biz onu kağıt üstünde çift kabul ederiz hem sen niye kafaya taktın mayıskralı zaten öyle bir şart koşmuyor illada her ikisi görünecek demiyorki ?O zaman nasıl çift olacak.![]()
biz onu kağıt üstünde çift kabul ederiz hem sen niye kafaya taktın mayıskralı zaten öyle bir şart koşmuyor illada her ikisi görünecek demiyorki ?O zaman nasıl çift olacak.![]()
biz onu kağıt üstünde çift kabul ederiz hem sen niye kafaya taktın mayıskralı zaten öyle bir şart koşmuyor illada her ikisi görünecek demiyorki ?![]()
sahnede bir fok yok murat işini bilmeyen çavuşlar gibi bamyasını avuçlamış kızı süzüyor yani ben sahnede izleyecek bişey bulamadımMurat Elifi yiyor bildiğin nasıl yok?![]()
1:18 sonrasını izlesahnede bir fok yok murat işini bilmeyen çavuşlar gibi bamyasını avuçlamış kızı süzüyor yani ben sahnede izleyecek bişey bulamadım![]()
Kendi kendine mi oynayacak.![]()
beroşun hazal kayayla nur fettahoğluyl yanyana geldikleri sahneleri göster yeterli)
suni tenefüs kısmınımı diyorsun onun pek dikkate değer bir yönü yok1:18 sonrasını izle)
eder eder@MayısKralı sen kabul eder misin.
@MayısKralı sen kabul eder misin.
Şöyle diyeyim, siz yarışmacıları seçtiniz ben sahneleri ekleyeceğim sadece ama ben bir jüri olarak öyle bir sahneye bir veririm zaten konuyu açtığımda jürilerin oy sisteminde anlarsın![]()
Yine çok karışıksın![]()
Kısacası olmaması gerek, ama ben sahnelere şunu kullanamazsın bunu kullanamazsın diyemem yani sana göndermesi, jüri ve yarışmacılara oylaması kalmış![]()
Sadece jüri mi olsam diyorum
Mert - Eylül iyi aslında ama bana efsane bir çift lazım gençlik dizilerinin antisi olur.Mert Eylüldemi sevmiyon hem Mert o kadar @destere yi sinir etmez![]()
Anladım jüri formata uymadığı için 1 verebiliyor. Sen engel olmuyorsun.![]()
kuzey-simayı seçMert - Eylül iyi aslında ama bana efsane bir çift lazım gençlik dizilerinin antisi olur.
Kuzey - Cemre'yi düşündüm ama onlarda da komedi yok fazla.![]()
Aynen öyle, yani her şey size kalmış
Birde şey düşünüyorum konseptler mesela bir hafta 'kıskançlık' konsepti bir hafta 'öpüşme' konsepti mi yapsak![]()
![]()
![]()
Mert - Eylül iyi aslında ama bana efsane bir çift lazım gençlik dizilerinin antisi olur.
Kuzey - Cemre'yi düşündüm ama onlarda da komedi yok fazla.![]()
Çok zorlama olur.![]()