@Çiğdem yaşıyor mu yaUsenme bak dedigim gibi kaderin benim elimde öldürürüm seni
Bak tabi bundan daha iyi senaryo bulamazsin şu anda bide @Çiğdem- in dizisi var ama 2 aydir ortada yok bide asker olcakti
Yılın dizisi denge @Harunnn60
@Çiğdem yaşıyor mu yaUsenme bak dedigim gibi kaderin benim elimde öldürürüm seni
Bak tabi bundan daha iyi senaryo bulamazsin şu anda bide @Çiğdem- in dizisi var ama 2 aydir ortada yok bide asker olcakti
Konu dışına çıkma bakiyim ayrica 2014e damga vuran forum dizisi @Çiğdem- in zoraki evliligi ve Kadin eli değincedir.
Sonra okurumKonu dışına çıkma bakiyim ayrica 2014e damga vuran forum dizisi @Çiğdem- in zoraki evliligi ve Kadin eli değincedir.
Simdi lutfen senaryomu oku![]()
Melunmusun sen beSonra okurum![]()
ÖldürtMelunmusun sen be![]()
Valla seni öldürttururum kariyerine başladığın yerde bitirirsin![]()
Ha bunu bileydinMeluna bak be
Demek bu kadar sevmiyosun dizimi![]()
Ama pompynin dizilerini okuyosunHa bunu bileydin![]()
Bu ilk bolumdeki olaya döndü o zamanda kalbimi kırmıştın@pompy reyiz okunur![]()
@KayıpSehir kardeşim bana eziyet yapmazBu ilk bolumdeki olaya döndü o zamanda kalbimi kırmıştın
Madem bu kadar istiyosun ki ben senin rolunu daha yeni yeni artırmıştim seni öldürtmeyecegim @KayıpSehir sana eziyetler yapacak![]()
Yahu sen gidiyosun onun en önemli sırrını öğreniyorsun sana neler neler yapar
Ayol tamam yegenin ama senin en büyük sırrını öğreniyor neyse okudunmu begendinmi senaryoyuTabiki.Asla.
![]()
Evet okudum beğendim tabii ki.Ayol tamam yegenin ama senin en büyük sırrını öğreniyor neyse okudunmu begendinmi senaryoyu![]()
Saol heyecan giderek artacak bide @Yiğitt e gore 1 bölümluk konu vardiEvet okudum beğendim tabii ki.ellerine sağlık heyecan artıyor.
![]()
Hatırlatma
Bisey sorcam bu dizimedya gunesi beklerkenin reyting konularini hortlatip iyi gitmis haftaya nasil gitcek diye yazan şahısmi ?Hatırlatma![]()
Umarım bir Daha gelmezBisey sorcam bu dizimedya gunesi beklerkenin reyting konularini hortlatip iyi gitmis haftaya nasil gitcek diye yazan şahısmi ?
Benden betermis![]()
Eger dedigim seyi yaptıysa gelmesin zaten 😱Umarım bir Daha gelmez