Çiğdemistan :)

Töbe sen masum duruyordun :)
@Çiğdem- görüyonmu kız forumda bir sürü senden varmış :)
evet @cookies çünkü böyle davranmak mecburiyetinden.. Bi çoğumuz gizli gay iz ama artık sürekli içimde tutmaktan sinir krizleri geçirmeye başladım ben şahsen... Aşk istiyorum sevgi istiyorum sevip-sevilmek istiyorum mutlu olmak-olalım isiyorum Çok mu şey istiyorum ?? :( :(

Aa çok yılan gördün yani :) peki öldürüyormusunuz gördüğünüzde napıyosunuz :) Ben görsem kaçarım heralde ay bie yanlışıkla üstüne basarım falan korkunç[emoji33]
Lastik nasıl giyiliyor kız :)
6-7 yıl önce ben liseye giderken müstakil bahçeli evin bodrumunda oturuyorduk sabah ın 07:30 u dış kapıyı açtım ayakkabılarımı giyinip çıkıcam kapıyı açmamla ayağımın üzerinde bi hareketlenmeler oldu bir de baktım ki ne göreyim ?? FARE !! Ondan sonra apartmana taşındık yine bodum kat bu seferde ayakkabımın içerisinden BÖCEK çıktı !! MUTLAKA AYAKKABILARINIZIN İÇİNİ KONTROL ETMEDEN GİYİNMEYİN DERİM :D

@cookies kurabiyem kıskandım bende @Çiğdem- gibi konu isterm böyle:F:F
AZ ile Yetinemeyen ÇOĞUNUDA BULAMAZMIŞ :D Benim gibi İDARE ETMESİNİ BİL LÜTFEN :D :D @vadikızı

evett gel pişirim sana severmisin:D
@vadikızı başka şeyler de pişirmeyesiniz sonra töbe töbe :D :D :D :D

Son düzenleme:
babamın tabi hatta 10 yıl kadarda muhtarlık yapmıştı :A

var 6-7 fındık bahçeci işte 2 tarla 2 orman 1 tane çay bahçesi köydeki tüm yerleri evle beraber ne var ne yok sat 500 milyar çıkar :A
WAAOOOWWW 500 BİN TL UYDU KANALI AÇILIR BU PARA İLE CAN ERZİNCAN gibi marka yaparız bu forumdan da bi 20- 25 kişi aldık mı tamam KARIN TOKLUĞUNA ÇALIŞIR ULUSAL KANAL HALİNE GETİRİP REYTİNGLERE GİRERİZ İLK 200 DEN BAŞLARIZ 😉 @Çiğdem-

oyyş kıyamam kurabiyem kargo ile gönderim cnaın sğaolsın:D
Erkek olsaymışın Ben Gelirdim @vadikızı :D :D :D

Son düzenleme:
Ben trabzonda yeşillik pek görmedim :)
Ve karadeniz pidesidir mıhlamadır falan öyle şeylerde yemedim ben hep meydandaydım burger kingte üst katta hemen merdivenin yanındaki masada yada alt katta hemen girişteki masada :F

Ama yine bile sevdiydim :) Bursada nemli bence :( bide kayseri sıcak oluyormu kız adını duyunca aklıma sıcak hava ve biscolata erkekleri gibi erkeklerin pastırma yapması geliyor (töbe nasıl bi düşünceymiş bu .ss ) :F
biscolata Erkekleri mi ?? :bhr::love1::love1::love1:

Ben trabzonda yeşillik pek görmedim :)
Ve karadeniz pidesidir mıhlamadır falan öyle şeylerde yemedim ben hep meydandaydım burger kingte üst katta hemen merdivenin yanındaki masada yada alt katta hemen girişteki masada :F

Ama yine bile sevdiydim :) Bursada nemli bence :( bide kayseri sıcak oluyormu kız adını duyunca aklıma sıcak hava ve biscolata erkekleri gibi erkeklerin pastırma yapması geliyor (töbe nasıl bi düşünceymiş bu .ss ) :F
biscolata Erkekleri mi ?? :bhr::love1::love1::love1:

abuu kızz sen zenginmişsin haberim yokmuş ayol:F:F
annem trabzon gelin getirmeye gitti de sevmedi orasını ya havası kötüymüş
ŞOK ! ŞOK ! ŞOK ! @Çiğdem- in KAYIP ablası @vadikızı Çıktı !! AZ SONRA.. :D :D Yoksa Acaba BEN de mi @Çiğdem- in KAYIP KARDEŞLERİNDEN 1 Tanesiyim ? :D :D :D Koskoca 500 1000 TL :D HARCA HARCA ÖMÜR BİTER PARALAR BİTMEZ :D :D

Son düzenleme:
@vadikızı 'na yaklasma bence o vukuatlı.:A
@Çiğdem-

Vadikızı kadar başına taş düşşün emi yeter artıkkkk şunun şakasını bile yapmaaa
yaaaa:F:F:F güldüğüme bakma üzülüyorum ve sinirden gülüyorum ben birşey
yapmadım ı kaç defa demem lazımm bunun şakası bile kötü

evet @cookies çünkü böyle davranmak mecburiyetinden.. Bi çoğumuz gizli gay iz ama artık sürekli içimde tutmaktan sinir krizleri geçirmeye başladım ben şahsen... Aşk istiyorum sevgi istiyorum sevip-sevilmek istiyorum mutlu olmak-olalım isiyorum Çok mu şey istiyorum ?? :( :(

6-7 yıl önce ben liseye giderken müstakil bahçeli evin bodrumunda oturuyorduk sabah ın 07:30 u dış kapıyı açtım ayakkabılarımı giyinip çıkıcam kapıyı açmamla ayağımın üzerinde bi hareketlenmeler oldu bir de baktım ki ne göreyim ?? FARE !! Ondan sonra apartmana taşındık yine bodum kat bu seferde ayakkabımın içerisinden BÖCEK çıktı !! MUTLAKA AYAKKABILARINIZIN İÇİNİ KONTROL ETMEDEN GİYİNMEYİN DERİM :D

AZ ile Yetinemeyen ÇOĞUNUDA BULAMAZMIŞ :D Benim gibi İDARE ETMESİNİ BİL LÜTFEN :D :D @vadikızı

@vadikızı başka şeyler de pişirmeyesiniz sonra töbe töbe :D :D :D :D

@ahmetbayramm sen nerden çıktın böyle bee ne pişirecez töbe töbe allah allah:F:F

ama çiğdem güldüğüme bakma üzülüyorum efe görmezden geliyor harunda
böyle uzatıyor bu işin şakası bu kadar olmazmı bana diyor sen çok uzatıyosun
diye kendisi uzatıyor şunun şakasını yapmasın bana ya sayfa hala duruyor
ve ben hala küfür yiyorum ya çiğdem sayfaya ben orospuyum orospuysam
orospuyum derim yazmışlar ya bu ne demek ya harun bana vukuatlı dedikçe
sayfa geliyor aklıma zaten unutamadım hala:T
benim konumda zırlama kızz git başka yerde zırla :A :A :A

Vadikızı kadar başına taş düşşün emi yeter artıkkkk şunun şakasını bile yapmaaa
yaaaa:F:F:F güldüğüme bakma üzülüyorum ve sinirden gülüyorum ben birşey
yapmadım ı kaç defa demem lazımm bunun şakası bile kötü

@ahmetbayramm sen nerden çıktın böyle bee ne pişirecez töbe töbe allah allah:F:F
valla bilemem ben elinden ne marifetler gelirse yapar yersiniz birlikte kurişimle 😉

iyi tmm kız bana bak biz @denizz19 iddiaya girdik kim kazanır benmi o
o diyor kenanın dizi tutmaz ben tutacak diyorum:D:D
kalbini gönderdim zaten orada cnm seni destekliyorum :A

kırgın çiçeklerin 2.sezon ne ypacğı belli değil düşme ihtimalleri var kenanın ise 1.sezonu 10 reyting barajı garanti oluyor nerdeyse kenan gelirse pazartesi olur demiştim zaten özel günü gibi oldu pazartesi kenanın :A