korkularına tvde yayınlayamadılar kestiler sonra netten vermişlerBu diziye de +18 gelmeli @xemrexxx
Ayıp etmişler, Barış'ın vücudunu nasıl keserler.korkularına tvde yayınlayamadılar kestiler sonra netten vermişler
Sarışın sevmem,esmer severim.
ay hemen göz koydu hadi yine iyisin bu defa yiğit de rakibin değil esmer seviyormuş @vadikızı nı öldürürsen kaparsın oğlanı
türklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar modaAyıp etmişler, Barış'ın vücudunu nasıl keserler.
Sarışın sevmem,esmer severim.
Ben hepsinde esmer/kumraltürklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar moda
ay bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diyetürklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar moda
Anlaşılıyor tabiki abloşko
Yine #tbt yapalım ablam
@vadikızı büyük ablam profilime yazmışsın wattpadde bir aşk hikayesi yazınca çıkıyor hikaye ama ben linkini koyayım: http://my.w.tt/UiNb/yYJoLd8wou 😉
aaaa bu çocuk bizim cw erkekleri gibi maşşllah @destere
@cookies bizlik konu açmaz gitmiş ortalığı sapla doldurmuş bu sayfaya uğramam bundan sonra, ortalık kımıl kımıl oğlan kaynıyoray bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diye
kadınların yaş konuları karıştırılmaz size ne küçükmüydü büyükmüydüHocan @Çiğdem- den küçükmüydü
Tanıştırmak lazım ikinizi.
Evettt Evettt Evettt !! @Yiğitt in de GAY olduğunu biliyordum Oleyyyyy ÇOK MUTLUYUM ŞU AN DA BEN
3. video da beni benden alıp nerelere götürdü bir tek sen bilirsin @Yiğitt Savaş benimki Sarışın ya ondan senin ki de Barış olsun yağız delikanlı 😉Çok güzel bir konu olmuş, hele ilk video beni benden aldı.
Hele ilki tam benlik.
Töbe töbe Yiğit öyle değil bi defa yalnızca kaslı kadın bulamadığı için erkeklere bakıyor biraz .ss dimi @Yiğitt
Gösterme bencede Harunda evlensinler artık yiter be yiter valla evde kalcak bu kız@destere ye gösterme
Tanıştır tanıştır sonra ülke krize girer 2 tane Çiğdem yanyana oluncaTanıştırmak lazım ikinizi.
Merak ettim kız bir öğretmen kaç yaşında olabilir ki