Çiğdemin Zoraki Evliliği 2. ve 3. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Forumdaki senayolar araısnda en beğendiğim bu :)Sonra vampir sırları:D
Çok güzel olmuş uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım hatta keşke 1 bölüm daha olsaydı dedim çok güzeldi:D
Arabanın arkasında ben @Çiğdem- ve @Yiğitt sanki bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş:D
Ve bu arada son kısım tehlikeli bence düzelt orayı:D
Genel olarak harika 40 bölümü yayınlasan 1 günde hiç sıkılmadan sabahtan akşama kadar okurum:)
Abartma :D
Bende akşam okuyayım :Z

@Çiğdem- çarşamba denge'ye konuk olacak...
reklam yapma sende çok güçlü dizilerin karşısına koyuyorsun pazartesi karadayı
Çarşamba iyiydi
Ama Cumartesi forumda baya dolu gün
3 tane senaryo olacak
Halkın polisi(arka sokakların uyarlaması) Çiğdemin zorlaki evliği
Yakamoz yani isin baya sor 23 Ağustos'ta bu dizi 9.86 aldı totalde
Haftaya

En azından hatanın farkına varabiliyorsun :)
Evet tabiki variyorum 😉
@Çiğdem- çarşamba denge'ye konuk olacak...
Okudunmu sen bunu :)
Forumdaki senayolar araısnda en beğendiğim bu :)Sonra vampir sırları:D
Çok güzel olmuş uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım hatta keşke 1 bölüm daha olsaydı dedim çok güzeldi:d
Arabanın arkasında ben @Çiğdem- ve @Yiğitt sanki bermuda şeytan üçgeni gibi olmuş:D
Ve bu arada son kısım tehlikeli bence düzelt orayı:D
Genel olarak harika 40 bölümü yayınlasan 1 günde hiç sıkılmadan sabahtan akşama kadar okurum:)
Ah çok tesekkurler :bhr: sonunda o kadar kötü sey yok bence neticede hepimizin izledigi çoğu dizide var bu tür sahneler ama duzeltirim :)
Abartma :D
Bende akşam okuyayım :Z
Oku bakalim :bhr:

reklam yapma sende çok güçlü dizilerin karşısına koyuyorsun pazartesi karadayı
Çarşamba iyiydi
Ama Cumartesi forumda baya dolu gün
3 tane senaryo olacak
Halkın polisi(arka sokakların uyarlaması) Çiğdemin zorlaki evliği
Yakamoz yani isin baya sor 23 Ağustos'ta bu dizi 9.86 aldı totalde
Haftaya

Bakalim simdi ne alacagim :)
ben senin yerinde olsam şimdi okurdum harika bence:)
Cok tesekkurler o zaman Vampir sirlarini da yayinlamaya devam ediyim ben son 2 bolum kaldi ama yazamiyorum :(
Ayol otururkende okuyabilirsin 😉
:)

@xemrexxx Allah seni bildigi gibi yapsin sana 40 bin verende hata insan bi gelir okur :(

Ama ben bu videoyu sildim :(
Simdi bn bunu youtubeden indirirsem müzikli indiririm üstüne muzik ekleyince alttaki muzik kaliyor :( :(

Aman be zaten o verdigim 40 binin hepsini myye yatiriyon sonra kızın @Çiğdem- ve oğlun @*YıldırıM* a bel bağlıyosun :(
çiğdemi öldürmediğime dua etsin :F tüm parlakalra göz kırpıyor :F

Ama ben bu videoyu sildim :(
Simdi bn bunu youtubeden indirirsem müzikli indiririm üstüne muzik ekleyince alttaki muzik kaliyor :( :(

Aman be zaten o verdigim 40 binin hepsini myye yatiriyon sonra kızın @Çiğdem- ve oğlun @*YıldırıM* a bel bağlıyosun :(
tamam neyse:)
Ben de eylülde yazmaya başlayacağım okullar bitince:)Ama şu anda ilk aşama dersler:)

aynen öyle:)
Önce araştırıcam mesela vampirle nasıl yaratıklar yani yabancı dizilerde izlediğimi yazmamaya çalışıcam sonra cadıları araştırıcam öyle:)
Anladim araştırmacı kişiliğini kullancaksin yani :)
Ayol vampir yazinca ne cikcakki karşına merak ettim.Bir vampirle bir cadinin aşkını anlatsin :bhr:
Bu arada @xemrexxx @Çiğdem- gibi iki kız geldi foruma @gizem ak ve @FahriyEvcen ve ikiside diziye dahil yani @FahriyEvcen 6. Bolumde gelcek ama olsun yandin sen :A

İyi yazıyorsun ama konular çok absürd konum içine göremiyorum daha gerçekçi hikayeler bulsan