Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez 1.Bölüm / Konuklar / xemrexxx denizz19

Hangi Üye Sizi İkna Edebildi ?

• xemrexxx

Oy: 6 30.0%
  • denizz19

Oy: 14 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Ne saçmalıyorsunuz yine. :A
ödülünü açıklıyorum bizim yapım şirketimiz diğerleri gibi kuru tebrik etmiyor sönemz yapım hiçbir masraftankaçınmadı sıla ile akşam yemeği ayarladı sana :A:A:A

aa şuan yemekte olmalısınız zaten afiyet olsun size ben bölmiyeyim çifte kumruları :F:F:F

@Nisa @gözlemci @Harunnn60 @sokak sanati @papuleoo
@denizz19 @xemrexxx @Bully @mrt-6 @legolas9900 @Samanyolu24
@Castei @DarkLeqenD @cookies @cevaa @Aserat @EFE UYSAL
@EnveR @Tzira @harzemliişah @ozgur2113 @adımutlulukk @cookies

arkadaşlar 14 e 6 @denizz19 un hayvanlar konuşmalı düşüncesi kabul görmüştür, @xemrexxx emrenin hakkını vermek gerekir bu zıt düşünceye rağmen 6 oy almakta başarıdır 8 fark arada birşey yok 🙂

@Aserat @EFE UYSAL 2.bölüm konuklarımdır
para kazanır kazanmaz, harcanmalımıdır yoksa biriktirmekmi doğrudur @EFE UYSAL biriktirmeyi @Aserat harcamayı savunucak çarşamba günü saati belli olmadan sizlerle olucaz :A:A:A

ve büyük süpriz hiçbir masraftan kaçmadık kazanan @denizz19 a
ödül olarak sıla ile akşam yemeği ayarladık diğer yarışmacıılarında süpriz ödülleri olucak @denizz19 bu akşam yolculuğa çıkıyor otobüs parası bile bizden daha ne olsun efendim aa tabikide afiyet olsun @denizz19 ve sıla hanıma:F ilgi için teşekkürler :bhr::bhr::bhr:
Konuklar iyi yeni bölümü merakla bekliyorum :X

Konuklar iyi yeni bölümü merakla bekliyorum :X
Konular biraz daha ilgi çekici konular olabilir canım :) @Çiğdem-
aaa neredesin sen kızz @Nisa yine kayıp oldun gittin ayoll gören cennetlik vlla :F:F:F
hayvanlar konusu bence biraz eğlenclei bir konuydu ama 2.haftaya daha dengeli bir konu istediler 2 tarafında lansının eşit olucağı oyüzden biraz ciddi bir kou bulduk ama para işte tatlım insanların dikkatini para çekmicekte yanı ne çekicekki :A:A:A
seninde konu önerilerini herzaman beklerim değerlendiririm tatlım😉

@EnveR teşekkürler enver aslıdna biraz sıkıcı konuklar ama ben yine bir yolunu bulur eğlence katarım :F:F:F

aaa neredesin sen kızz @Nisa yine kayıp oldun gittin ayoll gören cennetlik vlla :F:F:F
hayvanlar konusu bence biraz eğlenclei bir konuydu ama 2.haftaya daha dengeli bir konu istediler 2 tarafında lansının eşit olucağı oyüzden biraz ciddi bir kou bulduk ama para işte tatlım insanların dikkatini para çekmicekte yanı ne çekicekki :A:A:A

@EnveR teşekkürler enver aslıdna biraz sıkıcı konuklar ama ben yine bir yolunu bulur eğlence katarım :F:F:F
Hoşbulduk bebeğim :) Elbette aklıma ilgi çekici bir konu gelirse bildiririm :)

@Aserat sana sıkıcı dedi.Dövmelisin bence :F

@Aserat sana sıkıcı dedi.Dövmelisin bence :F
@Çiğdem- :
Mahidevran mı hurremmi ? Konusunu secersen forum yıkılır :A
@EnveR allah allah orada iki tane konuk var ben belki @EFE UYSAL a diyorum ama sen @Aserat ı hemen ortaya koyduğun göre sen öyle düşünüyorsun demekki onun hakkında :A:A:A

@cookies ayy yok vlla bu tartışmayı ben bile kaldıramam hahah
:F:F:F

okudum yazamamıştım yazım hemen süper olmuş
@denizz19 laf yetiştirmek kolaymıı hele ki hayvanlar konusunda
@xemrexxx yanlış konuda karşı karşıya gelmişsiniz:F:F:F

@Çiğdem- kız eline sağlık süper:F:F:F
ayoll @xemrexxx hiç hayvanlarla oralı olmadıki @denizz19 a laf atıp duruyor seti başımıza yıkıcaktı vlla manyak hahah :F:F:F