Çiğdemistan :)

hahah ayy @Yiğitt benden çok kullanıyor burayı zaten :A
kız neyse hazır seni ve @Yiğitt i bulmuşken new blood a başlatayım tam senlik sarışın parlak oğlan var ilk bölüm @destere kılıklı patronu oğlanı taciz etmeye kalktı :A
p03xp885.jpg

Anlaşılıyor tabiki abloşko :)

Yine #tbt yapalım ablam :)

@vadikızı büyük ablam profilime yazmışsın wattpadde bir aşk hikayesi yazınca çıkıyor hikaye ama ben linkini koyayım: http://my.w.tt/UiNb/yYJoLd8wou 😉
hahahhaha ayy bune beee @xemrexxx doldurur şimdi buraları saçma sapan videolarla başka konularda en azından arada kaynıyordu herkes görmüyordu :F

@destere şunların yaptığına bak :F

sara sampaio hatrına bu videoyu izleyebildim anca diğerleri bakılacak gibi değil :))

aaaa bu çocuk bizim cw erkekleri gibi maşşllah @destere :A
ay bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diye:A
@cookies bizlik konu açmaz gitmiş ortalığı sapla doldurmuş:) bu sayfaya uğramam bundan sonra, ortalık kımıl kımıl oğlan kaynıyor :)

@Çiğdem- @destere rojda bu hallere düşcek insanmıydı :( tamam iyi hoş ama yani şu ana kadar hiç böyle sahnelerde yoktu :)

Ama her şeye rağmen bu dizide başrol olmalıydı :(

BU DAHA çok @Yiğitt istan gibi :A yandan @vadikızı da olabilir:A
Evettt Evettt Evettt !! @Yiğitt in de GAY olduğunu biliyordum Oleyyyyy ÇOK MUTLUYUM ŞU AN DA BEN :) :) :) :)

Çok güzel bir konu olmuş, hele ilk video beni benden aldı. :bhr: :Z

Hele ilki tam benlik. :Z :A
3. video da beni benden alıp nerelere götürdü bir tek sen bilirsin @Yiğitt :D :D Savaş benimki Sarışın ya ondan senin ki de Barış olsun yağız delikanlı 😉

Son düzenleme:
Evettt Evettt Evettt !! @Yiğitt in de GAY olduğunu biliyordum Oleyyyyy ÇOK MUTLUYUM ŞU AN DA BEN :) :) :) :)

3. video da beni benden alıp nerelere götürdü bir tek sen bilirsin @Yiğitt :D :D Savaş benimki Sarışın ya ondan senin ki de Barış olsun yağız delikanlı 😉
Töbe töbe Yiğit öyle değil bi defa yalnızca kaslı kadın bulamadığı için erkeklere bakıyor biraz .ss dimi @Yiğitt
Gösterme bencede Harunda evlensinler artık yiter be yiter valla evde kalcak bu kız :(
Tanıştırmak lazım ikinizi. :A
Tanıştır tanıştır sonra ülke krize girer 2 tane Çiğdem yanyana olunca :A
kadınların yaş konuları karıştırılmaz size ne küçükmüydü büyükmüydü :A :A :A
@cookies @Harunnn60
Merak ettim kız bir öğretmen kaç yaşında olabilir ki :)