Çiğdemistan :)

babamın tabi hatta 10 yıl kadarda muhtarlık yapmıştı :A

var 6-7 fındık bahçeci işte 2 tarla 2 orman 1 tane çay bahçesi köydeki tüm yerleri evle beraber ne var ne yok sat 500 milyar çıkar :A

abuu kızz sen zenginmişsin haberim yokmuş ayol:F:F
annem trabzon gelin getirmeye gitti de sevmedi orasını ya havası kötüymüş

Aa ananın köyü yokmu :) 2 orman ne kız :F hayvanları sat içindeki bari iyi para kazanırsın :)

Kız nasıl geleyim ben oralara kayseri nere burası nere :(
varda evlenen kadınlar kocanın köyüne taşınıyor malum :F

bahçeden daha büyük alanı olan yerlere orman deniyor oralarda genelde ağaç kesimleri yapılır gazel falan toplanır :F

abuu kızz sen zenginmişsin haberim yokmuş ayol:F:F
annem trabzon gelin getirmeye gitti de sevmedi orasını ya havası kötüymüş
Trabzonmu :bhr:
Havası mı kötüymüş 😱 havası güzeldi oranın bi tek nem vardı o kadar :) ah ah evim denize bakıyodu camı açıyodum karşımda deniz vardı şimdi açıyom karşımda fabrikamsı bi yer var :(

Trabzonmu :bhr:
Havası mı kötüymüş 😱 havası güzeldi oranın bi tek nem vardı o kadar :) ah ah evim denize bakıyodu camı açıyodum karşımda deniz vardı şimdi açıyom karşımda fabrikamsı bi yer var :(

Ayy pardon nemi sevmemişti yanlış dedim havası çok nemli imiş yatakları
ıslak gibiydi o ama yeşilliğini sevmiş tabii:D

varda evlenen kadınlar kocanın köyüne taşınıyor malum :F

bahçeden daha büyük alanı olan yerlere orman deniyor oralarda genelde ağaç kesimleri yapılır gazel falan toplanır :F

Gazel şiir olan değilmi nasıl topluyonuz :)

Aa bak onu bilmiyodum saol :)

Töbe öyle bir şey mi var iyiki köyde oturmuyom ya çok itici bişi olurdum millet beni kibirli sanırdı ama halbuki bilmiyolarki hayvanlardan korkuyom :)
oyyş kıyamam kurabiyem kargo ile gönderim cnaın sğaolsın:D
Haha saol Melek Abla :bhr:

Kız arada dışarı çık turist murist geliyodur belki biriyle tanışırsın evlenirsiniz :)

Töbe öyle bir şey mi var iyiki köyde oturmuyom ya çok itici bişi olurdum millet beni kibirli sanırdı ama halbuki bilmiyolarki hayvanlardan korkuyom :)

Kız arada dışarı çık turist murist geliyodur belki biriyle tanışırsın evlenirsiniz :)

rica ederim ne demek:D

Ayy pardon nemi sevmemişti yanlış dedim havası çok nemli imiş yatakları
ıslak gibiydi o ama yeşilliğini sevmiş tabii:D
Ben trabzonda yeşillik pek görmedim :)
Ve karadeniz pidesidir mıhlamadır falan öyle şeylerde yemedim ben hep meydandaydım burger kingte üst katta hemen merdivenin yanındaki masada yada alt katta hemen girişteki masada :F

Ama yine bile sevdiydim :) Bursada nemli bence :( bide kayseri sıcak oluyormu kız adını duyunca aklıma sıcak hava ve biscolata erkekleri gibi erkeklerin pastırma yapması geliyor (töbe nasıl bi düşünceymiş bu .ss ) :F

şöyle orman filmlerdede görürsünya zaten gazelde kurumuş yaprakların yerde birikmesine deniliyor ineklerin altına serilir ahırda ineklerin yatağı gibi düşün :A
113226.jpg

şöyle orman filmlerdede görürsünya zaten gazelde kurumuş yaprakların yerde birikmesine deniliyor ineklerin altına serilir ahırda ineklerin yatağı gibi düşün :A
113226.jpg
Aa valla filmlerdeki ormanlardan :)

Ne güzel korku filmi çekilir orda :bhr:

Yaprağa değilde daha çok birini gömmüşünüzde üstünü örtmüşsünüz gibi duruyor :) İneklerde rahat ediyor demek ee peki öküzünüz varmı :)

Ben trabzonda yeşillik pek görmedim :)
Ve karadeniz pidesidir mıhlamadır falan öyle şeylerde yemedim ben hep meydandaydım burger kingte üst katta hemen merdivenin yanındaki masada yada alt katta hemen girişteki masada :F

Ama yine bile sevdiydim :) Bursada nemli bence :( bide kayseri sıcak oluyormu kız adını duyunca aklıma sıcak hava ve biscolata erkekleri gibi erkeklerin pastırma yapması geliyor (töbe nasıl bi düşünceymiş bu .ss ) :F

ne bilim annem öyle demişti :F:F:F önceden yapıuyorlar pastırmayı
şimdi satılıyor işte:F

ne bilim annem öyle demişti :F:F:F önceden yapıuyorlar pastırmayı
şimdi satılıyor işte:F
Karadeniz gezisine gitmeni tavsiye ederim ama turla değil al arkadaşlarını gidin daha güzel olur :)

Ee daha daha nasılsın :) bu arada sen ve kardeşin ailenden farklı yerde mi yaşıyorsunuz :)

Aa valla filmlerdeki ormanlardan :)

Ne güzel korku filmi çekilir orda :bhr:

Yaprağa değilde daha çok birini gömmüşünüzde üstünü örtmüşsünüz gibi duruyor :) İneklerde rahat ediyor demek ee peki öküzünüz varmı :)
bizim var evet öküz köyde lazım oluyor millet ineğe öküz arıyor resmen :F

yokk ayoll dedemler temelli oradan :A

tabi dedem gençliğinde belçikada çalışmış ordan maaş alıyor şimdi :A
Aa demej ondan dedemin memleketi belçika demiştin bi konuda :)
Ay valla dualarım seninle.Şu lys bitsin eğer kazanırsam sana doktor bulcam belki belçikaya gidersiniz eşinle :F

Aa demej ondan dedemin memleketi belçika demiştin bi konuda :)
Ay valla dualarım seninle.Şu lys bitsin eğer kazanırsam sana doktor bulcam belki belçikaya gidersiniz eşinle :F
dedem türkiyeden tek kuruş yememiş belçikanın maaşıyla geçiniyor babamları ailesinide belçika sayesinde bakmıs zaten nereden ekmek yiyorsak o ülkeliyiz milliyetçiliğe gerek yok :A

Ayıp etmişler, Barış'ın vücudunu nasıl keserler. :T:

Sarışın sevmem,esmer severim. :A
Seninle ÇOK İYİ Anlaşıcaaz @Yiğitt :D :D

ay hemen göz koydu hadi yine iyisin bu defa yiğit de rakibin değil esmer seviyormuş @vadikızı nı öldürürsen kaparsın oğlanı :A
o kadar KOLAY DEĞİL @xemrexxx ÖNCE BENİM CESEDİMİ ÇİĞNEMESİ GEREKİYOR ASLA YAR ETMEM O SARIŞINIMI BEN SANA @Çiğdem- DUYDUN MU BENİ ?!! :D :D :D

türklerde esmer veya kumral iyi gidiyor ama yabancılarda sarısınlar moda :A
Ağızlarının tadını çok iyi biliyorlar çünkü :D :D benim gibi 😉

Ben hepsinde esmer/kumral :A
sen ağzının tadını anlaşılan pek iyi bilmiyorsun @Yiğitt gel ben sana öğreteyim :D :D :D :D

ay bunun modası mı olur bak mesela @destere nerede büyük meme gördü mü atılıyor hiç ayırmıyor kızmış erkekmiş sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diye:A
Memelere karşı benim de zaafım var ama ben kadın-erkek diye Mutlaka ayırıyorum zaten de :) sarışınmış esmermiş kısaymış uzunmuş falan diye hiç ayırmam ben :D :D

Son düzenleme:
sara sampaio hatrına bu videoyu izleyebildim anca diğerleri bakılacak gibi değil :))

@cookies bizlik konu açmaz gitmiş ortalığı sapla doldurmuş:) bu sayfaya uğramam bundan sonra, ortalık kımıl kımıl oğlan kaynıyor :)
@destere Bu Nedenle Zaten TAM BENİM KONUM BURASI 😉 AYRILMAM BEN BU SAYFADAN ARTIK :D

Hocan @Çiğdem- den küçükmüydü :A
ben küçük seviyorum hem zaten olması gereken de bu

Son düzenleme: