Damien Duff
Favori Üye
@sokak sanati vermedim hiç bir oyu sen kazandın hadi vazgeçir destereye
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben verseydim O zaman Çiğdem kazanırdı kaderi hep bana belirletiyorlar
hicte bile.@Çiğdem- sende iyi uğraştın tebrik ederim ama bu sahneye karşı kimle gelsen şansın yoktu.
Konuda açıklanmış işte.
Yok o 1 puan sözü geçerli hala.
hicte bile.
benim puanlamamam yuzunden kaybetseydin gecerli olacakti.
1 basarsan bende her hafta Neslihana aynisini yaparim
Yarışmayı kazanmayı sonuna kadar hak ettin çok iyi yarıştın ilk haftadan itibaren ilk sıradaydın ayrıca final sahnesinde söyleyecek söz yok harika bir sahneydi tekrardan tebrikler fazlasıyla hak ettin kazanmanın tadını çıkar tebrikler
kaybetseydin gecerliydi 😉Zaten istediğin 1 hafta dedin.
Oylamanın kalan sonucu spoiler içinde yayınlanmış ondan başta bakınca fark edilmiyor aslındaAdam yerine konup oyumuz açıklanmadı ama neyse tebrik ederim🙂
Oylamanın kalan sonucu spoiler içinde yayınlanmış ondan başta bakınca fark edilmiyor aslında
kaybetseydin gecerliydi 😉
Nezaman yaparsan ayni muameleyi görursun.
Neslihan elenirse firsat bulamazsam daha cooookkkk yarismalar var ben her yarismanin kadrolu jurisiyim artik
intikamim cok pis olur
evet bul ben dedimki egerki ben oylamadigim icin benden dolayi az farkla kaybedersen istedigin bir hafta 1 verebilirsin dedim. Ama benden dolayi kaybetmedigin icin anlasma gecersiz 😉İstersen o konuşmayı bulalım. Ben 1 ver dediğini hatırlıyorum.
evet bul ben dedimki egerki ben oylamadigim icin benden dolayi az farkla kaybedersen istedigin bir hafta 1 verebilirsin dedim. Ama benden dolayi kaybetmedigin icin anlasma gecersiz 😉
yas tahtaya basmam ben
"eger ben burda oylamayi birakmasaydim suan final senle deniz arasinda olurdu.
onun icinde kullanmadim. sen acik ara farkla kazanirisn. eger benim yuzimden kaybetme olasiligin varsa istedigin hafta Benim Efsaneme 1 verebilirisn birsey demem "
@sokak sanati bak burda yazim. diger konudada alintiladim 😉
yani 1 verme hakkin yok cunku kaybetmedin
@sokak sanati seni tebrik ettik tesekkur edecegine bana laf yetistirmeye calistin
sampiyonlugun tadini cikar
niye kazananlari tebrik ediyorum herzamanTeşekkür ederim sonunda efsaneyi tebrik ettin.
niye kazananlari tebrik ediyorum herzaman
Ediyorsun zaten bu konuda tebrik ettin mi etmedin diye biliyordum yada etmişte olabilirsin.
Uzatmalarda kaybetmiş @Çiğdem-yarışmanın haklarını senden geri alıyorum @MayısKralı .ss resmen sex sells diyen çifti birinci yapmışsın.ss
Kazandığına göre ama insan bir kıza bukadar fark atmazSen bana oy vermeyerek kendin kaybettin yine kaybeden taraftasın.
Kazandığına göre ama insan bir kıza bukadar fark atmaz
Kazandığına göre destereyi protestodan vazgeçir bana göre ikinizin sahnesi eşitti sen kızmasan ben sana vereceğim puanı söylüyim 10-9 farkla Yani @Çiğdem- diyecektim buna centilmenlik denirBihter Behlül atar
Adam yerine konup oyumuz açıklanmadı ama neyse tebrik ederim🙂