Çiğdemin Zoraki Evliliği 6. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
6. BÖLÜM - BALAYI BAŞLANGICI -

1. SAHNE - EMRE -

Enveri karşımda görünce şok olmuştum ve onu hemen iceriye alıp kapıyı kilitleyip en yakin kabindeki klozete oturtmuştum.
O da galiba şokun etkisindeydi çünkü titriyordu.
Ben "Bak Enver sana bunu nasıl açıklayacağımı bilmiyorum ama açıklamaya baslayacagim" dedim.
O da kafasını kaldırıp bana bir pislikmisim gibi bakıp "Nasıl yaptin bunu ha nasıl yaptın? Aslı dahil herkes Metini öldü biliyor Aslı kaç gece kardesi Metin için ağladı kaç gece.Bunun hesabını nasıl verceksin ha ? " dedi bağırarak ve ağlayarak.
Bende bağırarak " Bunu yapmak zorundaydim anliyormusun ? Sana bunu açıklayamam ama elbet bi gün sebebini öğreneceksin " dedim.
Sonra o "Ya bi bırak git bunun bi açıklaması olamaz " dedi ve ayağa kalkıp ağlayan Metinin yanından geçti sonrada tuvalet kapısının kilidini çevirdi sonra birden bire durdu ve bana ve Metine doğru döndü
"Bana bunu neden yaptığınızı söyleyin bende ona göre kimseye bu durumu söylemeyeyim." dedi.
Benim yüzümde hınzır bi gülümseme oluştu "Anlatamam ama gösterebilirim " dedim.
O da " Hadi göster ne bekliyoruz hala ? " dedi ellerini yumruk yaparak Metine bakarken.
Ben "Göstereceğim şey arabada duruyor o yüzden arabaya gitmemiz lazım " dedim ve tuvalet kapısına doğru yürüdüm sonrada kapıyı açıp dışarıya çıktım Metin ve Enver peşimden geliyordu...

2. SAHNE - Yiğit-

Hava almak için dışarıya çıkmıştım ve bankta oturyorup etrafı seyrediyordum bi an gözüme bir hareketlilik çarptı ayağa kalktim ve oraya doğru yürümeye başladım.Biraz ilerleyince bu hareketliligin Enver , Emre amca ve Metin amca tarafindan yapıldığını anladım ve ne yaptiklarini merak ettiğimden yanimdaki ağacın arkasina gecip onlari gözetledim.
Ortada Enver sağ tarafta Emre amca sol tarafta Metin Amca Emre Amcanin arabasina bindiler ve bir laptopu açtılar.Ne yaptiklarini tam olarak goremiyordum o yüzden arabaya biraz daha yaklastim nasıl olsa beni göremeyecek kadar mesgullerdi.
Emre amca laptoptan bir video açtı ve Enverenin kucağına verdi Enverde bende videoyu dikkatle izlemeye başladık . Metin amca ve Emre amca daha önce izlemis gibiydiler.
Videonun başında Yengem ile Kaan amcam evlerinin oturma odasinda bir şeyleri tartışıyorlardi dışarıda olduğum için seslerini duyamiyordum ama hayat memat meselesi gibiydi.
Aradan biraz zaman geçince tartışma alevlendi ve amcam yengemin boğazını sıkmaya başladı yengem çırpınmaya başladı ve yaninda duran vazoyu alıp amcamın kafasında kırdı.Amcam biraz sendeledi ve yengemin boğazını sıkmaya ara verip kendi kafasiyla ilgilendi bu sirada yengem kaçıyordu.
Tam oturma odasindan çıkmıştı ki amcam birden bire ortaya çıkıp yengemi yandaki koltuğa fırlattı sonra üstüne çıkıp boğazını sıkmaya devam etti yengem yine çırpınıyordu ama nafile bu sefer amcam üstüne çıkarak önlemini almıştı çünkü. Bir müddet sonra yengem çırpınmayı bıraktı amcamda onun üstünden kalkıp kravatını düzeltti...

Video burada bitiyordu ben şok olmuştum amcam yengemi kendi elleriyle öldürmüştü.
Oradan uzaklaştım ve arkama bakmadan koşmaya başladım.
Bir yandan koşuyordum bir yandan düşünüyordum kafam çok karışıktı amcam yengemi acaba neden öldürmüştü ?
Ben koşarken yanimda ışıklar belirdi aşırı hizliydi ben kaçmaya çalıştım ama olmadi ve kamyon bana çok feci çarptı son hatırladığımsa kafama ağır darbe aldığımdı..

3. SAHNE - ÇİĞDEM -
Gözlerimi açtığımda karşımda Gizemi abimi Canı ve Kaan amcayi pardon babamı (!) gördüm.
Gizem " Uyandi uyandi ben doktora haber vermeye gidiyorum " dedi ve abimle beraber odadan çıktılar.
Kaan Amca " Korkuttun bizi gelinim.Allahtan şimdi iyisin Can gitte karina su getir " dedi ve Can da odadan dışarıya çıktı.
Kaan Babayla yalnız kalmıştık ve bana tip tip bakiyordu.
Ben ondan gözlerimi kaçırdım ve etrafı incelemeye başladım. Etrafı incelerken hastanenin adını gördüm ve aklima Selim geldi çünkü bu hastanedeydi.
Kaan amcaya( babama)
"Selim hangi odada kaliyor onu görmem lazım " dedim ve bakışları dahada kötülesti üstüme çıktı sonrada boğazımıs sıkmaya başladı ben şok olmuştum ve çırpınıyordum serum takılı olan kolumsa çok aciyordu..

Son düzenleme:
Her şeyin bi çıkarı olmak zorunda değil :D

Adamın hevesini niye kırıyon.:F Neyse zaten okumuyorum bende:(

Ya bisey olmadi gecmis haftalarda @Çiğdem- @kvp-medya ile evlendi @destere intihar etti bunu duyan @Çiğdem- bayildi meherse @eros yani metin @xemrexxx in ajaniymis yani bunlar ortaya çıktı dizi hep ayni ilerliyor degisen pek bisey yok ilk bölüm niyetinede okuyabilirsin 😉

Benim için böyle özet yaz okuyayım yani bu haftanın üst tarafına bir paragraflık özet ekle.:D

Video nasıl çekilmiş sanki set)) yatak odası salon her yerde kamera var sanırım. Cugdemin kolundaki serum çoktan çıkmıştı debelenirken. Sahneler kafada çok iyibl canlanmadi acaleye gelmiş gibi

Video nasıl çekilmiş sanki set)) yatak odası salon her yerde kamera var sanırım. Cugdemin kolundaki serum çoktan çıkmıştı debelenirken. Sahneler kafada çok iyibl canlanmadi acaleye gelmiş gibi

Onu gelecek bolum @eros un agzindan ogrenceksin 😉 yinede ben soyliyim @eros evin her tarafina kamera koymus ve @xemrexxx kameralari izliyor 😉

Aa serum cikmismiydi valla oyle dusunmedim hic ama daha dikkatli olurum :)

Yada şöyle yap 4. bölümün sonunda bana özet geç ben okuyamam.:(
Selim intihar etti bunu ogrenen @Çiğdem- bayildi @kvp-medya ile yani can ile evlendi. Megerse metin emrenin ajaniymis bu ortaya cikti bunu enver gördü :)
Kaan yani can ve emrenin babasi karisini öldürmus bunu enver ve yigit izledi.
En sondada kaan cigdemin selimin nerde oldugunu sormasina dayanamadi boğazını sıktı :)

@beyazsoy gercekten daha dikkatli olacagima söz veriyorum ama ne kadar dikkatli olursam o kadar hata yapiyorum :(

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking