Damien Duff
Süper Favori Üye
Biraz farkı abartmışsın @MayısKralıVadikızı sinirlendiriyorsun insanı..
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz farkı abartmışsın @MayısKralıVadikızı sinirlendiriyorsun insanı..
Alsın istediği kadar kullansın ikinci Turabi oldu artıkSen atsaydın Zeynoya oyunu![]()
Ben kaybetmemSen bana oy vermeyerek kendin kaybettin yine kaybeden taraftasın.![]()
Alsın istediği kadar kullansın ikinci Turabi oldu artık
Forumda bakıyordum gizliceSen survivor izliyor muydun![]()
Konudaki heyecan yaratma taktiğini beğendim.@MayısKralı
Bihter&Behlül sahnesi efsaneydi, birinci olmasına şaşırmadım tebrikler Umut.@sokak sanati
Memoli sahnesi de güzeldi ama bu sahnenin bana göre bir tık altındaydı seni de tebrik ediyorum ikinci olarak.@Çiğdem-
Emeğine sağlık.@MayısKralı
Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.
Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.
Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.![]()
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06yarışmanın haklarını senden geri alıyorum @MayısKralı .ss resmen sex sells diyen çifti birinci yapmışsın.ss
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı
@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere![]()
![]()
![]()
Bende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmeztebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı
@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere![]()
![]()
![]()
Puan avantajın ve sahnenle favoriydin zaten cnm ama yetti banaa finale çıkmakBende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmez
Ama bende Desterenin sevdiği kızları öldürürüm senaryoda oyüzden kullanmadım@Çiğdem-
Puan avantajın ve sahnenle favoriydin zaten cnm ama yetti banaa finale çıkmak
aaa olsun @pompy gönlünün bizle olmasıda yeter ayoll![]()
Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş.Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.
Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.
Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.![]()
Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş.![]()
MusicSurvivor'da talihsiz bir şekilde kaybettikten sonra burada 1. olmana sevindim, aksi takdirde dırdırını hiç çekemezdim. Haftalardır 1 puan verdiğin için @Çiğdem-'e de oy verebilirdim ama senin aksine objektif olayım dedim. Neyse tebrikler.@sokak sanati
Sen de bu kadar eski bir diziyle yarışmana rağmen buralara kadar geldiğin için takdiri hak ediyorsun.@Çiğdem-
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
![]()
![]()
sanda teşekkürler cnmBana teşekkür niye yok![]()
hhahaha evet final yetiyordu bana @sokak sanati final çıksa kazanması garantiydi zaten onu ancak çeyrek ve yarı finalde eleyebilirdik ama final turlarından önce direk finale atlayarak kurtuldu@sokak sanati tebrikler, şampiyon en baştan belliydi aslında
@Çiğdem- final başarından ötürü sana da tebrikler cadı, Bihter - Behlül'ün efsane final sahnesi karşısında kim olsa direnemezdi zaten, bu yüzden sen de şampiyon sayılırsın aslında![]()
hhahaha evet final yetiyordu bana @sokak sanati final çıksa kazanması garantiydi zaten onu ancak çeyrek ve yarı finalde eleyebilirdik ama final turlarından önce direk finale atlayarak kurtuldu![]()
![]()
![]()
Belli olmazdı vlla komplo kurardıkO nasıl olacaktı her hafta 1. Oluyordum![]()