Damien Duff
Favori Üye
Biraz farkı abartmışsın @MayısKralıVadikızı sinirlendiriyorsun insanı..
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biraz farkı abartmışsın @MayısKralıVadikızı sinirlendiriyorsun insanı..
Alsın istediği kadar kullansın ikinci Turabi oldu artıkSen atsaydın Zeynoya oyunu
Ben kaybetmemSen bana oy vermeyerek kendin kaybettin yine kaybeden taraftasın.
Alsın istediği kadar kullansın ikinci Turabi oldu artık
Forumda bakıyordum gizliceSen survivor izliyor muydun
Konudaki heyecan yaratma taktiğini beğendim. @MayısKralı
Bihter&Behlül sahnesi efsaneydi, birinci olmasına şaşırmadım tebrikler Umut. @sokak sanati
Memoli sahnesi de güzeldi ama bu sahnenin bana göre bir tık altındaydı seni de tebrik ediyorum ikinci olarak. @Çiğdem-
Emeğine sağlık. @MayısKralı
Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.
Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.
Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06yarışmanın haklarını senden geri alıyorum @MayısKralı .ss resmen sex sells diyen çifti birinci yapmışsın.ss
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı
@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere
Bende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmeztebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
dizi yarışmalarınd final başarılarımı bundada sürdürmek yetti bana ayoll 90lı yıllardan bir diziyi finale çıkarmakta kendi adıma bir başarıydı
@xemrexxx bile beni desteklemiş sen karşımızda yer aldın unutmayacaz bunu @destere
Puan avantajın ve sahnenle favoriydin zaten cnm ama yetti banaa finale çıkmakBende sana kullanıcaktım ama forumda paralel kuran @sokak sanati beni kötü yerden vurdu hemde destereyle Senaryodaki protestosan vazgeçmez
Ama bende Desterenin sevdiği kızları öldürürüm senaryoda oyüzden kullanmadım@Çiğdem-
Puan avantajın ve sahnenle favoriydin zaten cnm ama yetti banaa finale çıkmak
aaa olsun @pompy gönlünün bizle olmasıda yeter ayoll
Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş.Öncelikle konuda beni çok sinir eden @MayısKralı 'na çok teşekkür ederim. Güzel puanın içinde teşekkür ederim.
Sonra @EFE UYSAL @Ahmad @mrt-06 @turkuazz @vadikızı @destere @MEnes @Aserat hepiniz sağolun güzel puanlar için.
Efsane bir çift sonuna kadar haketti. Gerek Beren gerek Kıvanç akıllara işleyecek çok güzel performanslar sergiledi. Sonuna kadar haketti. Tebrik ediyorum efsaneyi.
Tebrikler la en azından burda kazanmışsın iyi olmuş.
MusicSurvivor'da talihsiz bir şekilde kaybettikten sonra burada 1. olmana sevindim, aksi takdirde dırdırını hiç çekemezdim. Haftalardır 1 puan verdiğin için @Çiğdem-'e de oy verebilirdim ama senin aksine objektif olayım dedim. Neyse tebrikler. @sokak sanati
Sen de bu kadar eski bir diziyle yarışmana rağmen buralara kadar geldiğin için takdiri hak ediyorsun. @Çiğdem-
tebrik ederim @sokak sanati ve çok tşşk @mrt-06
sanda teşekkürler cnm en azından yarışmayı bitirebildikBana teşekkür niye yok
hhahaha evet final yetiyordu bana @sokak sanati final çıksa kazanması garantiydi zaten onu ancak çeyrek ve yarı finalde eleyebilirdik ama final turlarından önce direk finale atlayarak kurtuldu@sokak sanati tebrikler, şampiyon en baştan belliydi aslında
@Çiğdem- final başarından ötürü sana da tebrikler cadı, Bihter - Behlül'ün efsane final sahnesi karşısında kim olsa direnemezdi zaten, bu yüzden sen de şampiyon sayılırsın aslında
hhahaha evet final yetiyordu bana @sokak sanati final çıksa kazanması garantiydi zaten onu ancak çeyrek ve yarı finalde eleyebilirdik ama final turlarından önce direk finale atlayarak kurtuldu
Belli olmazdı vlla komplo kurardıkO nasıl olacaktı her hafta 1. Oluyordum