jeneriği için çalıntı diyorlar. senaryo halis muhlis türkGaliba bu diziye çalıntı diyorlardı.![]()
jeneriği için çalıntı diyorlar. senaryo halis muhlis türkGaliba bu diziye çalıntı diyorlardı.![]()
Alma değil bu çalmaymış.hepsi koreden alma işte![]()
Ne yani tüm yaygara jenerik yüzünden mi?jeneriği için çalıntı diyorlar. senaryo halis muhlis türk![]()
Alma değil bu çalmaymış.
Ne yani tüm yaygara jenerik yüzünden mi?Ama sanki başka bir şeyler yazmışlardı dedikleri dizinin bölümlerini izleyin birde Çilek Kokusu'nu izleyin anlarsınız gibi bir şey yazdı.
Hatta Armağan Çağlayan da gönderme yapmıştı galiba.![]()
Niye öyle düşünüyorsun?Yalnız Volkan'ın oyunculuğunu beğenmedim, acayip yapmacık sırf kaslı diye oyuncu olmuş gibi.![]()
Niye öyle düşünüyorsun?
Bence dizide en güzel oyunculuğu o sergiliyor.![]()
İlk bölümde de Yusuf Çim bana yapmacık geldi. Sonra çok iyi toparladı ve şu an çok iyi. Volkan iyi aslında, rolü biraz az geliyor ama bana.Diziyi seviyorum olaylarda gayet iyi geldi ama, dizide en iyi oyunculuk Çağla'nın arkadaşında bence. Aslı'nın gördüğü rüyada Volkan'ın hareketleri acayip yapmacıktı.![]()
İlk bölümde de Yusuf Çim bana yapmacık geldi. Sonra çok iyi toparladı ve şu an çok iyi. Volkan iyi aslında, rolü biraz az geliyor ama bana.