Sana güvenemedim amaTamam o zaman hep banyoda kalirsin cesitli insanlarla
Sana güvenemedim amaTamam o zaman hep banyoda kalirsin cesitli insanlarla
Bu @cookies 'in sağı solu belli olmaz bir bakarsın yatağa atmış seni 😱 😵Hiç sorma ben banyodan çıkmak istemem tuvalet çok banel
Diziyimi anlamadinAnlamadım? @cookies
Neden kalsin ayol yatak sahnesi varsa rolun fazla demektir ki sen bebek olcanOhanesss 😱😱😱😱 Kalsın en iyisi
Zamanı sararız o sorun olmaz da ben bebek kalmayı tercih ederim 😉Diziyimi anlamadin
O cumlemimi o cümlede dedimki dizimi okuyup yorum yazarmisin
Neden kalsin ayol yatak sahnesi varsa rolun fazla demektir ki sen bebek olcan
Bebek kalirsin zaten ama 2. Sezon olursa playboylukta rekor kirarsinZamanı sararız o sorun olmaz da ben bebek kalmayı tercih ederim 😉
Tamam bekliyorumBu bölüm dikkatimden kaçmış okurum yarın mutlaka@cookies
Bu arada ndn dizini final yaptin ya senin icin o kadar teklifi geri cevirdim.Bana tazminatimi verTamam bekliyorumTamam canımgelecek bölüm sen geliyorsun diziye 😉
ya o yüzden bende eksik kalayım dedim bu diziden @cookies 'eOhanesss 😱😱😱😱 Kalsın en iyisi
Mecburrren yapacaz
Evet senin yatak sahnelerin meşhurdur
Bebek kalirsin zaten ama 2. Sezon olursa playboylukta rekor kirarsin
neyse ki ben bebeğimya o yüzden bende eksik kalayım dedim bu diziden @cookies 'e
Senide bebek yapardimya o yüzden bende eksik kalayım dedim bu diziden @cookies 'e
Ayy tatli bebis
neyse ki ben bebeğim
Sen bence dizinin adını 1 çiğdem 3 koca ve 2 bebek yapSenide bebek yapardim
Ayy tatli bebis
Hatta sıraya koyarsak 1 çiğdem 2 bebek ve 3 koca
Ama simdi Allahi var dizimdeki @Çiğdem- çok namuslu yani eline erkek eli bilem doğru düzgün degmediSen bence dizinin adını 1 çiğdem 3 koca ve 2 bebek yap
3 tanede babam var hahahahSen bence dizinin adını 1 çiğdem 3 koca ve 2 bebek yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?