Çiğdem'le Bu Tartışma Sönmez 1.Bölüm / Konuklar / xemrexxx denizz19

Hangi Üye Sizi İkna Edebildi ?

• xemrexxx

Oy: 6 30.0%
  • denizz19

Oy: 14 70.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
ikiside karışık cnm ben dizimide komediyle karışık yaparak bir ilke imza atmısıtm çok tutmustu tartışma programınıda komediyle karışık türden ayarladım 1.bölümden yine çok tuttu görünüyor benimde işimin sırrı bu yanı kendime özgün bir sitilim var ilgide görüyor :A:A:A
Ok.

Bu keyfi bende tatilden sonra almayı tercih ederim.:A @Bully
Tahrik etmek için biraz zorlamiş olabilirim o nedenle özür ama o Profile bir kerede ben imza atmak istedim.:bhr:

@sokak sanati senden mi korkacam lan kabul senle yarışırım kim kimin ifadesini alır görürüz :D

Yalnız bu aralar yoğunum her türlü program tekliflerini reddediyorum. :A 16 Ağustos'tan sonra yarışabilirim anca. :D @Çiğdem-
bu öyle yorucu değil cnm aynı anda aktif olmamıza gerek yok istediğin zaman düşünceni yazıyorsun müsait olunca okadar zaten 3 soru sormusum sadece sizdende 3-4 düşünce alırım yine onuda müsait olunca yorum yapıcaksın okadar aynı anda olmamıza gerek yok yani yorucu bir tarafı yok @okak sanati ile kapıştırırım ben sizi
:A:A:A

konuyu isterseniz yine ben seçerim isterseniz siz seçersiniz yarışmacıların öyle bir hakkıda var :F:F:F

@Harunnn60 en kısa zamanda okumanı bekliyorum zaten kısa cnm bir çırpıda okunuyor 😉😉😉

Bu keyfi bende tatilden sonra almayı tercih ederim.:A @Bully
Tahrik etmek için biraz zorlamiş olabilirim o nedenle özür ama o Profile bir kerede ben imza atmak istedim.:bhr:
Başardın tahrik etmeyi aferin. :D Valla benim korkum yok kaybedeceğim kadar kaybettim karşına çok hırslı bir şekilde çıkacam elbet bu şansslığımızı kıracaz bir yerde. :D

bu öyle yorucu değil cnm aynı anda aktif olmamıza gerek yok istediğin zaman düşünceni yazıyorsun müsait olunca okadar zaten 3 soru sormusum sadece sizdende 3-4 düşünce alırım yine onuda müsait olunca yorum yapıcaksın okadar aynı anda olmamıza gerek yok yani yorucu bir tarafı yok @okak sanati ile kapıştırırım ben sizi
:A:A:A

konuyu isterseniz yine ben seçerim isterseniz siz seçersiniz yarışmacıların öyle bir hakkıda var :F:F:F

@Harunnn60 en kısa zamanda okumanı bekliyorum zaten kısa cnm bir çırpıda okunuyor 😉😉😉
Haftasonu Bafra'ya gidiyorum ne kadar kalacağım belli değil sonra dönüşte Belek'e gidecem tam olarak 16 Ağustos'ta rahatlayabiliyorum yani foruma sık giremeyecem şu sıralar. :D

Bana fark yapmaz @Çiğdem- :D Konuyu bully seçmek isterse bana sorsun yeter.:A

Ufff tamam.ss ayrıntıları konuşuruz.:A @Bully
Sana ne soracam la bak hala kışkırtmaya devam ediyor. :D

Konuşalım bakalım.

Bana fark yapmaz @Çiğdem- :D Konuyu bully seçmek isterse bana sorsun yeter.:A

Ufff tamam.ss ayrıntıları konuşuruz.:A @Bully
Haftasonu Bafra'ya gidiyorum ne kadar kalacağım belli değil sonra dönüşte Belek'e gidecem tam olarak 16 Ağustos'ta rahatlayabiliyorum yani foruma sık giremeyecem şu sıralar. :D

Sana ne soracam la bak hala kışkırtmaya devam ediyor. :D

Konuşalım bakalım.
@Bully programı hazırlamak çok kolay yanı bu akşam bile bölümü rahat çekeriz ama sen bölümü takip edemedikten sonra yanı haftaya yayınlanıcak yayınlandığı zaman burada olamadıktan sonra tadı çıkmaz senin için oyüzden sen geldiğinde bakarız en iyisi evet:F

@sokak sanati @Bully şöyle dengeli bir konu buluruz size merak etmeyin hatta @Bully konunun iyi savunma trafını sana veririm @sokak sanati değiştirir avatarını serdar ortaç ve mustafa sandalın ikisi aynı karede foto atmısıtmya sana avatarına onu koysun baygınlık geçirsin hahaha :A:A:A

Aaa sinirlendin sen baya baya.:A @Bully orada tahrik yoktu. Hani SİZ seçebilirsiniz dedi yaa sadece tek taraflı bir seçim olmasın eğer aklında bir konu varsa bende duymak isterim demek istedim.:F

Şimdi mi yapacağız 16 Ağustos'dan sonra mı karar verdin mi.:D

@sokak sanati ne Saçma bir düşüncen var öyle hayvanların misyonu insanları doyurmak ve onları korumak mı bunu ciddi ciddi söyledin mi yani sen şimdi? Bu Dünya'da ne yazık ki sen ve sizin gibi düşünenler var oldukça hayvanlara yapılan Zulmün önüne geçilemeyecek şuan ne kadar üzüldüğümü anlayamazsın.

@sokak sanati ne Saçma bir düşüncen var öyle hayvanların misyonu insanları doyurmak ve onları korumak mı bunu ciddi ciddi söyledin mi yani sen şimdi? Bu Dünya'da ne yazık ki sen ve sizin gibi düşünenler var oldukça hayvanlara yapılan Zulmün önüne geçilemeyecek şuan ne kadar üzüldüğümü anlayamazsın.

esas tartışma şimdi başlıyor koş @Çiğdem- :F

Sen ve senin gibiler diyerek yabani düşünüyormuşuz gibi konuşmasan iyi olur. Çünkü istediğimi düşünür ve söylerim.
Ben eziyet edelim yada işkence çektirelim demiyorum onları eğlence için acı çektirelimde demiyorum sadece onların görevi bizler tarafından yönetilmesi ve bizlerin işini kolaylaştırması. Zaten hayvanlar bunun için evcileştirilmedi mi.:)
Hayvanları sevebilirsin kedi köpek falan umrumda değil ama bana itici geliyorlarmve tiksinç buluyorum bir çoğunu. Bende böyle düşünüyorum ama sen benim düşünceme yabani bir düşünceymiş gibi yaklaşmasan çok iyi olur.:)

@sokak sanati hayvanları sevmiyor olabilirsin hatta senin tabirinle tiksiniyor olabilirsin ama bu senin hayvanları böyle bir pozisyona sokman anlamını taşıyamaz taşımamalı. Her şeyden önce hayvanlar bir canlı insanların yaşamını kolaylaştırmak insanları doyurmak sadece bu mu gerçekten hayvanlar senin gözünde eğer gerçekten böyleyse ben bu tartışmayı pek uzatacak değilim sana Yabani muamelesi yapmadım Yüzyıllardır süre gelen düşüncelerinizin benzerliğini ortaya koydum sadece. Ben hayvanları çok seviyorum ve inan ki bir hayvandan gelmeyecek zarar insandan çok rahat geliyor bunu inkar dahi edemezsin bence. Gülerek yazmıyorum diye kavga ediyorum anlamı Çıkarma aramız bozuk olmayacak şu konuşmadan sonra ama böyle Düşünen insanlara anlam veremiyorum.

Ben boş düşünce savunmam @Çiğdem- yarışma dahi olsa benim has düşüncelerimdir kimseyi memnun etmek zorunda değilim ve benim karşıtım kim düşünüyorsa da tartışırım kimse kusura bakmasın bunun bende karşılığı büyük :)

Ben boş düşünce savunmam @Çiğdem- yarışma dahi olsa benim has düşüncelerimdir kimseyi memnun etmek zorunda değilim ve benim karşıtım kim düşünüyorsa da tartışırım kimse kusura bakmasın bunun bende karşılığı büyük :)
burası tartışma meydanı rahat rahat tartışın sizler için yaptım ben burayı cnm kisme elini korkak alıstırmasın :A:A:A

@Çiğdem- sen yanlış ikili seçmişsin asıl bu hafta sokak sanati vs denizz19 olmalıydı. :F
ben @sokak sanati ni @Bully la değerlendiricem cnm onları kafa kafaya çarpıştırınca daha büyük ses çıkıcak :F:F:F