Çiğdemin Zoraki Evliliği 2. ve 3. Bölüm

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
KONUSU :
Çiğdem Selimle çok mutluydu ve evlenceklerdi ama Çiğdemin babası Emre onu kumarda Kaan Sönmeze kaptırdı Çiğdem Kaan Sönmezin oğlu Canla evlencek ve Olaylar gelisecek.Arti olarak Canın çekici kardesi Envere kapılacak Çiğdem bakalım neler yapacak ?!
DAHA ACITASYONLU DAHA AKSIYONLU DAHA DRAMATIK BİR ZORAKI EVLİLİK HİKAYESİ GELİYOR :)

2. VE 3. BÖLÜMLERIYLE CUMARTESI FAVORIFORUMUMDA. ..

ÇİĞDEMİN ZORAKI EVLİLİĞİ 2. BÖLÜM

ÇİĞDEMDEN---

1. Sahne - Gelin Odasi

Babam yüzünden sevdiğim adami nikah masasinda birakacaktim evet bunu yapacaktim hem kendim için hem Yıldırım için yapacaktim babam olacak herif geberse dahada mutlu olurdum.Ben bunlari düşünürken iceriye Gizem girdi.

"Ayy gelin oluyosun kanki ya çok mutluyum senin için" dedi ve ben ağlamaya başladım. Gizen şaşırmış olmalı ki "Noldu canım " diyerek beni koltuğa oturttu.

"Anlatsana Çiğdem korkutuyorsun beni" dedi beni sarsarak. Bende her şeyi anlatmaya başladım.

2. SAHNE-Düğün Alanı--

Gizeme herseyi anlattiktan sonra oda ağlamaya başladı ama sonra hemen kendini toparladi ve benim ve kendisinin makyajını tazeleyip Selimin yanına götürdü beni.Selim düğün yerinin kapısının önünde beni bekliyordu bembeyaz takım elbise giymisti ve karın kaslari belli oluyordu koluna girdim ve Gizeme baktım buruk bir gülümseme sergiliyordu.Bende ona bakarak gülümsedim ve Selimle beraber davetlilerin arasinda nikah masasına doğru yürüdük. Nikah masasina ulastığımda şok oldum beni kumara yatıran herif yani babam nikah şahidimdi ?! Bir an noluyoruz yahu dedim ama sonra babam Emre " Sus yoksa öldürürüm" bakışı attı .Bende mecburen sustum ve sandalyeye oturdum.Nikah memuru konuşmaya başladı önce soruyu Selimime sordu.Selimim " Eveeett " diye bağırdı.Davetliler alkislamaya başladı bende yavaştan ağlamaya başladım bu sırada nikah memuru bana soruyu sordu bende Selimime baktım seksi seksi gülümsüyordu, babama baktım bana çok pis bakıyordu. Nikah memuru sorusunu yeniden tekrarladi bende kısık sesle "Hayir" dedim.Kimse duymamisti heralde ki nikah memuru soruyu yineledi. Bende bu sefer "Hayırrrr kabul etmiyorum dedim ve ağlayarak nikah masasindan kalkıp koşmaya başladım.Pesimden Gizemde geliyordu galiba çünkü arkamdan topuk sesleri geliyordu.Düğün salonundan dışarıya çıktım tam karşıya geçecektim ki kırmızı bir mini cooper önümde durdu.İçinde iki tane erkek vardı ve arabayi kullanan aşırı yakışıklıydı.

Arabayi kullanan " Atla karıcığım " dedi.Ne yani ben bu kas yiginiyla mı evleneceğim diye düşünürken arabanın arkasına bindim çünkü yanımda para falan yoktu.Araba hareket edecekken yanimdaki kapı açıldı ve içeriye Gizem girdi.Ben Gizemi görünce ona sarildim ve yine ağlamaya başladım.Araba hareket etmeye başlamıştı...

3. SAHNE - ARABA --

Bir müddet Gizemle sarili halde kaldiktan sonra Can'ın yanındaki çocuk konuştu

"Abi şimdi sen bu arkadaki gelinlikliyle mi evleneceksin ? "

Can " Evet Enver çok güzel dimi " dedi alayla.

Enver bana yiyecekmiş gibi bakarken "Abi istersen ben de evlenebilirim " dedi.

Can " Saçma saçma konuşma Enver sen ceo telefonuna geri dön hem whatsapp tan Erika mesaj gondermis." dedi Enverin telefonunu göstererek. Enverde telefonuna geri döndü.Acaba Erika kim diye düşünürken Gizemle göz göze geldik şaşırmış duruyordu.Ehh bende yeni öğrendim Gizemcigim o yuzden sana söylemedim diye içimden geçirirken Can'ın telefonu çaldı oda telefonu bana uzatti ben ona cins cins bakınca "Araba kullanıyorum Enverde Erikayla yazisiyor.Hem sen benim gelinim olacaksın açmanda bi sorun yok " dedi siritarak. Ben gözlerimi devirirken telefonu elime bıraktı bende arayana baktım " Melek " Acaba kim diye düşünerek telefonu açtım.

"Aşkım akşam bize gelsene seni çok özledim " dedi.

"Can şu anda araba kullaniyor canım istersen ben gelebilirim akşam"

"Sen kimsin ? "

"Ben Canın karısı canım ya " dedim ve telefonu kapattım .Telefonu Envere firlattim.Cana baktim Can şaşırmış bir sekilde bana bakiyordu gözlerimiz buluştu.

Enver " Yaaa ben naptim sana yenge ? Benim suçum ne ? " dedi.

"Sus bakayım Erika denilen orosp*yla konuscağına abinin telefonuna bakabilirdin dedim bağırarak ve ağlamaya başladım sonrada Gizemime sarildim. Bu sirada Enverde telefonu Canın yanina koydu.

Can " Lan oğlum Karışma Ciğdeme ikimizinde morali bozuk zorla evlendiriliyoruz zaten " dedi Envere.

Enverde durumu bildiği için

"Ahh doğru Özür dilerim yengeciğim" dedi bana bakarak. Bende gülümseyerek "Mühim değil Enverciğim benim gerçekten moralim bozuk " dedim.

Gizem " Daha iyisin Çiğdem dimi? Bak eğer istersen sinirini benden çıkarabilirsin." dedi. Ayy canim ya :)

"Saçmalama Gizem sen benim herseyimsin bu dünyada kim kaldi ki beni seven" diyip ona sarildim ama bu sefer ağlamiyordum.

"Yahu nereye gidiyoruz biz böyle kaç saattir yollardayiz " dedim Cana bakarak tanrım bu çocuk aşırı yakışıklıydı.

"Kuzenim Yiğiti almaya gidiyoruz aslında birini daha alcaz ama o sana sürpriz ;) "

4. SAHNE - HAVA ALANI

Buraya Canın kuzeniyle birini almaya gelmiştik.Kendimi gelinliğimle 'KAÇAK GELINLER' dizisinden fırlamış hissediyordum.Hep beraber dış hatlar kısmına gittik ve Yiğiti beklemeye başladık. 5-10 dk sonra en az Enver kadar (Neden Enverle karsilastirdiysam ?!)

yakışıklı biri geldi ve Can ve Enverle sarildilar.Enverle göz göze geldik Ahh tanrim bu aile neden yunan tanrisi kayniyordu ? Adeta Meteorlarin arasina gelin gideceğim diye düşünürken arkama birinin geldiğini hissettim ve arkamı döndüm....


ÇİĞDEMİN ZORAKI EVLİLİĞİ 3. BÖLÜM

1. Sahne -Selim - Düğün ve Araba Sahnesi

Çiğdem "Hayır " dediğinde kalbim duracak gibi oldu.Sonra bana bir açıklama bile yapmadan gitti.Davetliler "Aaaa" gibi sesler çıkartıyorlardi ve bana acıyarak bakıyorlardı.Kalp krizi geçirecektim neredeyse . Şu anda aile ihtiyacım yani babamin ve annemin bana sarılmasina ihtiyacım vardi ama ben çocuk esirgeme kurumunda büyümüştum.Davetlilerin hepsi kız tarafiydi benim bir arkadaşım bile yoktu hayatımda 2 şeyim vardı biri Çiğdem biri de mesleğim yani üniversitede psikoloji öğretmenliğim ama şimdi Çiğdem gitmişti.

Bunları düşünürken nikah masasindan kalktım ve koşarak dışarıya çıktım. Çiğdem kırmızı bir arabanın yanındaydı, sessizce yaklastim ve arabanın arkasındaki ağacın arkasına geçtim.

Arabayı kullanan adam camı açtı "Atla karıcığım " dedi ve Çiğdem de arabaya bindi.Aradan biraz zaman geçince Gizemde arabaya bindi ve araba uzaklaştı.Ben şok olmuştum ne yani Çiğdem bu adamla mı evlenecekti , beni hiç sevmemismiydi ? Halbuki ben onun hem hocası hem kocası olacaktım diye düşünerek Çiğdemin bana aldığı kırmızı Ferrariye bindim ve sürmeye başladım.1-2 saat sürdükten sonra üniversitede defalarca duyduğum Isabelle barına yaklaştim.Arabadan indim ve arabayı valeye verdim sonrada içeriye girdim.

2.Sahne - Isabelle barı - Selim

İçerisi çok gürültülüydü ve çok tuhafı ayıp olan ne varsa yapıyorlardı...
Kendimi çok şaşırmış hissettim ve bar taburesine oturdum.

Barmene "Heyy bakarmisin ? Buranın en iyi içkisi nedir ? " diye sordum.

Garson bana döndü 20-21 yaşlarındaydı ve aşırı yakışıklıydı üstünde bir kot pantolon ve mavi bir tişört vardı.

Ben onu incelerken " Isabelle Kokteyli "dedi.

Bende " Ver bir tane " dedim. Oda bir - iki dakika sonra bana tuhaf görünümlü bir içecek verdi heralde Isabelle kokteyli buydu.Kafama diktim vavv boğazımi yakmışti ama tadı müthiş ti.Bir tane daha icecektim ki aklıma içki yarışı geldi, tezgaha parayi koydum ve içki yarışının yapıldığı yere yürüdüm hem içki bedavaydi.

"Bende katilabilirmiyim ? " dedim .Hepsi bana döndüler ve gülmeye başladılar.

İçlerinden biri " Tabiki katılabilirsin 1. buradan 1 yıllık içki kazanacak" dedi.Adamlarin gülmesine sinirlenmistim o yüzden yarışı ben kazanmaliydim. Önüme adını bile bilmediğim ickiden bi sürü bardak koydular bende fondiplemeye başladım. İlk 5e kadar kafam yerindeydi sonra etrafı değişik görmeye başladım. 15. Ye geldiğim de oraya buraya sallanıyordum ama yarışı ben kazanmaliydim.20. Ye geldiğimde bir adam "Tamam sen kazandın " dedi ama ben duramiyordum.25. Ye geldiğimde beni ordan uzaklaştırdılar.Sonra beni uzaklaştıran kadını gördüm aşırı güzeldi sarı saçlıydi ve üzerine giydiği kırmızı elbise baya güzeldi ona yaklastim ve dudağından öptüm oda bana karşılık verdi ....

3. SAHNE - Araba -Çiğdem

Mini coopera nasıl sığdık

bilmiyorum ama 6mızda sığmıştik.Allahtan gelinliğim elbise gibiydide sığabilmistik.

Bu arada çok mutluyum abim Yıldırım bu su anda yanımda oturuyor.Babam abimi evlatlıktan reddettikten sonra abim babama dava açmıştı ve baya bir para almıştı ve Amerikaya gidip şirket kurmuştu hatta hatta şirketin İstanbul Şubeside vardı.

Tabi beni gelinlikle görünce soru yağmuruna tutmuştu bende hava alanında ona herşeyi anlatmıştım.Arkada ben,abim, Gizem ve Yiğit oturuyorduk öndede Can ve Enver.Abim bana sarılıyordu ve gülümsuyordu.Gizemse abime yiyecekmis gibi bakıyordu.

Ben "Can bizi Gizemin evine bırakabilirmisin ? " diye sordum.

O " Hayır bugün benim misafirimsiniz hem babam çok mutlu olur " dedi.

Off ne diyecektim ki ben şimdi? Abime baktım bana "Tamam" bakışı atıyordu.

Gizeme baktım " Ohhh yeahh tabiki bebitom " bakışı atıyordu.

Ben "Tamam Can eğer evdekiler rahatsız olmazsa geliriz" dedim gülümseyerek. O da gülümsedi.

" O zaman rotamiz bizim ev " dedi. Enverse yanindaki aynadan bana bakiyordu ve suskundu...

4. SAHNE - Canların Evi - Çiğdem

Evin icine girdiğimde ağzım açık kaldı bu ev bizim evin 3 katıydı ! Babam nasıl bu şirketin rakibiydi, bu sirket resmen babamı sollamıştı.

Ben dalıp gitmisken Can beni dürttü "Acıktınız mı ? " dedi.

Aslında utangaçlık yapıp Hayır diyecektim ama karnım gurulduyordu. "Evet yani ben çok açım" dedim.

Yiğit " Benim uykum geldi iyi geceler " diyip gitti Ruhsuz şey çok gıcık ya Enver buna 10 basar !!

Sonra hepimiz mutfağa geçtik.

Can "Benimde

çok uykum geldi iyi geceler Çiğdem burası seninde evin sayılır takıl kafana göre ;) "

dedi ama Yiğit gibi kabaca değil gülerek.

Biz de "Iyi geceler " dedik ve yukarıya çıktı.Sonra Gizemle ben dolabı açtık dolapta yok yoktu yaprak sarması, su böreği, kısır, pasta...

Gizemle ben birbirimize gülerek baktık ve yiyecekleri masaya taşıdık çatal, kaşık, tabak ve bardaklari da masaya koyduktan sonra dolaba geri döndük ve içecek aradık Şampanya bulunca masaya geri döndük.

20 dakika sonra hepimiz tıka basa doymuştuk.

Gizem " Benim uykum geldi nerede uyuyalim Çiğdem " dedi.Abimde onu onayladı.

Ovvv şeet çok büyük problem.

"Bu kattaki odalardan birinde kalın bence yukardaki odalarda ev halkı kalıyordur." dedim. Abim ve Gizem " Tamam" diyip mutfaktan çıktılar.

Enverse hala oturuyordu ve cep telefonuna bakiyordu.

"Şarjı hiç bitmeyen telefon mu çıktı" diye ona takıldım.

Sonra bana dönüp " Haaa " dedi odun şey.

"Diyorum ki şarjı hiç bitmeyen telefon mu çıktı ? "

O da gülmeye başladı " Hayır canım elimde bir sürü pil var az once değiştirdim pilini " dedi. Bana şarjda olan pilini gösterirken.

Bende bişey demedim ve bulaşıklari tezgaha taşıyıp yıkamaya başladım. Ben bulaşıklari yıkarken arkamdan bir el beni sardı ben donakaldim.

"Seni ilk gördüğüm andan beri senin için deliriyorum" dedi Enver elleriyle vücudumda gezinirken. Bende gözümü kapadim o da benim bi şey demememden cesaret aldı galiba ki benim boynumu öpmeye başladı. Ben şok olmuştum daha önce Selim bana hiç böyle şeyler yapmamisti elimi bile tutmamıştı doğru düzgün.Ben onu durdurmaya çalışmaya karar verdiğimde mutfak birdenbire karardı ve kapı açıldı...

ÇİĞDEMİN ZORAKI EVLİLİĞİ 4. VE 5. BÖLÜMLERIYLE 11 EKIM CUMARTESİ (GELECEK CUMARTESI) FAVORIFORUMUMDA ...



4528d829d4341a35dabda828d9df3842.jpg
 
Son düzenleme:

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,023
Reaksiyon puanı
29,437
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Konu rturke takilcak güzel olmuş arka sokaklar göndermeden dolayı ve pusu ise yaramazsa Kara para aska reaksiyona hırsız timine kvpye gonderme yapıcam

Demiştim
 

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
Konu rturke takilcak güzel olmuş arka sokaklar göndermeden dolayı ve pusu ise yaramazsa Kara para aska reaksiyona hırsız timine kvpye gonderme yapıcam

Demiştim
Tesekkurler begendigin icin yok be takilmaz bu sefer oyle sahneler yok zaten basroldekiler @Çiğdem- @EnveR ve @kvp-medya yani ask ucgeni var :)
 

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
Evet önem verenler su anda forumda yoklar halbuki ilk bölüm 2k hit almıştı :(

21743161-256-k416043.jpg

Nasıl olmuş Wattpaddeki hali :)
 

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
Evet önem verenler su anda forumda yoklar halbuki ilk bölüm 2k hit almıştı :(

Ekli dosyayı görüntüle 39997
Nasıl olmuş Wattpaddeki hali :)
Yükselir ya daha erken ;) Güzel olmuş.
Tesekkurler begendiğin için inşallah takipçilerim okurlar okumazlarsa burda paylaşmayacağım artık en az 200 hit olması lazım yoksa bi tek oyunculara fax çekerim.

MAAŞLAR GÜNCELLENDİ :
@Çiğdem- : 59 bin tl
@EnveR : 41 bin tl
@kvp-medya : 41 bin tl
@xemrexxx : 40 bin tl
@destere : 38 bin tl
@KayıpSehir : 29 bin tl
@gizem ak : 17 bin tl
@*YıldırıM* : 17 bin tl
@Yiğitt : 17 bin tl
@kvp-medyAslı : 16 bin tl
@FahriyEvcen : 14 bin tl
@vadi kızı : 8 bin tl
@eros : 8 bin tl
Safiye Sultan : 3 bin tl


not : Ben etiketlemiş oldum dimi özür dilerim maaş listesini yazıyım dedim bi daha etiketleme yapmıycam :T

 
Son düzenleme:

Keith Long

Favori Üye
Katılım
22 Eylül 2012
Mesajlar
51,023
Reaksiyon puanı
29,437
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Evet oyle oldu :T :T :T :T :T
Belki sonradan okunmasi artar :( :( :(
ibadetleri bozulmasın diye okunmuyordur biraz erotikligi bol Ramazan'dan dolayı kaldırmam gereken diziden sonra müslümanlara özel olan bayramlarda erotik i ort savaş felan çıkar nikahda terk edilen selim kumarcilari öldürsün ve Emre'nin pesine düşsün öldürmek için
Çiğdeminde canında enverinde
 

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Katılım
6 Ekim 2012
Mesajlar
29,742
Reaksiyon puanı
18,793
Puanı
1,060
Yaş
26
ibadetleri bozulmasın diye okunmuyordur biraz erotikligi bol Ramazan'dan dolayı kaldırmam gereken diziden sonra müslümanlara özel olan bayramlarda erotik i ort savaş felan çıkar nikahda terk edilen selim kumarcilari öldürsün ve Emre'nin pesine düşsün öldürmek için
Çiğdeminde canında enverinde
Dizide hiçbir şekilde erotiklik yok yine okumanı tavsiye ederim :)
Tek bir şey var oda @EnveR le @ÇİĞDEM- in yakınlaşması oda erotik değil fazla ileri gitmiyorlar akıllandım ben az önce bazı yerlerde pürüzler gördüm ve düzenledim şu anda hiçbir yerde erotiklik yok ;)

@aserat54 sende bakabilirsin :)

@gözlemci nerdesin ya :(
 
Son düzenleme:

Harunnn60

Emekli
Katılım
15 Eylül 2013
Mesajlar
49,573
Reaksiyon puanı
44,755
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Tesekkurler begendiğin için inşallah takipçilerim okurlar okumazlarsa burda paylaşmayacağım artık en az 200 hit olması lazım yoksa bi tek oyunculara fax çekerim.

MAAŞLAR GÜNCELLENDİ :
@Çiğdem- : 59 bin tl
@EnveR : 41 bin tl
@kvp-medya : 41 bin tl
@xemrexxx : 40 bin tl
@destere : 38 bin tl
@KayıpSehir : 29 bin tl
@gizem ak : 17 bin tl
@*YıldırıM* : 17 bin tl
@Yiğitt : 17 bin tl
@kvp-medyAslı : 16 bin tl
@FahriyEvcen : 14 bin tl
@vadi kızı : 8 bin tl
@eros : 8 bin tl
Safiye Sultan : 3 bin tl


not : Ben etiketlemiş oldum dimi özür dilerim maaş listesini yazıyım dedim bi daha etiketleme yapmıycam :T

En azından hatanın farkına varabiliyorsun :)
 

YıldırıM

Favori Üye
Katılım
4 Eylül 2013
Mesajlar
13,280
Reaksiyon puanı
7,843
Puanı
711
Yaş
28
Konum
istanbul
Forumdaki senayolar araısnda en beğendiğim bu :)Sonra vampir sırları:D
Çok güzel olmuş uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım hatta keşke 1 bölüm daha olsaydı dedim çok güzeldi:D
Arabanın arkasında ben @Çiğdem- ve @Yiğitt sanki bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş:D
Ve bu arada son kısım tehlikeli bence düzelt orayı:D
Genel olarak harika 40 bölümü yayınlasan 1 günde hiç sıkılmadan sabahtan akşama kadar okurum:)