Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez 1.Bölüm / Konuklar / xemrexxx denizz19

Hangi Üye Sizi İkna Edebildi ?

• xemrexxx

Oy: 6 30.0%
  • denizz19

Oy: 14 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
@sokak sanati hayvanları sevmiyor olabilirsin hatta senin tabirinle tiksiniyor olabilirsin ama bu senin hayvanları böyle bir pozisyona sokman anlamını taşıyamaz taşımamalı. Her şeyden önce hayvanlar bir canlı insanların yaşamını kolaylaştırmak insanları doyurmak sadece bu mu gerçekten hayvanlar senin gözünde eğer gerçekten böyleyse ben bu tartışmayı pek uzatacak değilim sana Yabani muamelesi yapmadım Yüzyıllardır süre gelen düşüncelerinizin benzerliğini ortaya koydum sadece. Ben hayvanları çok seviyorum ve inan ki bir hayvandan gelmeyecek zarar insandan çok rahat geliyor bunu inkar dahi edemezsin bence. Gülerek yazmıyorum diye kavga ediyorum anlamı Çıkarma aramız bozuk olmayacak şu konuşmadan sonra ama böyle Düşünen insanlara anlam veremiyorum.

Sadece ifade şeklin bana yanlış geldi. Az öncede böyle deseydin bir şey demezdim. 'Saçmalama, senin ve senin gibiler yüzünden' tarzında anlatılan kelimelere malesef çok gülemiyorum.
Anlamak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.:) Her neyse bende senle kavga etmek için cevap vermedim sadece ortada bir tartışma vardı ve onun için yazmıştım o cümleyi yine sen cevap verdiğin için yazdım devamınıda.:)
Dediğim gibi bana katkı sağlayan insanlarla bile çoğu zaman beraber iken eğer hayvanlarıda sırf bu sebeple kabul görebilirim.
Onların acı çekmesini tabi istemem hatta üzülürüm onların konuması yok beraber parka gitmek falan beni mutlu etmez ki istememde.

burası tartışma meydanı rahat rahat tartışın sizler için yaptım ben burayı cnm kisme elini korkak alıstırmasın :A:A:A

ben @sokak sanati ni @Bully la değerlendiricem cnm onları kafa kafaya çarpıştırınca daha büyük ses çıkıcak :F:F:F

Bizim programda genel izleyici ibaresi falan konmalı hatta +13.:A Çok sert olacaktır.:F
Şaka yapıyorum tabi ki saygı çerçevesinde @Bully 'yi kırmadan doğru dürüst tartışacağım her zaman olduğu gibi.😎

Burada xli Emre nin ikna edemeyeceği belliydi :) Bir kere neyi savunduğunu bile bilmiyordu :A
Deniz desem katıldığım noktalar vardı ama bence boş kalan kısım da vardı :) Emre'nin dolu tarafı tepkisinden başka birşey olamazdı :) Çiğdem daha renkli yap geçirsinler sandalyeleri birbirlerine :A reyting bunlardan çıkıyor hiç mi Esra Erol'u izlemiyon sen :F

Bizim programda genel izleyici ibaresi falan konmalı hatta +13.:A Çok sert olacaktır.:F
Şaka yapıyorum tabi ki saygı çerçevesinde @Bully 'yi kırmadan doğru dürüst tartışacağım her zaman olduğu gibi.😎
ozaman @denizz19 la tatlı sohbetine sende ara ver hem sana ne oluyor denize laf edebilme hakkını ben @xemrexxx e verdim :A:A:A

sen @Bully a bileniceksin burada kim kime laf atabilir ben karar veriyorum herkes partnerine laf atsın :A:A:A

ozaman @denizz19 la tatlı sohbetine sende ara ver hem sana ne oluyor denize laf edebilme hakkını ben @xemrexxx e verdim :A:A:A

sen @Bully a bileniceksin burada kim kime laf atabilir ben karar veriyorum herkes partnerine laf atsın :A:A:A

RTÜK engel oldu.:F Uff neyse konudan çıkıyorum.:F
Sadece ankete oy verdim ve sebebini açıkladımç Evet @denizz19 'un hayvanlara olan hassasiyetini unutarak yazdım biraz bunu ama bende böyle düşünüyorum.:)
Kırdıysam Özür dilerim Deniz.:D

@Nisa @gözlemci @Harunnn60 @sokak sanati @papuleoo
@denizz19 @xemrexxx @Bully @mrt-6 @legolas9900 @Samanyolu24
@Castei @DarkLeqenD @cookies @cevaa @Aserat @EFE UYSAL
@EnveR @Tzira @harzemliişah @ozgur2113 @adımutlulukk @cookies

arkadaşlar 14 e 6 @denizz19 un hayvanlar konuşmalı düşüncesi kabul görmüştür, @xemrexxx emrenin hakkını vermek gerekir bu zıt düşünceye rağmen 6 oy almakta başarıdır 8 fark arada birşey yok 🙂

@Aserat @EFE UYSAL 2.bölüm konuklarımdır
para kazanır kazanmaz, harcanmalımıdır yoksa biriktirmekmi doğrudur @EFE UYSAL biriktirmeyi @Aserat harcamayı savunucak çarşamba günü saati belli olmadan sizlerle olucaz :A:A:A

ve büyük süpriz hiçbir masraftan kaçmadık kazanan @denizz19 a
ödül olarak sıla ile akşam yemeği ayarladık diğer yarışmacıılarında süpriz ödülleri olucak @denizz19 bu akşam yolculuğa çıkıyor otobüs parası bile bizden daha ne olsun efendim aa tabikide afiyet olsun @denizz19 ve sıla hanıma:F ilgi için teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

arkadaşlar 14 e 6 @denizz19 un hayvanlar konuşmalı düşüncesi kabul görmüştür, @xemrexxx emrenin hakkını vermek gerekir bu zıt düşünceye rağmen 6 oy almakta başarıdır 8 fark arada birşey yok 🙂

para kazanır kazanmaz, harcanmalımıdır yoksa biriktirmekmi doğrudur @EFE UYSAL biriktirmeyi @Aserat harcamayı savunucak çarşamba günü saati belli olmadan sizlerle olucaz :A:A:A

ödül olarak sıla ile akşam yemeği ayarladık diğer yarışmacıılarında süpriz ödülleri olucak @denizz19 bu akşam yolculuğa çıkıyor otobüs parası bile bizden daha ne olsun efendim aa tabikide afiyet olsun @denizz19 ve sıla hanıma:F ilgi için teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
Doluşun sayfaya. :F

@Yiğitt i etiket yapamyı unutmusum sende bak yukardakı mesajıma yiğit 2.haftanın konukları ve denizin süpriz ödülü var :F:F:F

Ay bu nasıl ödül. :F

Ben yarıştığım zaman kazanırsam ödül olarak Yusuf Çim ve Ekin Mert ile yemeğe çıkmak isterim. :bhr:
@denizz19'u götürüyorsunda Sılayla yemeye, yemeye çalışmasın kızı dikkat rezil olurlar sonra. :F :F
ayoll isterse yutsun sılayı @denizz19 biz gerisine karışmayız bu akşam yolculuk var derken buydu o demedi biz açıkladık:A:A:A

@Yiğitt aaaa 1 tane seçme hakkın var parayı sokakta bulmuyoruz biz
:F:F:F

Çiğdem öncelikle okudum güzel program olmuş eline sağlık :) ben zaten konuşmaması taraftarı olduğum için haksızlık olmasın diye oy kullanmadım.

Sana bir önerim olacak tabi kabul edip etmemek sana kalmış :) bölüm başlamadan daha önceki konuda kim hangi düşünceyi savunuyor diye oylama yapsan ve sonrada tartışma sonunda yapılan oylamaya bakarak kimin ikna kabiliyeti daha yüksek rahatlıkla ortaya çıkar. Yoksa benim gibi daha önce bu düşüncede olanlar kendi düşüncesine oy atar ve asıl kazanan belli olmaz. Benim ki öneri kabul edip etmemek sana kalmış :)

Çiğdem öncelikle okudum güzel program olmuş eline sağlık :) ben zaten konuşmaması taraftarı olduğum için haksızlık olmasın diye oy kullanmadım.

Sana bir önerim olacak tabi kabul edip etmemek sana kalmış :) bölüm başlamadan daha önceki konuda kim hangi düşünceyi savunuyor diye oylama yapsan ve sonrada tartışma sonunda yapılan oylamaya bakarak kimin ikna kabiliyeti daha yüksek rahatlıkla ortaya çıkar. Yoksa benim gibi daha önce bu düşüncede olanlar kendi düşüncesine oy atar ve asıl kazanan belli olmaz. Benim ki öneri kabul edip etmemek sana kalmış :)
Yusufu ayarla şimdiden. :A
Bu iş kötü işlere dönmeye başladı Sıla @denizz19'u bol bol döver . :F
@EFE UYSAL inş kafasını kırar sıla @denizz19 un benimde içimin yağları erir :A:A:A

@Yiğitt ayoll önce hakk et sonrası kolay :A:A:A

@papuleoo çok tşşkler değerli düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:
çok mantıklı ama sn zıt düşüncedeysen o düşünceyi savunankını okuyup fikrin değişrise ona verirsin değişemzse kendi düşüncene vericeksin tabikide haksızlık falan olmaz ikna olmamış olursun sadece
zaten ben hafif talk shıw eğlence amaçlıda yapıyorum tam ciddiyetle götürmüyorum önemli olan eğlenmek benim projelerimde:F

@EFE UYSAL inş kafasını kırar sıla @denizz19 un benimde içimin yağları erir :A:A:A

@Yiğitt ayoll önce hakk et sonrası kolay :A:A:A

@papuleoo çok tşşkler değerli düşüncelerin için :bhr::bhr::bhr:
çok mantıklı ama sn zıt düşüncedeysen o düşünceyi savunankını okuyup fikrin değişrise ona verirsin değişemzse kendi düşüncene vericeksin tabikide haksızlık falan olmaz ikna olmamış olursun sadece
zaten ben hafif talk shıw eğlence amaçlıda yapıyorum tam ciddiyetle götürmüyorum önemli olan eğlenmek benim projelerimde:F
Sonra Sılayla evlenmesinler bize hergün hava atar kafasını kırmamız gerekir. :F