Çiftler Yarışıyor Kazanan: sokak sanati

Konudaki heyecan yaratma taktiğini beğendim. :A @MayısKralı

Bihter&Behlül sahnesi efsaneydi, birinci olmasına şaşırmadım tebrikler Umut. :D @sokak sanati

Memoli sahnesi de güzeldi ama bu sahnenin bana göre bir tık altındaydı seni de tebrik ediyorum ikinci olarak. :D @Çiğdem-

Emeğine sağlık. :) @MayısKralı
Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.:D

Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.:Z

Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.:D
yarışmanın haklarını senden geri alıyorum @MayısKralı .ss resmen sex sells diyen çifti birinci yapmışsın.ss
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06 :bhr:

dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı :A

@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere :A :A :A

dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı :A

@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere :A :A :A

Fark yedin ama finale çıktın iyi bir şey bu bencede. En azından @Aserat ve @Bully gibilerin abartılı Poyraz Ayşegül sahnesini gömdün.:A

Bende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmez
Ama bende Desterenin sevdiği kızları öldürürüm senaryoda oyüzden kullanmadım@Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fark yedin ama finale çıktın iyi bir şey bu bencede. En azından @Aserat ve @Bully gibilerin abartılı Poyraz Ayşegül sahnesini gömdün.:A
Bende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmez
Ama bende Desterenin sevdiği kızları öldürürüm senaryoda oyüzden kullanmadım@Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Puan avantajın ve sahnenle favoriydin zaten cnm ama yetti banaa finale çıkmak :A

aaa olsun @pompy gönlünün bizle olmasıda yeter ayoll :F

Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.:D

Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.:Z

Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.:D
Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş. :A

MusicSurvivor'da talihsiz bir şekilde kaybettikten sonra burada 1. olmana sevindim, aksi takdirde dırdırını hiç çekemezdim. Haftalardır 1 puan verdiğin için @Çiğdem-'e de oy verebilirdim ama senin aksine objektif olayım dedim. Neyse tebrikler. :A @sokak sanati

Sen de bu kadar eski bir diziyle yarışmana rağmen buralara kadar geldiğin için takdiri hak ediyorsun. :D @Çiğdem-

Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş. :A

Ben izin vermedikçe kaybetmem bil artık bunları.:A
Ama 48 cmlik Meksikalı amcanın şeyini @MasacRE- 'nin boynuna dolayacagkm.:A

MusicSurvivor'da talihsiz bir şekilde kaybettikten sonra burada 1. olmana sevindim, aksi takdirde dırdırını hiç çekemezdim. Haftalardır 1 puan verdiğin için @Çiğdem-'e de oy verebilirdim ama senin aksine objektif olayım dedim. Neyse tebrikler. :A @sokak sanati

Sen de bu kadar eski bir diziyle yarışmana rağmen buralara kadar geldiğin için takdiri hak ediyorsun. :D @Çiğdem-

Teşekkür seni burada da gömdüm bu yetti bana.:A Hiç sana verdim vicdanı yapma vermesen de fark 2 katıydı.:A
Muhteşem sahnem objektif davranıp oy verdiğin için teşekkür ederim.:X

Son düzenleme:
@sokak sanati tebrikler, şampiyon en baştan belliydi aslında :D

@Çiğdem- final başarından ötürü sana da tebrikler cadı, Bihter - Behlül'ün efsane final sahnesi karşısında kim olsa direnemezdi zaten, bu yüzden sen de şampiyon sayılırsın aslında :A

@sokak sanati tebrikler, şampiyon en baştan belliydi aslında :D

@Çiğdem- final başarından ötürü sana da tebrikler cadı, Bihter - Behlül'ün efsane final sahnesi karşısında kim olsa direnemezdi zaten, bu yüzden sen de şampiyon sayılırsın aslında :A
hhahaha evet final yetiyordu bana @sokak sanati final çıksa kazanması garantiydi zaten onu ancak çeyrek ve yarı finalde eleyebilirdik ama final turlarından önce direk finale atlayarak kurtuldu :A :A :A