Neden her senaryoda bomba paylaştığını anladınmı ama onlara güzel göndermem olacak Mafya istihbaratı Osmanlı Mafya istihbaratı Yîlda atlama yapmıcam 2016 dan devam bir yerde istanbul un polisleri bir yerden Hakkarinin polisleri anlatılacakrojdayı sen seviyorsunda ben bu kızı sevemedim bir türlü çok antipatik )
Aa antipatikmi valla ben neden seviyom bilmiyom rojdayı ama sevdikçe sevesim geliyor İstanbula gidip çikolata dükkanını basmayı düşündüydüm bi ararojdayı sen seviyorsunda ben bu kızı sevemedim bir türlü çok antipatik )
Hahaha bir ara sen buna takmıştın tabi.
Nasıl da biliyor beni.Töbe töbe Yiğit öyle değil bi defa yalnızca kaslı kadın bulamadığı için erkeklere bakıyor biraz .ss dimi @Yiğitt
Gösterme bencede Harunda evlensinler artık yiter be yiter valla evde kalcak bu kız
Tanıştır tanıştır sonra ülke krize girer 2 tane Çiğdem yanyana olunca
Merak ettim kız bir öğretmen kaç yaşında olabilir ki
hahahaha fındık bahçelerinde yılanlar çok oluyor malesef televizyonda bile görmeye tahamallul edemiyorum zatenEe @Çiğdem- seni hiç inek teptimi sağarken
Hiç çay topladınmı yılan baya oluyormuş ve o yüzden baya uzun bot giyiliyormuş diyorlar doğrumu
Bide köyde sevdiceğin varmı
Aa çok yılan gördün yani peki öldürüyormusunuz gördüğünüzde napıyosunuz Ben görsem kaçarım heralde ay bie yanlışıkla üstüne basarım falan korkunç[emoji33]hahahaha fındık bahçelerinde yılanlar çok oluyor malesef televizyonda bile görmeye tahamallul edemiyorum zaten
inek tepmez bizim kızımız çok uysal benide sever
bizim köylerde lastik giyiliyor daha çok
hahah bazen ben zaten çok dikkatli oluyorum çok iğreniyorum çünkü en iğrendiğim şeydirAa çok yılan gördün yani peki öldürüyormusunuz gördüğünüzde napıyosunuz Ben görsem kaçarım heralde ay bie yanlışıkla üstüne basarım falan korkunç[emoji33]
Lastik nasıl giyiliyor kız
Çılgın kız Bende köylerden hep korkmuşumdur hiç ısınamadım onlarahahah bazen ben zaten çok dikkatli oluyorum çok iğreniyorum çünkü en iğrendiğim şeydir
çocukken daha çok giyiyordum tbi şimdi spor ayakkabı falan ama genelde köylerde lastik giyilir şu ayaklarımda olan şeyler
Hahaha kız sende dahilsin bu gruba kıskanma bence hepiniz parlakçısınız
Hahaha kız sende dahilsin bu gruba kıskanma bence hepiniz parlakçısınız
Hadi sende anlat köyde neler yapıyorsun
kurt ve kangal köpeklerimiz var en sevdiğim hayvanlardan köpeklerÇılgın kız Bende köylerden hep korkmuşumdur hiç ısınamadım onlara
İri iri aç köpekler falan ıyy ya bni ısırırlarsa
Vuhuu kayseri mantısı diyosunnben köyde değilim ilçedeyim ben kayserinin bir ilçesinde ben kızkardeşimle
kalıyorum işte o öğretmen okula gidyor bende evdeyim
Yabani kız .ss Sen @destere yi korkudan kaçırırsın yahu Ee köyde kaç dönümlük araziniz var o köy ananınmı yoksa babanınmı köyü hangi köykurt ve kangal köpeklerimiz var en sevdiğim hayvanlardan köpekler
Vuhuu kayseri mantısı diyosunn
Yabani kız .ss Sen @destere yi korkudan kaçırırsın yahu Ee köyde kaç dönümlük araziniz var o köy ananınmı yoksa babanınmı köyü hangi köy
babamın tabi hatta 10 yıl kadarda muhtarlık yapmıştıVuhuu kayseri mantısı diyosunn
Yabani kız .ss Sen @destere yi korkudan kaçırırsın yahu Ee köyde kaç dönümlük araziniz var o köy ananınmı yoksa babanınmı köyü hangi köy