Çiftler Yarışıyor Yakında

Yarışmanın İsmi Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
kıvançı değil orda sevdiğim üç şey vardıda o yüzden kuzey güneyi severim birde sonuna kadar izlediğim dizilerden bu üç sebep yüzünden ..:)
hazar ergüçlüyle sevişme pardon tanışma imkanını kuzey güneyde bulmuştum onun haricinde zaten öykü karayel ve merve boloğur zaten favorilerim bade işçilde bonusuydu ..yani kıvanç bile diziyi batıramadı onun için kıvançla geleceksen böyle bir kadro olsun yanında yada hiç gelme :)

O 4'üde bedel biri ile geliyorum. Kıvanç yanında Beren.:Z

@eskici @turkuazz özelden yarışacağınız kişileri söylemeniz yeterli. :X @Bully bu tür yarışmalara ilgi gösteren arkadaşlar şu an forumda değiller ya da çoğu vakit almayacak yarışmaları tercih ediyor ama bu yarışma Yıldızlar kadar vakit almayacak o yüzden seni bekliyoruz kadroya :A

Kıvanç'ı sever o, ben sen yokken Dizi Savaşları'nda Kuzey Güney'le şampiyon olmuştum iyi puanlar veriyordu. :A

Ayrıca Beren söz konusu yani onu övmekten yanındakini eleştirmeye fırsat bulamaz ki :A

Aşk Yeniden - Zeynep Fatih seç ya da Buğrayla başka partner seç özlemişsindir Buğra'yı :A

@eskici @turkuazz özelden yarışacağınız kişileri söylemeniz yeterli. :X @Bully bu tür yarışmalara ilgi gösteren arkadaşlar şu an forumda değiller ya da çoğu vakit almayacak yarışmaları tercih ediyor ama bu yarışma Yıldızlar kadar vakit almayacak o yüzden seni bekliyoruz kadroya :A
Benim vaktimi alacak ama sen yine toplamalarda hata yapacan sonra ben düzeltecem :A

Buğra'nın başka uyumlu olduğu birisi yok, Aşk Yeniden'in de ilk 8 -10 bölümünü falan izledim sadece. :D

VPgykP.png

Yarışamın ismi oylarınız sayesine "Çiftler Yarışıyor" oluyor! :A

@dosimosi @Bully @destere @mrt-06 @Tzira @Çiğdem- @xemrexxx @Aserat @denizz19 @DarkLeqenD @batuhankaralar @eskici @turkuazz @sokak sanati @vadikızı

Benim vaktimi alacak ama sen yine toplamalarda hata yapacan sonra ben düzeltecem :A

Buğra'nın başka uyumlu olduğu birisi yok, Aşk Yeniden'in de ilk 8 -10 bölümünü falan izledim sadece. :D

Bunda oylama sistemi biraz farklı ve yazın mobilden toplamaya çalıştım hep bilip bilmeden konuşma.ss

Senide yazacağım seç birini :F

Bunda oylama sistemi biraz farklı ve yazın mobilden toplamaya çalıştım hep bilip bilmeden konuşma.ss

Senide yazacağım seç birini :F
Ben uygun bir çift bulamazsam yarışmam @Aserat'ın o kadar ısrarına rağmen Dizi Savaşları'nın son sezonunda yarışmamıştım mesela :A

Seç birini diyor oldu seni mutlu edecez diye erkenden elenelim. ss