Çiftler Yarışıyor Yakında

Yarışmanın İsmi Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
en ciddi rakibim @sokak sanati olarak görüyorum şimdiden hak eden kazansın diyeyim umut :A :A :A

Bu sefer fena asılacaģim yerim her türlü hepinizi.:A

Hiç isteğim ve vaktim yok ama çok zorda kalırsan bakarız. :)

Mira iyi hoş da Yaman sıkıntı. ss @destere'yi çekemem her hafta. ss

Destereyi bende çekeceğim Behlül var bendede.:F Lezbiyen partner yok türkiyede malesef hepimiz çekeceğiz Destereyi.:F

Bu sefer fena asılacaģim yerim her türlü hepinizi.:A

Destereyi bende çekeceğim Behlül var bendede.:F Lezbiyen partner yok türkiyede malesef hepimiz çekeceğiz Destereyi.:F
Kıvanç'ı sever o, ben sen yokken Dizi Savaşları'nda Kuzey Güney'le şampiyon olmuştum iyi puanlar veriyordu. :A

Ayrıca Beren söz konusu yani onu övmekten yanındakini eleştirmeye fırsat bulamaz ki :A

@destere demek Kıvançı çekici buluyorsun.:A Jüri ol o zaman sen. Her hafta tam ver bana.:Z
kıvançı değil orda sevdiğim üç şey vardıda o yüzden kuzey güneyi severim birde sonuna kadar izlediğim dizilerden bu üç sebep yüzünden ..:)
hazar ergüçlüyle sevişme pardon tanışma imkanını kuzey güneyde bulmuştum onun haricinde zaten öykü karayel ve merve boloğur zaten favorilerim bade işçilde bonusuydu ..yani kıvanç bile diziyi batıramadı onun için kıvançla geleceksen böyle bir kadro olsun yanında yada hiç gelme :)