Seni Sılayla yemeğe çıkarıyor işte en çok istediğinin hayalin.Ne saçmalıyorsunuz yine.
Seni Sılayla yemeğe çıkarıyor işte en çok istediğinin hayalin.Ne saçmalıyorsunuz yine.
O paraya kıyar mı be.Seni Sılayla yemeğe çıkarıyor işte en çok istediğinin hayalin.
Sıla Çikonun arkadaşıymış Çiko ısrar etmiş bedavaya senin bütün masraflarını karşılamış Sıla teşekkür et Çikoya.O paraya kıyar mı be.
Sıla hayatta Çiğdem ile arkadaş olmaz bir kere aralarında kalite farkı varSıla Çikonun arkadaşıymış Çiko ısrar etmiş bedavaya senin bütün masraflarını karşılamış Sıla teşekkür et Çikoya.
Bugün gidiyorsun Sılanın yanına işte hayalin gerçekleşiyor Çikoda sana Sıla Denizin kafasını kırsın kurtulalım diyor.Sıla hayatta Çiğdem ile arkadaş olmaz bir kere aralarında kalite farkı var
ödülünü açıklıyorum bizim yapım şirketimiz diğerleri gibi kuru tebrik etmiyor sönemz yapım hiçbir masraftankaçınmadı sıla ile akşam yemeği ayarladı sanaNe saçmalıyorsunuz yine.
Konuklar iyi yeni bölümü merakla bekliyorum@Nisa @gözlemci @Harunnn60 @sokak sanati @papuleoo
@denizz19 @xemrexxx @Bully @mrt-6 @legolas9900 @Samanyolu24
@Castei @DarkLeqenD @cookies @cevaa @Aserat @EFE UYSAL
@EnveR @Tzira @harzemliişah @ozgur2113 @adımutlulukk @cookies
arkadaşlar 14 e 6 @denizz19 un hayvanlar konuşmalı düşüncesi kabul görmüştür, @xemrexxx emrenin hakkını vermek gerekir bu zıt düşünceye rağmen 6 oy almakta başarıdır 8 fark arada birşey yok 🙂
@Aserat @EFE UYSAL 2.bölüm konuklarımdır
para kazanır kazanmaz, harcanmalımıdır yoksa biriktirmekmi doğrudur @EFE UYSAL biriktirmeyi @Aserat harcamayı savunucak çarşamba günü saati belli olmadan sizlerle olucaz
ve büyük süpriz hiçbir masraftan kaçmadık kazanan @denizz19 a
ödül olarak sıla ile akşam yemeği ayarladık diğer yarışmacıılarında süpriz ödülleri olucak @denizz19 bu akşam yolculuğa çıkıyor otobüs parası bile bizden daha ne olsun efendim aa tabikide afiyet olsun @denizz19 ve sıla hanıma ilgi için teşekkürler
Konuklar iyi yeni bölümü merakla bekliyorum
aaa neredesin sen kızz @Nisa yine kayıp oldun gittin ayoll gören cennetlik vllaKonular biraz daha ilgi çekici konular olabilir canım @Çiğdem-
Hoşbulduk bebeğim Elbette aklıma ilgi çekici bir konu gelirse bildiririmaaa neredesin sen kızz @Nisa yine kayıp oldun gittin ayoll gören cennetlik vlla
hayvanlar konusu bence biraz eğlenclei bir konuydu ama 2.haftaya daha dengeli bir konu istediler 2 tarafında lansının eşit olucağı oyüzden biraz ciddi bir kou bulduk ama para işte tatlım insanların dikkatini para çekmicekte yanı ne çekicekki
seninde konu önerilerini herzaman beklerim değerlendiririm tatlım😉
@EnveR teşekkürler enver aslıdna biraz sıkıcı konuklar ama ben yine bir yolunu bulur eğlence katarım
@Aserat sana sıkıcı dedi.Dövmelisin benceaaa neredesin sen kızz @Nisa yine kayıp oldun gittin ayoll gören cennetlik vlla
hayvanlar konusu bence biraz eğlenclei bir konuydu ama 2.haftaya daha dengeli bir konu istediler 2 tarafında lansının eşit olucağı oyüzden biraz ciddi bir kou bulduk ama para işte tatlım insanların dikkatini para çekmicekte yanı ne çekicekki
seninde konu önerilerini herzaman beklerim değerlendiririm tatlım😉
@EnveR teşekkürler enver aslıdna biraz sıkıcı konuklar ama ben yine bir yolunu bulur eğlence katarım
@Aserat sana sıkıcı dedi.Dövmelisin bence
@EnveR allah allah orada iki tane konuk var ben belki @EFE UYSAL a diyorum ama sen @Aserat ı hemen ortaya koyduğun göre sen öyle düşünüyorsun demekki onun hakkında@Çiğdem- :
Mahidevran mı hurremmi ? Konusunu secersen forum yıkılır
ayoll @xemrexxx hiç hayvanlarla oralı olmadıki @denizz19 a laf atıp duruyor seti başımıza yıkıcaktı vlla manyak hahah
@EnveR allah allah orada iki tane konuk var ben belki @EFE UYSAL a diyorum ama sen @Aserat ı hemen ortaya koyduğun göre sen öyle düşünüyorsun demekki onun hakkında
@cookies ayy yok vlla bu tartışmayı ben bile kaldıramam hahah
ayoll @xemrexxx hiç hayvanlarla oralı olmadıki @denizz19 a laf atıp duruyor seti başımıza yıkıcaktı vlla manyak hahah
3.haftayada seni alayım cnm karşınada bir tane çatlak buluruz ağlatır seni ayy gelsin reytingler
3.haftayada seni alayım cnm karşınada bir tane çatlak buluruz ağlatır seni ayy gelsin reytingler
emre gibi bir tane deli buluruz sana laf atar durur cnmbak ya niye ağlatsın beniii
@Aserat'la samimiyim ben Efe'yi tanımıyorum.O yüzden dedim@EnveR allah allah orada iki tane konuk var ben belki @EFE UYSAL a diyorum ama sen @Aserat ı hemen ortaya koyduğun göre sen öyle düşünüyorsun demekki onun hakkında
@cookies ayy yok vlla bu tartışmayı ben bile kaldıramam hahah
ayyy boş ver cnm @EFE UYSAL ı tanımamakla hiçbir kaybın yok hatta şanslısın bike ayoll@Aserat'la samimiyim ben Efe'yi tanımıyorum.O yüzden dedim