Çiğdemin Zoraki Evliliği 2. ve 3. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2.bölümü okudum.. İyi yazmışsın.
''...Selim takım elbise giymişti ve karın kasları belli oluyordu''. ''...selim seksi seksi gülümsüyordu... Bu gelin baya sapıkmış 😀

Tabi biraz hatalar var bunları belirtmek isterim izninle ( hoşuna gitmezse haberim olsun
)

---Yanında para yok diye arabanın arkasına binmesi ?

''-Ben Can'ın karısıyım dedim.'' Kız evlenmek istemiyordu ne oldu da evlenmeden karısı oldu ve sahiplendi ?

Yaninda para yok bide baska tercih şansı yok babasiyla karsilasmak istemiyor yürümekte istemiyor ve o adama ilk goruste güven duydu

2. Olarak sinirliydi o an ve @vadikızı (telefondaki kiz) da bunun üstüne eklenince sinirini kızdan ve @EnveR den çıkardı
Begendigin icin tesekkurler

3. Bolumu okumadinmi

Okumayan daha varmi

Adama ilk görüşte güven duydu

Fakat senaryoda kız ''Önümde mini cooper durdu arabayı kullanan atla karıcığım dedi. Ne yani ben bu kas yığınıyla mı evlenicem? diye düşünürken arabanın arkasına bindim çünkü yanımda param yoktu.'' diyor.Yani istemediği kişi olduğunu bildiği halde arabaya biniyor.

Çok uzundu en kısa zamanda 3. Bölümü okumaya çalışacağım

Bindi çünkü baska şansı yoktu yani ben yazarken oyle düşündüm ya koscakti yada bu arabaya bincekti.
Begenirsin bence 3. Bolumu

Eline sağlık kardeşim eve anca geldim ve gördüm okudum biraz uzundu ama anca halettim güzeldi fena değil diğer bölümü bekliyorum

Bindi çünkü baska şansı yoktu yani ben yazarken oyle düşündüm ya koscakti yada bu arabaya bincekti.
Begenirsin bence 3. Bolumu
hımm orada bir karmaşa vardı gibi ama güzel olmuş. 3. bölümü de okuyacağım bakalım nasıl olacak. Yazmaya cesaret etmen ve bu kadar uzun yazabilmen zaten ayrı bir başarı emeğine sağlık 😉

Eline sağlık kardeşim eve anca geldim ve gördüm okudum biraz uzundu ama anca halettim güzeldi fena değil diğer bölümü bekliyorum
Teşekkürler begendigin icin 😉

hımm orada bir karmaşa vardı gibi ama güzel olmuş. 3. bölümü de okuyacağım bakalım nasıl olacak. Yazmaya cesaret etmen ve bu kadar uzun yazabilmen zaten ayrı bir başarı emeğine sağlık 😉

Tesekkurler

Emre ve yigit diziden atarım sizi

Son düzenleme: