Diziye baktım ve pek içime sinmedi belli bir yapmacıklik vardı.Normalde severim böyle dizileri. kafa dağıtmak vs. için iyi oluyor ama buna ben bile tahammül edemedim. senaryo berbat, oyunculuklar berbat, bir sürü berbat klişe.
Kiralık aşk'ın yanında biraz sönük kalmış. kiralık aşk'ı daha başarılı buldum açıkçası.
Mesela dizide tesadüflerden birkaç örnek
-hanfendi biletinizi başkasına satmışlar, aa ama bizınıs kılasda boş yer var, aa tam da çocuğun yanı, önceki uçakta yer kalmamış
-işten kovuldum aa tam arkadaşım da istifa ediyomuş, bodruma çalışmaya gidiyo, aa tam da çocuğun gittiği yer.
-otel kapandı, şurda otel var, aa tam da çocuğun oteli
-ben barmen olarak çalışıyorum, tamam biz de geliriz, aa çocuk da tam oraya gelmiş
hayır tesadüfü geç, harbi ayarlasan, planlasan bir aksilik çıkar yani şu programda.

Tamam yaz dizisi konu klişesi ama yani gerçekten çok kötü. başroldeki kızı kiraz mevsimi'nden kopyalamişlar , zaten öykü diye bir karakter var yenisini yaratmaya çalışmanın anlamı nedir? üstelik çok başarısız bir taklitle. diğer oyunculuklar da aynı derece kötü. dizinin konusuna da diyecek laf bulamıyorum.
@Çiğdem- @beyazsoy @vadikızı @Yiğitt