@xemrexxx te boş durmaz haniAdamı dövmekten beter ederim sözlerimle, merak etme sen...
Yok be ne fenasi @xemrexxx in yaninda belki zorla çalışiyorsun belki seni tehdit ediyor lutfen yani 😉Ne kadar çok fenayım ben.
Güzel bir bölüm olmuş, Başarılar.
Anamm ben mi çocuk olacakAileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönündeGelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycekBu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim
Gencsin genç senden cok iyi bir çocuk olurAnamm ben mi çocuk olacako ka da genç değilimşaka bi yana olur farke tmez ayrıca o pis kokular baya pis kokuyordu öyle böyle anlatamamama açmıyım hiç o konuları
5 dakikada okudum işte, peki ya senin Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü okuman ne kadar sürdü?Senaryomu okuman kac dkni aldı
4 dakika 30 saniyemiydi neydi ama 5 dkden daha erkendi onu biliyorum5 dakikada okudum işte, peki ya senin Aşkın Alfabesi'nin son bölümünü okuman ne kadar sürdü?
Başka manada koktu amaGencsin genç senden cok iyi bir çocuk olur
Yalniz Çırağan sarayinda @Çiğdem- ve @kvp-medya evlendiler orda tuvalet kokmaz heralde
Para kokmustur altın kokmusturBaşka manada koktu amaherneyse benden aslında iyi bir çocuk olur bende merak ettim bunu biran önce olayım artık
Sen bana ver kontrolü ben seçeyim babamı
Bir dahaki bölümü bakalım kaç dakikada okuyacaksın?4 dakika 30 saniyemiydi neydi ama 5 dkden daha erkendi onu biliyorum
@Çiğdem- gercek babana selam gonder kizzz
Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusunSen bana ver kontrolü ben seçeyim babamı
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olurBir dahaki bölümü bakalım kaç dakikada okuyacaksın?
Profilimin sol tarafında yeni bölüm özetini okuyabilirsin. Okuduktan sonra da buraya yorum at...Soyle düşün eğer baban @destere olursa seni Allah korusun
@EnveR olursa çapkın bisey olursun
@kvp-medya olursa da aksiyon tutkunu@Çiğdem- yoksa kaderimin yazildigi gundeki gibi o isi yapmadan mi çocuk sahibi olsan
Bilemiyorum ama insallah guzel bi bolum olur
Tamam okuyorumProfilimin sol tarafında yeni bölüm özetini okuyabilirsin. Okuduktan sonra da buraya yorum at...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?