Senin hastag süpper oldu [HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] koptum yaaaOf off #Çığlıkıunutmayacagiz
[HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] @Çiğdem- ne cektik biz
Senin hastag süpper oldu [HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] koptum yaaaOf off #Çığlıkıunutmayacagiz
[HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] @Çiğdem- ne cektik biz
Saol [HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] @Çiğdem-Senin hastag süpper oldu [HASHTAG]#parlakhastasicigdem[/HASHTAG] koptum yaaa
Goremiyorum ben neyse yarin bilgisayardan girince bakarim@aserat54 ben mobilden girdigim icin bulamadim ozeti galiba Profilin sol kısmında var işte...
Kafam karıştı bir daha 5.bölümü okudum,senaryo sanki biraz karışık..
Boğaz sıkmak öldürmek falan aklıma bir an kendal geldi ve sende galiba Özlem gibi cinayeti izledin
İyi güzel olmuş
Sağol tuvaletler falan almayayım ben başka bir dizinde olabilirAslinda fazla karışık degil biraz gizem var o kadar yoksa fazla olan bisey yok ilk bolumden beri
Izledim tabi cinayeti
Saol begendigin icin dedigim gibi ismini soylersen senide @Çiğdem- in bişeyi olarak diziye ekleyebilirim
Evet sizin oldu alti üstü 1 sahne hicmi gormedin dizilerde tuvalette yapilan gizli konusmalariTuvalet sahnesi var orda şimdi suç bizim mi oldu
Gördük gördük görmezmiyiz Ama sahne değiştirilmeye müsaitEvet sizin oldu alti üstü 1 sahne hicmi gormedin dizilerde tuvalette yapilan gizli konusmalari
Yok artik neresi degistirilmeye musait loGördük gördük görmezmiyiz Ama sahne değiştirilmeye müsait
Şimdi izah etmiyim sana ama ben olsam değiştirirdimYok artik neresi degistirilmeye musait lo
Aa @xemrexxx @eros burda size biseymi deniliyorŞimdi izah etmiyim sana ama ben olsam değiştirirdim
Bana lavoba da uyardı ne gerek tuvalet köşelerine gitmeye pisdir orası pis mazallah mikrop felan kaparızAa @xemrexxx @eros burda size biseymi deniliyor
Dizide seninde bol bol tuvalet sahnen olur
Ayrica 2. Sezonda senin zoraki evliligini islemeye karar verdim tabi 2. Sezon olursa
@KayıpSehir nerdesin dizimin mafyasi
Çırağan sarayinin tuvaleti pis degildir 😉 bn oyle oyuncularimi her tuvalete sokmam 😉Bana lavoba da uyardı ne gerek tuvalet köşelerine gitmeye pisdir orası pis mazallah mikrop felan kaparız
Tamam o zaman hep banyoda kalirsin cesitli insanlarlaHiç sorma ben banyodan çıkmak istemem tuvalet çok banel