- Reaksiyon puanı
- 11,890
- Puanı
- 710
Kevaşe Alison ile katılıp milletin ahlakını boz sonra.yarışan çiftlerden hiçbirini tanımıyorum artık yarışma başlayınca öğrenmiş olacağız ?
çiftleşen yıldızlar koy ismini madem ilk orjinali beğenilmedi ?
alison - noah la katılsammı yarışmaya?
yalnız yarışma erken biter![]()
Kevaşe Alison ile katılıp milletin ahlakını boz sonra.Gelmiş geçmiş en k*ltak kadınlardan biri, she is sex sonuçta..
yüksek puan vereceğim garanti bence katıl derim kazanma ihtimalin yüksekBihter Behlül ile katılmayı planlıyorum sen ne düşünüyorsun @destere![]()
ne dersen de alisonum senin hanfendi kılıklı amantha kadar kşr değil ama)
yüksek puan vereceğim garanti bence katıl derim kazanma ihtimalin yüksek![]()
Masum güzelliğine kandık, ev kızı sandığımız kız erospunun önde gideni çıktı. Bu devirde kimseye inanmayacaksın arkadaş!ne dersen de alisonum senin hanfendi kılıklı amantha kadar kşr değil ama)
yüksek puan vereceğim garanti bence katıl derim kazanma ihtimalin yüksek![]()
Masum güzelliğine kandık, ev kızı sandığımız kız erospunun önde gideni çıktı. Bu devirde kimseye inanmayacaksın arkadaş!![]()
Ariana'ya destek olursan bu haftada katılırım.)
Jüri olurum gibi ya, dersler yoğun uğraşamam.![]()
koyduğun çakma şarkıyla olacak iş değilorjinal olsaydıda kötü olsaydı keşke
)
sende gel
alisonun yarışacağını duyan ayakkabısının çamurunu silmeden dalıyor konuya)
lan manyak katılabilirim dedim daha bişey belli değil2 çift daha belli olduANKETE OY KULLANMAYI UNUTMAYINIZ
![]()
5- Kurtlar Vadisi - Polat & Elif @batuhankaralar
![]()
6- Hangimiz Sevmedik - Şener & Ayşen @DarkLeqenD
Böylece Şimdiye Kadar Açıklanan Çiftler:
1- Carlos & Yaren @xemrexxx
2- Memoli & Zeyno @Çiğdem-
3- Poyraz & Ayşegül @Aserat
4- Mazhar & Reyhan @denizz19
5- Polat & Elif @batuhankaralar
6- Şener & Ayşen @DarkLeqenD
Sizlerinde başvurularını bekliyoruz.
@dosimosi @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR--- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @Titanium @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123 @sokak sanati @pompy
Bu defa yarışmayayım diyorum aslında başta yarışmayı kararlaştırdım ama bu defa yarışmayıp juri olayım
tubayla yarış benceBu defa yarışmayayım diyorum aslında başta yarışmayı kararlaştırdım ama bu defa yarışmayıp juri olayım![]()
aslında olabilir ama hangi diziyle seçim yapmak lazım onu bilmiyorum ayrıca bu yarışmada sahneler kısıtlı olacaktır çünkü paylaşılan sahnelerin tamamında çiflerin olması şart tüm hafta bu tarz sahne bulmak çok zor olurtubayla yarış bence![]()
bence katil. en iddiali cift seninkisilan manyak katılabilirim dedim daha bişey belli değil![]()