Çiğdemin Zoraki Evliliği 6. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu bildiğim Emir'in yolu gibi olmuş.
Hiç çekmedi Cookies.

Bence çok harika olmuş tek eksik senaryoda benim olmamam
,akıcılık çok iyi tuvaletle ilgili aklıma kötü kokular geldi ama neyse

aaa o kaanmıdır nedir nasıl bir insan o öyle ben hastayken boğazımı sıkıyor imdaat yetişin

Son düzenleme:
yenı bölüm süperdı bayldım ben neden yokum ama

Bilmem, neler var?

Bu arada Metin'in hikayesini ve o öldürme işini pek anlayamadım. Onları anlatabilir misin bana? @cookies
Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..

Bence çok harika olmuş tek eksik senaryoda benim olmamam
,akıcılık çok iyi tuvaletle ilgili aklıma kötü kokular geldi ama neyse
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde
Gelsin kötü koku candir

aaa o kaanmıdır nedir nasıl bir insan o öyle ben hastayken boğazımı sıkıyor imdaat yetişin
Kaan @KayıpSehir oluyor

Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek
Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir

Hahahaha

yenı bölüm süperdı bayldım ben neden yokum ama
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
çok dramatik olmuş ve çok güzel olmuş
Saol begendigine sevindim

Dizime bakmayan takipcilerim gelin

Tamam, baba yap. Ama dediğim gibi o Metin mevzusunu ve öldürme şeysini anlayamadım @cookies. Lütfen anlatır mısın?

Tamam, baba yap. Ama dediğim gibi o Metin mevzusunu ve öldürme şeysini anlayamadım @cookies. Lütfen anlatır mısın?
Oralari bende tam anlamadim @beyazsoy un dedigi gibi heyecan yaratmak için sacma sapan seyler yapiyorum galiba

Ama ben anladigim türden acikliyim :
Simdi bizim @eros yani metin gercek metini @xemrexxx in zoruyla öldürüyor sonra cesedini kargoyla ( tamam sacma oldu ama napiyim yani
) amerikadaki kostümcuye gonderiyorlar sonra onun vucudunun tipatip aynısı koatum yapiyor kostumcu ve bizimkilere geri yolluyor

@eros yani metinde kostumu @xemrexxx yuzunden giyip @KayıpSehir in evine ajan olarak gönderiliyor ve evin her tarafina kamera yerlestiriyor bu kameralari @xemrexxx in bilgisayarina ayarliyorlar ve kamera 7×24 calisiyor

@KayıpSehir yani Kaan karisini bir nedenden dolayi oturma odasinda öldürüyor bu sırada kamerada bunu cekiyor @xemrexxx te bunu laptopuna koyuyor

Boyle iste

@Cengo hadi oku

@destere eskiden profilime güzel olmus yazardin artik onuda yapmiyon

Tamam, teşekkürler. Merakla bekliyorum yeni bölümü de...