korkularına tvde yayınlayamadılar kestiler sonra netten vermişlerBu diziye de +18 gelmeli @xemrexxx![]()
Ayıp etmişler, Barış'ın vücudunu nasıl keserler.korkularına tvde yayınlayamadılar kestiler sonra netten vermişler![]()
Sarışın sevmem,esmer severim.
ay hemen göz koydu hadi yine iyisin bu defa yiğit de rakibin değil esmer seviyormuş @vadikızı nı öldürürsen kaparsın oğlanı![]()
türklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar modaAyıp etmişler, Barış'ın vücudunu nasıl keserler.
Sarışın sevmem,esmer severim.![]()
Ben hepsinde esmer/kumraltürklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar moda![]()
ay bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diyetürklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar moda![]()
Anlaşılıyor tabiki abloşko
Yine #tbt yapalım ablam
@vadikızı büyük ablam profilime yazmışsın wattpadde bir aşk hikayesi yazınca çıkıyor hikaye ama ben linkini koyayım: http://my.w.tt/UiNb/yYJoLd8wou 😉
aaaa bu çocuk bizim cw erkekleri gibi maşşllah @destere![]()
@cookies bizlik konu açmaz gitmiş ortalığı sapla doldurmuşay bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diye![]()
kadınların yaş konuları karıştırılmaz size ne küçükmüydü büyükmüydüHocan @Çiğdem- den küçükmüydü![]()
Tanıştırmak lazım ikinizi.
Evettt Evettt Evettt !! @Yiğitt in de GAY olduğunu biliyordum Oleyyyyy ÇOK MUTLUYUM ŞU AN DA BEN
3. video da beni benden alıp nerelere götürdü bir tek sen bilirsin @YiğittÇok güzel bir konu olmuş, hele ilk video beni benden aldı.![]()
Hele ilki tam benlik.![]()
![]()
Töbe töbe Yiğit öyle değil bi defa yalnızca kaslı kadın bulamadığı için erkeklere bakıyor biraz .ss dimi @Yiğitt
Gösterme bencede Harunda evlensinler artık yiter be yiter valla evde kalcak bu kız@destere ye gösterme![]()
Tanıştır tanıştır sonra ülke krize girer 2 tane Çiğdem yanyana oluncaTanıştırmak lazım ikinizi.![]()
Merak ettim kız bir öğretmen kaç yaşında olabilir ki