Çiftler Yarışıyor Yakında

Yarışmanın İsmi Ne Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Katılsam mı katılmasam mı diyorum :A

Katılmalısın Feride Toprak YYden dolayı biraz eskidi ama yinede deneyebilirsin ki senin izlediğin çok kaliteli diziler var daha :F

Bundan 3 ay önce falan @xemrexxx çmıştı bu yarışma konusunu ozaman ben başvurumu yapmıştım zaten şimdi mayıskralı sunucakmıs ben aylar öncesinden yazmıstım hatta @vadikızı yorum bşle yapmıstı seçimime :A
Ne 3 ayı be 6 ay oldu:A

Tamam katılacağım. Ama yarışmanın ortasında bırakırsan bir daha hayatta katılmam, haberin olsun. Beni Poyraz-Ayşegül ile yazabilirsin. :A @MayısKralı

Mayıs ayında xemrexxx tarafından başlanacağı açıklanan ancak vazgeçilen yarışma 'Yıldızlar Çiftleşiyor' çok yakında benim sunumumla forumda olacak. Ancak ismin yanlış olduğunu ve yarışmanın ismini sizlerin seçmesinin doğru olduğunu düşündük. İsim önerilerinizi konuya yazabilirsiniz. Yarışma Yıldızlar Yarışıyor'un partnerli hali olacak ve oyunculuğun yanı sıra çiftler arası uyum, sahne vs.de önemli olacak. Ve oyuncularla değil çiftlerle yarışmış olacaksınız mesela Kıvanç Tatlıtuğ-Beren Saat değilde Behlül-Bihter şeklinde.

Yazın bir olay yaşamıştık ve geride bıraktığımızı düşünüyorum, 3 sezon yıldızlar yarışıyora katkılarımı göz önünde bulundurarak desteklerinizi bekliyorum. :bhr:

Başvuruları ise özelden bana gönderebilirsiniz, 12 yarışmacı tamamlandığında start vereceğiz. Yarışma 11 hafta sürecek.

@dosimosi @Doğu @destere @masacre- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR-- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @Tolstoyevski @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @Titanium @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123 @sokak sanati @pompy

beren ile destere
leyla ile mecnun
aslı ile kerem
hogatha ile jensen

bu şekilde sıralamam :)

Ve 2. ve 3. çiftlerimizide açıklıyoruz. :A

s-55ed908a69afa6a06155bfd6624b3ddef16e918e.jpg

Yılan Hikayesi-Memoli ve Zeyno @Çiğdem-

foto_14.jpg

Poyraz Karayel-Poyraz ve Ayşegül @Aserat

Böylece Şimdiye Kadar Açıklanan Çiftler:
1- Carlos & Yaren @xemrexxx
2- Memoli & Zeyno @Çiğdem-
3- Poyraz & Ayşegül @Aserat

Sizlerinde başvurularını bekliyoruz. :A

@dosimosi @Doğu @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @Aserat @Harunnn60 @takas @cookies @Polat Şaşmaz @GunesinOglu @beyazsoy @-KADİR---- @vadikızı @papuleoo @Maskeli Fedai @yatutarsa @Billy Kane @ozgur2113 @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @Titanium @eskici @xdragxx @-potterhead- @Tolstoyevski @MayısKralı @berkann @cevaa @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @GreatOttoman @Since2011 @Felon @tolgab @Jonsnow @Titanium @OzaN @turkuazz @sürgünüm @RevaN @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @gundix123 @sokak sanati @pompy

Birileri Beni affetin Kemal ve Baharini alsin.
Beni böyle sevin oyunculari
Kara ekmek asiye ve cetin
Bihter Behluk
Fatmagul Kerim
Özcan denizle Nurgul yesilcay
Sener sen ve Turkan soray
Birce akalayla ilk kocasi foxta yayinlanan. hic izlemedim ama cok konusuldular.

Bihter Behluk
Fatmagul Kerim

Ben sen katılıyorsun diye düşünüyorum ki seni ilk kapan yapımcı ben olayım :F
Ciddiyim sende yarış işte :D

Bihter Behluk
Fatmagul Kerim

Beni Böyle Sev'in başrollerini kankim @Billy Kane ye ayırdım, isterse yarışır :F