Onlar hep kavga ediyordu amakuzey-simayı seç![]()
Onlar hep kavga ediyordu amakuzey-simayı seç![]()
Hayat Şarkısı Hülya Kerim alMert - Eylül iyi aslında ama bana efsane bir çift lazım gençlik dizilerinin antisi olur.
Kuzey - Cemre'yi düşündüm ama onlarda da komedi yok fazla.![]()
iyide kavgalı daha iyi daima mutluluk inandırıcı olmazdı zatenOnlar hep kavga ediyordu amaSenin çift anlayışın öyleyse evleneceğin kıza şimdiden geçmiş olsun
![]()
Biraz daha düsüneyim o zamanYarışmacıya ihtiyacım var başlamamız için![]()
Hayat Şarkısı izlemiyorum Zey-Ker efsane bir çift ama forumda sevilmezHayat Şarkısı Hülya Kerim alYa da Güneşi Beklerken Kerem ve Hande
![]()
güney-banuda olabilirHayat Şarkısı izlemiyorum Zey-Ker efsane bir çift ama forumda sevilmez![]()
Çok istiyorsan sen yarışgüney-banuda olabilir![]()
iyi sen komedi arıyorsan tamam başka seç artıkÇok istiyorsan sen yarışÇiftlerin komedi sahnesi de olması lazım sen istiyorsun ki ben süreki kavganın dramın dibine vurayım
![]()
Nerden biliyorsun sevmeyeceklerini kazanma hırsıyla yarışma bak bana BBS izleyen mi oldu forumda ama katılıyorumHayat Şarkısı izlemiyorum Zey-Ker efsane bir çift ama forumda sevilmez![]()
İşte sıkıntı şu ki bende yarışma isteği yokNerden biliyorsun sevmeyeceklerini kazanma hırsıyla yarışma bak bana BBS izleyen mi oldu forumda ama katılıyorum![]()
ilk 12 hafta sunucu oy kullanamıyordu kurallara göreŞöyle diyeyim, siz yarışmacıları seçtiniz ben sahneleri ekleyeceğim sadece ama ben bir jüri olarak öyle bir sahneye bir veririm zaten konuyu açtığımda jürilerin oy sisteminde anlarsın![]()
Hayat Şarkısı izlemiyorum Zey-Ker efsane bir çift ama forumda sevilmez![]()
EvetZeyKer mi sevilmeyecek? 😱
EvetBenim çok sevdiğim bir çift ama yarışmada düşük gideceklerine eminim forum tarihinde en erken elendiğim yarışma bu olur
![]()
ozaman sen.....Mert - Eylül iyi aslında ama bana efsane bir çift lazım gençlik dizilerinin antisi olur.
Kuzey - Cemre'yi düşündüm ama onlarda da komedi yok fazla.![]()
Yaz o zaman beni Zeynep - Kerem'le.İşin maksadı eğlenmek ben burada Acun olacağım diye uğraşmıyorum eğlenelim istiyorum sen erken elenmezsin zaten merak etme![]()
Neyse seçimimizi yaptık bakalım hayırlısı olsunozaman sen.....
ya biri geldi aklima unuttum
ha tamam arka sokaklarda husnu ve karisi. onlar komik
Sen boşver bunun yarışmasını o zamanİşte sıkıntı şu ki bende yarışma isteği yok
Bir de senin Yıldızlar Yarışıyor başlarsa 3 yarışmayı birden kaldıramam![]()
Zey-Kerle katılıyorum ya nolacaksa olsunSen boşver bunun yarışmasını o zaman![]()
Benden iyi alırsın yani yaklaşık bi 30-35 bölüm izlemişimdirZey-Kerle katılıyorum ya nolacaksa olsun![]()