- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Selim intihar etti bunu ogrenen @Çiğdem- bayildi @kvp-medya ile yani can ile evlendi. Megerse metin emrenin ajaniymis bu ortaya cikti bunu enver gördü
Kaan yani can ve emrenin babasi karisini öldürmus bunu enver ve yigit izledi.
En sondada kaan cigdemin selimin nerde oldugunu sormasina dayanamadi boğazını sıktı
@beyazsoy gercekten daha dikkatli olacagima söz veriyorum ama ne kadar dikkatli olursam o kadar hata yapiyorum
Hayir be dizinin konusu zoraki evlilik emirin yolu ne alakaBu bildiğim Emir'in yolu gibi olmuş. Hiç çekmedi Cookies.
Sen git hirboyu izle anca Emirin Yolunun ilk 5 bölümü ne güzeldiBu bildiğim Emir'in yolu gibi olmuş. Hiç çekmedi Cookies.
Sen git hirboyu izle anca Emirin Yolunun ilk 5 bölümü ne güzeldi
Hayir be dizinin konusu zoraki evlilik emirin yolu ne alaka
Olsun sen yinede yorum yap konuma girip
yap yap yorum yapmak iyidirPuahahaha. Bizim Survivor kahramanımız o.
Senden çok yorum yapıyorum zaten konuya.
Saol senin rolun balayi ozellikle uçak ( yazarsam bilemiyorum uçağı yazip yazmayacagimi) tavan yapacakEline sağlık @cookies güzel olmuş
Bilmem, neler var?Saol seni @Çiğdem- in neyi yapiyim
@FahriyEvcen i ikizi , @sokak sanati ni küçük kardesi yapcam @ABAY_06 hangi rolu isterse onu yapcam kararlastiramadik
Digerleri de isteklerini belirtebilir 😉
aaa o kaanmıdır nedir nasıl bir insan o öyle ben astayken boğazımı sıkıyor imdaat yetişin
Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..Bilmem, neler var?
Bu arada Metin'in hikayesini ve o öldürme işini pek anlayamadım. Onları anlatabilir misin bana? @cookies
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde Gelsin kötü koku candirBence çok harika olmuş tek eksik senaryoda benim olmamam ,akıcılık çok iyi tuvaletle ilgili aklıma kötü kokular geldi ama neyse
Kaan @KayıpSehir oluyoraaa o kaanmıdır nedir nasıl bir insan o öyle ben hastayken boğazımı sıkıyor imdaat yetişin
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉yenı bölüm süperdı bayldım ben neden yokum ama
Saol begendigine sevindimçok dramatik olmuş ve çok güzel olmuş
Tamam, baba yap. Ama dediğim gibi o Metin mevzusunu ve öldürme şeysini anlayamadım @cookies. Lütfen anlatır mısın?Aileden abisi olabilirsin @Çiğdem- in gercek babasi olabilirsin vb..
Saol seni ekleyebilirim ama senin hakkindaki fikirlerim @Çiğdem- le birinin @EnveR in @destere nin veya @kvp-medya nin bebeği olma yönünde Gelsin kötü koku candir
Kaan @KayıpSehir oluyor
Karisini bilem öldürmus senimi öldürmiycek Bu arada @xemrexxx senin öz baban degil hadi yine iyisin senin baban @aserat54 olabilir
Hahahaha
Sen balayi sahnesinde cumburdak diye ortaya cikacaksin ve @Çiğdem- ile @kvp-medya nin balayini mahvedeceksin 😉
Saol begendigine sevindim
Oralari bende tam anlamadim @beyazsoy un dedigi gibi heyecan yaratmak için sacma sapan seyler yapiyorum galibaTamam, baba yap. Ama dediğim gibi o Metin mevzusunu ve öldürme şeysini anlayamadım @cookies. Lütfen anlatır mısın?
Tamam, teşekkürler. Merakla bekliyorum yeni bölümü de...Oralari bende tam anlamadim @beyazsoy un dedigi gibi heyecan yaratmak için sacma sapan seyler yapiyorum galiba
Ama ben anladigim türden acikliyim :
Simdi bizim @eros yani metin gercek metini @xemrexxx in zoruyla öldürüyor sonra cesedini kargoyla ( tamam sacma oldu ama napiyim yani ) amerikadaki kostümcuye gonderiyorlar sonra onun vucudunun tipatip aynısı koatum yapiyor kostumcu ve bizimkilere geri yolluyor
@eros yani metinde kostumu @xemrexxx yuzunden giyip @KayıpSehir in evine ajan olarak gönderiliyor ve evin her tarafina kamera yerlestiriyor bu kameralari @xemrexxx in bilgisayarina ayarliyorlar ve kamera 7×24 calisiyor
@KayıpSehir yani Kaan karisini bir nedenden dolayi oturma odasinda öldürüyor bu sırada kamerada bunu cekiyor @xemrexxx te bunu laptopuna koyuyor
Boyle iste
@Cengo hadi oku