Star Çilek Kokusu - Dizi Yorumları

hadi ya.
kiraz mevsimi'nde de aynı olay olmuştu 2. bölümde bırakmıştı bunuda bırakmasın.

3 ve dördüncü bölümleri izledim üçünçü bölüm çok iyi eğlenceli Heyecanlı bir bölümdü 4 bölüm gayet iyi bölümdü asıl hikaye daha yeni Başlıyor

Bölüm fena değildi güzeldi
aMa nedense dizi 11 de bitiyor kalbim Ege'de kaldı 23.45 te bitiyor starın çözüm bulması Lazım bölüm İlik bi saati ortalama ikinci yarı çok iyiydi
puan 8.2

2. Bölümden başladım yarım kalan bölümlere.

2. BÖLÜM YORUMU

Çok güzel bir bölümdü. Burak ile Aslı'nın halleri çok güldürüyor beni.
Özellikle o havuza sipariş getirip, götürmesi falan.
Dizinin sonuda güzel bitti, Aslı da ne güzellik öyle.

3. Bölüme Geçtim.

3. VE 4. BÖLÜM YORUMU

Dizi süper ilerliyor açıkçası. Sıkılmadan izliyorum. Volkan ve Aslı çok yakışıyormuş onu anladım.
Çağla el ele tutuşturdu onları.
Aslı ve arkadaşı İstanbul'a geri döndü, dizi tamamıyla İstanbul'a taşındı sanırsam.
Keşke Eylül'e kadar orada devam etseydi. Aslı ile Burak aynı evde olmuş oldu, 4. bölüm sonu güzel bitti.

5. Bölüme Geçtim.

Yalnız Volkan'ın oyunculuğunu beğenmedim, acayip yapmacık sırf kaslı diye oyuncu olmuş gibi.

Niye öyle düşünüyorsun?

Bence dizide en güzel oyunculuğu o sergiliyor.

Diziyi seviyorum olaylarda gayet iyi geldi ama, dizide en iyi oyunculuk Çağla'nın arkadaşında bence. Aslı'nın gördüğü rüyada Volkan'ın hareketleri acayip yapmacıktı.

Diziyi seviyorum olaylarda gayet iyi geldi ama, dizide en iyi oyunculuk Çağla'nın arkadaşında bence. Aslı'nın gördüğü rüyada Volkan'ın hareketleri acayip yapmacıktı.
İlk bölümde de Yusuf Çim bana yapmacık geldi. Sonra çok iyi toparladı ve şu an çok iyi. Volkan iyi aslında, rolü biraz az geliyor ama bana.

Vee bugün günlerden #ÇilekKokusu
Merakla bekliyorum, tanıtımlar süper..

Dizi yeni bölümüyle başladı, güzel bir bölüm olacaktır.
O kadar bekledim bölümü

Aslı, Volkan ile Deniz'in öpüşmesini gördü.
Artık kendine gelemez heralde bir müddet.

Volkan ile Aslı çıksa artık, aslında ben BurAs'cıyım ama olsun, iki tarafı da seviyorum.

Bölüm gayet iyi ilerliyor
Çagla ne gıçık şey ya nefret ediyom ondan