öykü diye bir karakter var yenisini yaratmaya çalışmanın anlamı nedir? üstelik çok başarısız bir taklitle.

@Çiğdem- @beyazsoy @vadikızı @Yiğitt

Son düzenleme:
Diziye baktım ve pek içime sinmedi belli bir yapmacıklik vardı.Normalde severim böyle dizileri. kafa dağıtmak vs. için iyi oluyor ama buna ben bile tahammül edemedim. senaryo berbat, oyunculuklar berbat, bir sürü berbat klişe.

Kiralık aşk'ın yanında biraz sönük kalmış. kiralık aşk'ı daha başarılı buldum açıkçası.
Mesela dizide tesadüflerden birkaç örnek
-hanfendi biletinizi başkasına satmışlar, aa ama bizınıs kılasda boş yer var, aa tam da çocuğun yanı, önceki uçakta yer kalmamış

-işten kovuldum aa tam arkadaşım da istifa ediyomuş, bodruma çalışmaya gidiyo, aa tam da çocuğun gittiği yer.
-otel kapandı, şurda otel var, aa tam da çocuğun oteli
-ben barmen olarak çalışıyorum, tamam biz de geliriz, aa çocuk da tam oraya gelmiş

hayır tesadüfü geç, harbi ayarlasan, planlasan bir aksilik çıkar yani şu programda. :D
Tamam yaz dizisi konu klişesi ama yani gerçekten çok kötü. başroldeki kızı kiraz mevsimi'nden kopyalamişlar , zaten öykü diye bir karakter var yenisini yaratmaya çalışmanın anlamı nedir? üstelik çok başarısız bir taklitle. diğer oyunculuklar da aynı derece kötü. dizinin konusuna da diyecek laf bulamıyorum.

@Çiğdem- @beyazsoy @vadikızı @Yiğitt
yaz dizisi işte romantik komedi. ufak bir hikaye yaz gidiyor iste. ama dizinin ana konusu belli olmadı bu hafta belli olur

Yu star a yarım saat reklam verdi pes

Sonunda başladı çok iyi başladı resmen :oley::ok::oley::ok::oley:🙄😎:lol:

Fena değil gibi sanki dizi? :D
Çok güzel izle sonuna kadar öyle karar ver

Fena başlamadı bölüm

Son düzenleme:
Ğüzel di bölüm özellikle son yarım saat 🙄😀 Enfesti puan 8.7 ortalama 8.6 :ok:

Bölümü çok begendim :)

Minnosum Coşturdu :Z :Z

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. bölüm:

çok keyifli bölümdü. 🙂 aslı'nın rüyası komikti baya. :X ama sonunda hayali gerçek oluyor gibi. volkan'la tanıştılar hatta sevgili rolü yapıcaklar ama fragmana bakılırsa öyle olmayacak. :X burak fragmanda öpüyor aslı'yı bu kadar çabuk aşık olamaz ama bakalım. :X

1. fragman;

2. fragman

3. bölüm:

çok iyi ve bir o kadar eğlenceli bölümdü. şu sahne süperdi. :D

CJgSEVqUAAAOCTA.jpg

4. bölüm fragmanı;

Bölüm çok güzeldi ben Aslı ile Volkan birlikte olsun isterim.Burak tamam ama Volkan bence aslı ile daha uyumlu

Forum İstatistikleri

Konular
176,367
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06